Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2021-09-17

Vad du kan förvänta dig när du träffar en utlänning

2021-09-17
Logo
Ludvig Carlsson
Det var inte så länge sedan min dejt och jag nervöst och obekvämt utbytte kramar i en svagt upplyst bar och satte oss vid ett bord och log mot varandra.

Det var inte så länge sedan min dejt och jag nervöst och obekvämt utbytte kramar i en svagt upplyst bar och satte oss vid ett bord och log mot varandra.

dejta en utlänning

Min dejt var inte från "trakten" och det visste jag, men jag tänkte att jag skulle spela upp det. "Du är från det där stället med alla utländska damer", skrålade jag. "Du vet, Brooklyn." Hon skrattade inte, inget skrattande; hon höjde ögonbrynen och med den sötaste accenten någonsin svarade hon: "Jag är från Auckland, och jag är ganska säker på att du visste det." Så mycket för att försöka vara lekfull.

Från det datumet har vi varit tillsammans i fem år, och vi är förlovade. Jag minns fortfarande den första dejten med glädje. Janice var den första kvinna av utländsk härkomst som jag träffade. Det är ingen stor sak eller något, men att dejta henne har varit annorlunda. Och jag har lagt märke till en del saker som liksom slår mig med häpnad.

Familj i två länder

Ja, det är precis så häftigt som det låter. Om du inte har haft detta nöje är den delen ganska betydelsefull. "Åh, ja, förlåt killar, jag kan inte laga er middag eftersom jag är för upptagen med att resa runt halva världen med min flickvän för att besöka lite familj. Ja, jag vet. Det är lugnt. Men, hey, njut av dessa misslyckade empanadas.

Kulturella skillnader är en sak...

Okej, folk från Nya Zeeland, eller Kiwis som de kärleksfullt kallar sig själva, skiljer sig inte så mycket från oss glada amerikaner. Det jag märker är att det mesta av socialiseringen tenderar att ske kring mat. Picknickar eller grillkvällar utomhus är vanliga där. Även om kiwi i allmänhet är vänliga, och människorna i min älskades familj var hjärtliga och pratsamma, men de kom inte riktigt in på djupet i konversationen. Det vill säga, de var öppna, men till en viss gräns. Jag fick höra att en familjemedlem observerade: "Är din kompis alltid så nyfiken?". Eek! Du kan vara nyfiken, men stick inte för djupt.

Relation med en utlänning

Alla vill gissa var din älskare kommer ifrån. Och de har alltid fel.

"Du måste vara från England." Nej, dra åt helvete. "Åh, din flickvän har en sådan fantastisk accent! När flyttade hon från Storbritannien?" Inte från Storbritannien, stick härifrån! "Vad är det för accent du har? Du är australiensare, va?" När den frågan dyker upp tar jag ett steg tillbaka och låter min tjej ta hand om det. Vanligtvis brukar hon bara avfärda det och sedan ge någon sorts "räkor på barbie"-replik. Jag önskar att folk bara skulle sluta fråga om det.

Att förstöra din utländska älskares smak är utsökt.

Veronica Mars? Bra, bra program! Vad sägs om "Saved by the Bell"? En klassiker. "How to Catch a Predator? Vill du förstöra din utländska älskares känslighet? Visa dem bara traditionell amerikansk skräp-tv och se hur deras ögon blir glasartade när de inte kan titta bort. Detta är kulturell fördjupning, subversion och perversion när den är som bäst.

Author:

8

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

monalii25, 26, Stockholm

monalii25

Ålder: 26
Stockholm
rebecca3, 30, Skellefteå

rebecca3

Ålder: 30
Skellefteå
jenifer003, 32, Uppsala

jenifer003

Ålder: 32
Uppsala
silviaerikssen, 34, Västervik

silviaerikssen

Ålder: 34
Västervik
Capinna, 34, Laholm

Capinna

Ålder: 34
Laholm
baarssonn, 28, Malmö

baarssonn

Ålder: 28
Malmö
alice9, 31, Norrköping

alice9

Ålder: 31
Norrköping
mesaxa, 34, Linköping

mesaxa

Ålder: 34
Linköping
brooka, 34, Göteborg

brooka

Ålder: 34
Göteborg
clvk3, 41, Göteborg

clvk3

Ålder: 41
Göteborg
caroline6, 31, Stockholm

caroline6

Ålder: 31
Stockholm
corry21nee, 34, Skövde

corry21nee

Ålder: 34
Skövde

Vår blogg

Att dejta en äldre kvinna

Att dejta en äldre kvinna

Jag har aldrig varit en person som har varit ute efter kvinnor som är yngre än jag. Antalet stör mig inte, men mognadsnivån har en inverkan.

10 2021
Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar