Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2021-08-19

Uppkoppling på nätet: 3 fallgropar att undvika

2021-08-19
Logo
Ludvig Carlsson

Uppkopplad dejting har funnits lika länge som internet, men idag är det mer populärt än någonsin. Dejtingsajter och appar har gjort nätdejting mer tillgängligt, men det har inte gjort det lättare att dejta. Så här är några proffstips för att undvika några pinsamma situationer och fallgropar i online dejtingvärlden.

Håll det lätt.

Online Dating

Drinkar eller middag räcker gott och väl, försök inte vara världens mest romantiska man/kvinna. Var bara dig själv. Kvinnor kan känna lukten av desperation på en mils avstånd och ingen parfym i världen kan dölja det. Om du har kontakt på internet genom lättsamma skämt och fåniga skämt så håll dig till det. Försök inte vara något du inte är. En av mina favoritdejter är att ta en drink, kanske en lätt måltid och sedan gå ut och dansa.

Jag älskar att dansa, så det är jag som är mig själv. Ta inte med någon på dans för att imponera på dem om du inte är en dansare. Hitta något du tycker om att göra och dela med dig av den passionen. Den största synden är att tråka ut din dejt. Och om de inte tycker om de aktiviteter du älskar att göra så mycket så kanske ni ändå inte är kompatibla. Att ha en andra plats att ta dina sexdates på är alltid bra att ha till hands. På så sätt håller det saker och ting intressanta och om det blir tråkigt kan du alltid byta upp det.

Bilder bilder bilder bilder bilder.

Det är en ytlig värld online dating och tyvärr om du inte fångar någons uppmärksamhet med ditt utseende är det osannolikt att du får dem intresserade av din personlighet. Hur hemskt det än låter vill du inte vara en fuskare av dejtingprofil bilder. Vi har alla blivit lurade. Ett foto från ett par år sedan eller en busig vinkel som kastar bort kilona. Kanske till och med lite hår för att dölja ett snett öga.

3 fallgropar att undvika när du dejtar på nätet

Jag vet att jag låter sårande och trubbig men jag är bara ärlig och det är tilltalande tro det eller ej. Skäms inte för din kropp. Sätt den där ute så att världen kan se den. Det finns män och kvinnor där ute som kommer att bli attraherade av dig. Självförtroende är den mest attraktiva egenskapen. Lura inte någon med dina bilder, för när det är dags att träffas kommer du att få en del att förklara och ditt första intryck kommer att vara att du är lite av en lögnare och bedragare.

Ta med dig din dejt runt dina vänner.

Du vet hur dina vänner alltid säger att du är så trevlig och att de inte förstår varför du fortfarande är singel? Det betyder antagligen att du beter dig annorlunda när du har dejter än när du har vänner. När du är med vänner är du mer bekväm och de kan hjälpa till att bekräfta hur cool du är. Självklart vill du tillbringa tid med din dejt och inte bara med dina vänner så se till att inte ignorera din dejt om ni är i en gruppmiljö.

Var också noga med vilka vänner du tar med dig, se till att du bjuder in vänner som lyfter fram din personlighet och hjälper dig att glänsa, du behöver inga skrytvänner som stjäl rampljuset och glömmer att hjälpa dig i din strävan efter kärlek. moralen i den här historien? Var dig själv! Jag tror att så många människor dras till nätdejting på grund av anonymiteten. "Jag är misslyckad med män eller kvinnor så jag går på nätet där jag kan vara vem som helst! Jag kan vara någon som är suave och smidig och den perfekta älskaren." Tyvärr fungerar det inte på det sättet.

Anonymiteten bryter bara ner de inledande murarna och gör det lättare att knyta kontakter, vilket är ett fantastiskt verktyg, men till slut måste du erkänna vem du är. Ju tidigare du börjar omfamna dig själv, desto tidigare kommer det motsatta könet också att göra det. Lycka till med dejten!

8.3

Author profile

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Hej alla, jag heter Eva och jag älskar att skriva och lära mig språk! Förutom svenska talar jag även engelska, danska och tyska, och jag håller på att lära mig spanska. Som innehållsförfattare är jag ny, men jag får snabbt erfarenhet!

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

angelina917, 29, Borås

angelina917

Ålder: 29
Borås
nicolleee2, 30, Härnösand

nicolleee2

Ålder: 30
Härnösand
valentinnna69sex, 32, Eksjö

valentinnna69sex

Ålder: 32
Eksjö
hafizwahedi459, 21, Borås

hafizwahedi459

Ålder: 21
Borås
Emmam30d, 36, Uppsala

Emmam30d

Ålder: 36
Uppsala
Zhmuhra39, 22, Malmö

Zhmuhra39

Ålder: 22
Malmö
lillie9, 33, Stockholm

lillie9

Ålder: 33
Stockholm
quepasacabron7, 23, Gävle

quepasacabron7

Ålder: 23
Gävle
wmisscrayzi, 39, Vallentuna

wmisscrayzi

Ålder: 39
Vallentuna
adabagge, 30, Stockholm

adabagge

Ålder: 30
Stockholm
annalauridsen1851, 36, Södertälje

annalauridsen1851

Ålder: 36
Södertälje
bajskorv9, 26, Sigtuna

bajskorv9

Ålder: 26
Sigtuna

Totalt +14966 medlemmar i Sverige

Februari 19 - Mars 21, 2023

+8730 män
+6236 kvinnor
375 online

nu

+499 registrerad

idag


Vår blogg

Den dubbla standarden i dating

Den dubbla standarden i dating

I den moderna dejtingvärlden, även med den flitiga användningen och variationen av

23 2021
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar