Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2021-09-17

Vad du kan förvänta dig när du träffar en utlänning

2021-09-17
Logo
Ludvig Carlsson

Det var inte så länge sedan min dejt och jag nervöst och obekvämt utbytte kramar i en svagt upplyst bar och satte oss vid ett bord och log mot varandra.

dejta en utlänning

Min dejt var inte från "trakten" och det visste jag, men jag tänkte att jag skulle spela upp det. "Du är från det där stället med alla utländska damer", skrålade jag. "Du vet, Brooklyn." Hon skrattade inte, inget skrattande; hon höjde ögonbrynen och med den sötaste accenten någonsin svarade hon: "Jag är från Auckland, och jag är ganska säker på att du visste det." Så mycket för att försöka vara lekfull.

Från det datumet har vi varit tillsammans i fem år, och vi är förlovade. Jag minns fortfarande den första dejten med glädje. Janice var den första kvinna av utländsk härkomst som jag träffade. Det är ingen stor sak eller något, men att dejta henne har varit annorlunda. Och jag har lagt märke till en del saker som liksom slår mig med häpnad.

Familj i två länder

Ja, det är precis så häftigt som det låter. Om du inte har haft detta nöje är den delen ganska betydelsefull. "Åh, ja, förlåt killar, jag kan inte laga er middag eftersom jag är för upptagen med att resa runt halva världen med min flickvän för att besöka lite familj. Ja, jag vet. Det är lugnt. Men, hey, njut av dessa misslyckade empanadas.

Kulturella skillnader är en sak...

Okej, folk från Nya Zeeland, eller Kiwis som de kärleksfullt kallar sig själva, skiljer sig inte så mycket från oss glada amerikaner. Det jag märker är att det mesta av socialiseringen tenderar att ske kring mat. Picknickar eller grillkvällar utomhus är vanliga där. Även om kiwi i allmänhet är vänliga, och människorna i min älskades familj var hjärtliga och pratsamma, men de kom inte riktigt in på djupet i konversationen. Det vill säga, de var öppna, men till en viss gräns. Jag fick höra att en familjemedlem observerade: "Är din kompis alltid så nyfiken?". Eek! Du kan vara nyfiken, men stick inte för djupt.

Relation med en utlänning

Alla vill gissa var din älskare kommer ifrån. Och de har alltid fel.

"Du måste vara från England." Nej, dra åt helvete. "Åh, din flickvän har en sådan fantastisk accent! När flyttade hon från Storbritannien?" Inte från Storbritannien, stick härifrån! "Vad är det för accent du har? Du är australiensare, va?" När den frågan dyker upp tar jag ett steg tillbaka och låter min tjej ta hand om det. Vanligtvis brukar hon bara avfärda det och sedan ge någon sorts "räkor på barbie"-replik. Jag önskar att folk bara skulle sluta fråga om det.

Att förstöra din utländska älskares smak är utsökt.

Veronica Mars? Bra, bra program! Vad sägs om "Saved by the Bell"? En klassiker. "How to Catch a Predator? Vill du förstöra din utländska älskares känslighet? Visa dem bara traditionell amerikansk skräp-tv och se hur deras ögon blir glasartade när de inte kan titta bort. Detta är kulturell fördjupning, subversion och perversion när den är som bäst.

8

Author profile

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Jag började skriva i en ganska mogen ålder, ursprungligen var det ett sätt att släppa ut ackumulerad energi och känslor, men gradvis förvandlades det till en hobby, och nu ger det till och med en liten inkomst, även om det inte är mitt huvudsysselsättning.

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

Lisanna, 22, Upplands Väsby

Lisanna

Ålder: 22
Upplands Väsby
katerinalundstrom45, 34, Malmö

katerinalundstrom45

Ålder: 34
Malmö
Tindralundinbbk0410, 29, Piteå

Tindralundinbbk0410

Ålder: 29
Piteå
violeta2adriana7, 32, Ystad

violeta2adriana7

Ålder: 32
Ystad
sony54ma, 32, Kalmar

sony54ma

Ålder: 32
Kalmar
sazdovigor17, 42, Göteborg

sazdovigor17

Ålder: 42
Göteborg
collynmikhael, 32, Stockholm

collynmikhael

Ålder: 32
Stockholm
wamad80779, 24, Motala

wamad80779

Ålder: 24
Motala
titianna4moi, 32, Norrköping

titianna4moi

Ålder: 32
Norrköping
valentina69, 37, Lidingö

valentina69

Ålder: 37
Lidingö
mohamuddahir1233, 25, Örebro

mohamuddahir1233

Ålder: 25
Örebro
irina1, 30, Uppsala

irina1

Ålder: 30
Uppsala

Totalt +13375 medlemmar i Sverige

Maj 10 - Juni 09, 2023

+7802

män

+5573

kvinnor

201

online nu

+446

registrerad idag


Vår blogg

Att dejta en äldre kvinna

Att dejta en äldre kvinna

Jag har aldrig varit en person som har varit ute efter kvinnor som är yngre än jag. Antalet stör mig inte, men mognadsnivån har en inverkan.

10 2021
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar