Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2021-09-10

Att dejta en äldre kvinna

2021-09-10
Logo
Ludvig Carlsson
Jag har aldrig varit en person som har varit ute efter kvinnor som är yngre än jag. Antalet stör mig inte, men mognadsnivån har en inverkan.

Jag har aldrig varit en person som har varit ute efter kvinnor som är yngre än jag. Antalet stör mig inte, men mognadsnivån har en inverkan. Vanligtvis är de kvinnor jag träffar ungefär i min ålder och några år yngre, så "dejta äldre kvinnor" har inte varit så mycket av en räckvidd för mig eftersom de jag har varit värd var tillräckligt nära i ålder.

Varför du bör dejta en äldre kvinna

När jag var 22 år dejtade jag kort en kvinna som var i fyrtioårsåldern. Jag minns det väl eftersom hon var direkt. Hon kom in på mitt arbete på min sista dag, gav mig sitt nummer och sa Hej, vi borde äta lunch någon gång. Lunchen blev i stället middag, följt av en promenad och sedan en vansinnigt spontan kyss. Inget av detta initierade jag. Vårt förhållande hade varat i en månad innan hon var "klar".

17 år senare och jag har fortfarande inte glömt henne. Hon satte mig på plats, och jag gillade det. Jag visste då att jag tyckte om äldre kvinnors sällskap och ville veta mer om hur man dejtar dem.

När jag tänker på äldre kvinnor och varför man ska dejta äldre i stället för yngre blir jag först fångad av jämförelsen. Det är inte en rättvis jämförelse. För förutsättningen om vad en äldre kvinna är jämfört med vad en yngre kvinna är är skitsnack. Vårt samhälle gillar att etikettera saker, människor och erfarenheter för att göra det hela mer smakligt och lättare att smälta. Jag förstår det.

Med mitt ex är hon i min ålder. På en tillfällig dejtingsajt  angav hon sig själv som fem år yngre än vad hon egentligen var. Detta är inte ovanligt bland kvinnliga nätdejtare. Jag har ett par andra kvinnliga vänner som har gjort samma sak. Varför? Jo, många killar vill inte dejta kvinnor som är äldre än de själva. Många män föredrar kvinnor som är yngre och vanligtvis mycket yngre. Återigen, varför? Vissa män tror att det är bättre att dejta en yngre kvinna eftersom det är lättare att imponera på henne. Vissa män anser att yngre kvinnor har "mindre känslomässigt bagage". På riktigt, gott folk. Vem hittar på sånt här skitsnack? Det är bara skräp.

Jag känner massor av unga män OCH kvinnor som har mycket känslomässig ärrvävnad; som har gjort och sett mycket mer skit än vad jag har gjort. Dessa grundlösa skäl är en skitsnack och vad som händer är att en massa underbart kvalificerade och vackra äldre kvinnor blir förbigångna på grund av att sådana neandertalartankar existerar.

Argumenten för äldre kvinnor

How to date an Older Woman

För att vara tydlig behöver man inte argumentera för äldre kvinnor. Äldre kvinnor är fantastiska och, som Aaliyah en gång sa: "Age Ain't Nothing but a Number".

Jag tänker tillbaka på den kvinna jag dejtade när jag var i tjugoårsåldern och jag tänker tillbaka på mitt senaste ex som är i min ålder. Varför drogs jag till dem? Deras styrka. De gjorde vad de ville göra, de hade ingen rädsla för vad de började göra. De var inte rädda för att vara sig själva, att vara roliga eller att vara jävligt arga. De bar sina kläder på ett bekvämt sätt. De behövde inte imponera på någon eftersom de redan var imponerande. Mitt ex var en blivande doktorand (nu är hon det). Den andra kvinnan hade ordning på sitt liv, ägde några fastigheter, uppfostrade en fantastisk dotter och var vältränad som ett tegelhus.

Dessa äldre kvinnor hade självförtroende och en känsla för äventyr. De gjorde vad de ville göra i livet och skämdes inte för någonting. Om inte annat är de helt enkelt offer för naturen - ändå gillar vårt samhälle att nedvärdera kvinnor för att de åldras som om det vore deras fel! En av mina goda vänner, som är sjuksköterska, är bara 33 år. Hon tar botoxinjektioner. Hon är redan ganska vacker. Någon har satt en idé i hennes huvud om att hon måste fortsätta att se ung ut för att vara attraktiv. Detta är en tragedi.

En del människor tror att äldre kvinnor bara handlar om engagemang. Det är inte sant; äldre kvinnor gillar också att ha roligt utan förbehåll. Män och kvinnor tycker om sexdating Jag tror att det är något som de flesta av oss kan hålla med om, eller hur? Jag vet inte var du hamnar på bindningslinjen, men en äldre kvinna kan vara din förkämpe på båda sidor.

Uteslut inte en kvinna bara på grund av ett nummer; du missar något.

Author:

8.6

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

Flaminia, 31, Stockholm

Flaminia

Ålder: 31
Stockholm
ellatomsson, 39, Göteborg

ellatomsson

Ålder: 39
Göteborg
susannaalm2, 23, Göteborg

susannaalm2

Ålder: 23
Göteborg
Leeangelina7, 39, Stockholm

Leeangelina7

Ålder: 39
Stockholm
idabengtsson, 36, Sigtuna

idabengtsson

Ålder: 36
Sigtuna
amaahm10, 25, Karlskrona

amaahm10

Ålder: 25
Karlskrona
hani75oqdeh75, 44, Södertälje

hani75oqdeh75

Ålder: 44
Södertälje
angelina917, 29, Borås

angelina917

Ålder: 29
Borås
agnesjelkmusic10, 25, Uppsala

agnesjelkmusic10

Ålder: 25
Uppsala
valentinaa9, 33, Örebro

valentinaa9

Ålder: 33
Örebro
Korvensmamma9, 34, Göteborg

Korvensmamma9

Ålder: 34
Göteborg
womanboos10, 34, Södertälje

womanboos10

Ålder: 34
Södertälje

Vår blogg

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar