Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Säker dejting

16 Fantastiska Dejtingtips

Hur gör alla dessa människor för att lyckas med kärleken online? Vi vill att du ska känna dig trygg och till fullo njuta av sajtens alla funktioner. Därför har vi förberett flera tips och råd för hur du lyckas med dejtingen utan krångel.

1. Förvandla din dejtingprofil till en magnet

Enligt dejtingexperterna är uppriktighet, tålamod och en välskriven profil det enda man behöver för att hitta äkta kärlek. En profil är din personliga plats på sajten där du kan lägga till information om dig själv och ladda upp dina foton, det är även en plats där du kan beskriva vad du söker hos en potentiell partner. Din dejtingprofil bör besvara de enkla frågorna – vem du är och vad du söker. Var så unik som möjligt – berätta om din personlighet och ditt sätt att vara, och vad du tycker om att syssla med på fritiden. Var ärlig när du beskriver dig själv, för du ska inte behöva anstränga sig orimligt hårt för att imponera på någon du tycker om. Var dig själv! Det bästa sättet att attrahera någon är att skriva om dig själv på ett naturligt sätt och visa att du är sårbar och inte är på något sätt perfekt, precis som din framtida match. Din dejtingprofil är 50% av din framgång. Var uppmärksam när du fyller i din ”Status” och din korta presentation, och tänk på att iaktta försiktighet och dela inte för personliga uppgifter med andra.

2. Mycket hänger på din profilbild

Välj nytagna bilder på dig själv. Be dina vänner att ta foto på dig så att du kan använda den bästa bilden på dig själv. Din Huvudbild bör vara en bild som tagits de senaste sex månaderna. Du kan lägga ut ett foto direkt från din PC eller ladda upp det på ett annat sätt. Om du kan, inkludera foton på din senaste semester eller visa att du har kul medan du sysslar med ett av dina fritidsintressen. Använd inte foton där du är med andra människor; på så sätt undviker du att andra medlemmar blandar ihop dig med någon annan.

3. Använd kraften av givmildhet

Utforska vårt fantastiska utbud av gåvor för alla tillfällen, från enkla, söta saker till de allra flirtigaste presenterna. Dessa gåvor kommer att överraska och smickra din hjärtevän och får dig att sticka ut ur mängden. Ju fler gåvor du skickar, desto mer uppmärksamhet får du och desto starkare blir kopplingen mellan er två.

4.Var social och utåtriktad

Mingla med singlar i chattrum och privat med vårt användarvänliga IM-verktyg. Chatta med män och kvinnor som delar dina intressen i våra lokala och internationella chattrum, bjud dem därefter in till privata videochatt när du känner dig redo!

5. Håll dig ansluten oavsett var du befinner dig

Ha kul med att träffa nya människor direkt via din mobiltelefon med våra iOS och Android appar. Hitta alla singlar i din närhet som känner för att dejta.

6. Dra igång aktivt beundrande av matcher

Spana in vårt Gilla Galleri, ett utmärkt dejtingverktyg för att gilla och bli gillad! Glöm inte att kolla in alla ömsesidiga matcher. Du kommer att få se alla tjusiga foton och får en möjlighet att njuta av att utforska sajten på ett nytt, härligt sätt.

7. Dela dina upplevelser och läs dejtingtips

Diskutera olika heta ämnen med experter och andra singlar på vårt dejtingforum. Hitta 100-tals trådar och ämnen att prata om och skratta åt.

8. Lita alltid på din magkänsla

Du bör alltid sluta prata med någon som får dig att känna dig tveksam eller obekväm, eller någon som beter sig på ett oacceptabelt eller misstänksamt sätt. Behåll skärpan och lita inte på någon som verkar för bra för att vara sant. Om du märker några motsägelser i medlemmens profil och i vad de säger eller hur de agerar, ska du genast sluta prata med dem och anmäla saken för vidare granskning.

9. Skydda dig genom att anmäla misstänksamt beteende

Du kan hjälpa oss göra sajten en säkrare plats för alla användare. Så fort du upptäcker en suspekt medlem, anmäl denne till oss omgående för att inte bara skydda dig själv men även andra. Klicka på medlemmens skärmnamn och välj ”Anmäl” alternativet i deras profil eller skicka ett privat meddelande till Moderatorn.

10. Lita på andra och få andra att lita på dig

Ett ”Pålitlig Medlem” märke i någons profil innebär att vi har verifierat denna medlems identitet. Verifieringen kan ske på flera olika sätt, du kan antingen verifiera din profil via ditt bankkort eller genom att ringa vårt Supportteam, beroende på vilken sajt du använder och var i världen du befinner dig.

11. Iaktta försiktighet i videochatt och chattrum

Att träffa någon online är antagligen det säkraste sättet att dejta på. Dock finns det människor som kan komma att missbruka denna möjlighet och försöka lura dig. Tveka inte att blockera en sådan medlem genom att klicka på motsvarande alternativ i denna medlems profil.

12. Var noga med vem du delar dina foton med

Använd inställningen ”Endast vänner” för att begränsa åtkomsten till dina foton så att endast medlemmar i din vänlista kan se dem. Tänk på att provokativa eller lite mer flirtiga bilder kan locka fel typ av uppmärksamhet. För att du ska känna dig säker och trygg, se till att göra dina foton tillgängliga för de medlemmar du faktiskt litar på och bara när de uttryckligen ber om att få se dessa foton.

13. Håll saker och ting privat

Håll huvudet kallt vad gäller när och hur du delar med dig av din information. Ge aldrig folk du inte känner åtkomst till dina personliga uppgifter. Det kan vara rätt bra att ha ett flertal bilder du bara använder för online dejting: det vill säga att de bilder du använder i detta syfte bör inte finnas på någon annan webbsida som även innehåller dina personliga uppgifter. På så sätt förhindrar du att någon googlar dig och får reda på ditt riktiga namn, adress och telefonnummer innan du bestämmer dig för att göra det själv. Använd vårt Meddelandehanterare för att skicka och ta emot direktmeddelanden och för att säkerställa så att andra medlemmar inte har tillgång till dina personliga kontaktuppgifter.

14. Akta dig för svindlare

Vi måste varna dig för människor som använder online dejting tjänster i omoraliska syften. Du ska aldrig skämmas för att anmäla en medlem som försöker lura dig till att lämna ut dina personliga uppgifter eller uppgifter som rör ditt bankkort eller konto. Hit hör även olaglig annonsering, länkar till andra betalsidor, krav på utbetalningar eller erbjudanden om pengar. Sådana bedragare använder sig oftast av kvinnliga profiler där de beskriver sig själva som ”gudsfruktande, riktiga, ärliga, äkta, kärleksfulla, genuina” eller berättar en snyfthistoria eller förklarar sin kärlek för dig. Allt beteende och all aktivitet av detta slag bör få dina varningsklockor att ringa.

15. ”SE MIG, HÖR MIG, TRÄFFA MIG” – använd våra praktiska verktyg

Audio -och videoverktygen som finns till ditt förfogande på sajten ger dig möjlighet att se och/eller höra personen på andra sidan skärmen medan du själv förblir anonym. Använd din kamera för att ta bilder på dig själv och be din nya vän om foto för att se hur han eller hon ser ut med hjälp av funktionerna ”Be om ett foto” och ”Be om mer info”.

16. Träffas på ett säkert ställe

Detta betyder självklart att ni ska ses på en allmän plats. Om du ska träffa någon du lärt känna på nätet för första gången, kan det vara en god idé att ordna med en vän innan du går. Tala om för din vän var du kommer att vara och vem du kommer att vara med. Träffa din nya bekant på en välbelyst plats med mycket folk, och håll koll på hur mycket du dricker så att du inte släpper alla hämningar. Om du är tjej ska du aldrig låta din nya vän hämta dig hemma, du ska inte heller låta honom följa dig hem. Om du vid något tillfälle känner obehag eller nervositet ska du absolut inte känna att du måste stanna kvar för artighetens skulle, utan bara kom på någon ursäkt och gå därifrån. Din säkerhet är det absolut viktigaste och ska alltid komma i första hand!

Ha det så kul med online dejting!

*Funktionerna som beskrivs häri kan komma att variera, beroende på vilken sajt medlemmen använder.

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar