Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2021-09-17

Vad du kan förvänta dig när du träffar en utlänning

2021-09-17
Logo
Ludvig Carlsson

Det var inte så länge sedan min dejt och jag nervöst och obekvämt utbytte kramar i en svagt upplyst bar och satte oss vid ett bord och log mot varandra.

dejta en utlänning

Min dejt var inte från "trakten" och det visste jag, men jag tänkte att jag skulle spela upp det. "Du är från det där stället med alla utländska damer", skrålade jag. "Du vet, Brooklyn." Hon skrattade inte, inget skrattande; hon höjde ögonbrynen och med den sötaste accenten någonsin svarade hon: "Jag är från Auckland, och jag är ganska säker på att du visste det." Så mycket för att försöka vara lekfull.

Från det datumet har vi varit tillsammans i fem år, och vi är förlovade. Jag minns fortfarande den första dejten med glädje. Janice var den första kvinna av utländsk härkomst som jag träffade. Det är ingen stor sak eller något, men att dejta henne har varit annorlunda. Och jag har lagt märke till en del saker som liksom slår mig med häpnad.

Familj i två länder

Ja, det är precis så häftigt som det låter. Om du inte har haft detta nöje är den delen ganska betydelsefull. "Åh, ja, förlåt killar, jag kan inte laga er middag eftersom jag är för upptagen med att resa runt halva världen med min flickvän för att besöka lite familj. Ja, jag vet. Det är lugnt. Men, hey, njut av dessa misslyckade empanadas.

Kulturella skillnader är en sak...

Okej, folk från Nya Zeeland, eller Kiwis som de kärleksfullt kallar sig själva, skiljer sig inte så mycket från oss glada amerikaner. Det jag märker är att det mesta av socialiseringen tenderar att ske kring mat. Picknickar eller grillkvällar utomhus är vanliga där. Även om kiwi i allmänhet är vänliga, och människorna i min älskades familj var hjärtliga och pratsamma, men de kom inte riktigt in på djupet i konversationen. Det vill säga, de var öppna, men till en viss gräns. Jag fick höra att en familjemedlem observerade: "Är din kompis alltid så nyfiken?". Eek! Du kan vara nyfiken, men stick inte för djupt.

Relation med en utlänning

Alla vill gissa var din älskare kommer ifrån. Och de har alltid fel.

"Du måste vara från England." Nej, dra åt helvete. "Åh, din flickvän har en sådan fantastisk accent! När flyttade hon från Storbritannien?" Inte från Storbritannien, stick härifrån! "Vad är det för accent du har? Du är australiensare, va?" När den frågan dyker upp tar jag ett steg tillbaka och låter min tjej ta hand om det. Vanligtvis brukar hon bara avfärda det och sedan ge någon sorts "räkor på barbie"-replik. Jag önskar att folk bara skulle sluta fråga om det.

Att förstöra din utländska älskares smak är utsökt.

Veronica Mars? Bra, bra program! Vad sägs om "Saved by the Bell"? En klassiker. "How to Catch a Predator? Vill du förstöra din utländska älskares känslighet? Visa dem bara traditionell amerikansk skräp-tv och se hur deras ögon blir glasartade när de inte kan titta bort. Detta är kulturell fördjupning, subversion och perversion när den är som bäst.

8

Author profile

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Jag började skriva i en ganska mogen ålder, ursprungligen var det ett sätt att släppa ut ackumulerad energi och känslor, men gradvis förvandlades det till en hobby, och nu ger det till och med en liten inkomst, även om det inte är mitt huvudsysselsättning.

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

yohanesgoitom, 27, Östersund

yohanesgoitom

Ålder: 27
Östersund
Melinda, 42, Boden

Melinda

Ålder: 42
Boden
angelina917, 29, Borås

angelina917

Ålder: 29
Borås
wamad80779, 30, Nässjö

wamad80779

Ålder: 30
Nässjö
Jennyvalborg, 28, Norrtälje

Jennyvalborg

Ålder: 28
Norrtälje
dfgvt, 26, Borås

dfgvt

Ålder: 26
Borås
bajskorv9, 26, Sigtuna

bajskorv9

Ålder: 26
Sigtuna
agnesjelkmusic10, 25, Uppsala

agnesjelkmusic10

Ålder: 25
Uppsala
Mouradmalouch7, 27, Västerås

Mouradmalouch7

Ålder: 27
Västerås
Lokso10, 47, Karlskrona

Lokso10

Ålder: 47
Karlskrona
Sofia8646, 30, Motala

Sofia8646

Ålder: 30
Motala
Fesassy125, 35, Göteborg

Fesassy125

Ålder: 35
Göteborg

Totalt +10483 medlemmar i Sverige

Januari 25 - Februari 24, 2024

+6115

män

+4368

kvinnor

394

online nu

+350

registrerad idag


Vår blogg

Att dejta en äldre kvinna

Att dejta en äldre kvinna

Jag har aldrig varit en person som har varit ute efter kvinnor som är yngre än jag. Antalet stör mig inte, men mognadsnivån har en inverkan.

10 2021
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar