Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2020-04-13

6 bra idéer för en första dejten

2020-04-14
Logo
Ludvig Carlsson

Är du uttråkad av det klassiska datumet "middag och film"? I så fall är du på rätt plats. År 2020 borde dating vara spännande ... och det är därför vi har sammanställt sex coola idéer för ett första date. Det kommer säkert att vara några nerver på ett första Date, men dessa gör att du kan ha kul medan du lär känna varandra!

Mini / Crazy Golf

Första dejten idéer

Med tiden går fler minigolfbanor in i städerna när aktiviteten blir mer populär. Förutom att ha kul med vänner, är minigolf det perfekta första datumet. Du kan få ett par drinkar, bli lite konkurrenskraftig (inte för mycket!) Och ha kul att försöka slå golfbollen genom väderkvarnar och olika andra hinder. Om du åker till rätt plats kan du till och med äta mat på samma plats.

Skridskoåkning

Även om det är en klassiker kan du inte gå fel med skridskoåkning. Om en är bra och den andra är dålig är detta ännu bättre eftersom man kan leda och hålla den andra handen genom övningen. Speciellt under vintern med en julgran, julbelysning och alla dekorationer hittar du inte för många fler romantiska idéer för första dejten.

Picknick i parken

Av någon anledning har dating skapat sig ett rykte för att ha varit dyrt de senaste åren. Om du är med rätt person kommer de att inse att dejting handlar om anslutningar snarare än att bara spendera pengar. Med detta i åtanke är det en bra idé att köpa mat och en flaska vin för en picknick i parken. Så länge du inte sitter i regnet, kan du överraska dem med en hemlagad maträtt och ha en god tid att prata och titta på att världen går förbi.

Zoo

Vem älskar inte djur? Vi har hört många framgångshistorier om förhållanden som börjar på en dejtingsajt och träffas för första gången i en zoo. Det finns massor av saker att göra, det finns alltid något att prata om, du kan ta lite mat tillsammans och till och med sitta hand i hand när du tittar på ett foder.

Flykt rum

Om du inte har lagt märke till, går dejting i dag mot aktiviteter snarare än bara en tråkig måltid. Naturligtvis kan du alltid inkludera mat, men ett utrymningsrum gör att du kan tänka, släppa oroligheten och arbeta tillsammans för att fly. I själva verket kanske du bara tycker att du fungerar riktigt bra som ett team.

Bästa vuxna första dejt

Matlagningslektion

Vi lovade unika idéer, eller hur? Oavsett om du är på ett Sexdate eller det första datumet för många, öppnar matlagningskurser dörren för mycket kul. Oavsett om du är båda proffsen, en är en expert eller om du båda är värdelös när du lagar mat, kan du lära dig tillsammans och bli av med den besvärlighet som kan finnas när du först dyker upp.

Extra idéer

Det finns våra fantastiska idéer för ett roligt online-date, men varför sluta här? Nedan har vi sammanställt en kort lista över andra;

  • Gå till arkaderna
  • Volontär tillsammans
  • Besök en karaokebar
  • Ta en konstklass
  • Gå till en lokal mat / musikfestival
  • Se en komedi-show
  • Titta på en film på en inkörteater
  • Gör en fotografering för

9

Author profile

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Jag började skriva i en ganska mogen ålder, ursprungligen var det ett sätt att släppa ut ackumulerad energi och känslor, men gradvis förvandlades det till en hobby, och nu ger det till och med en liten inkomst, även om det inte är mitt huvudsysselsättning.

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

yohanesgoitom, 27, Östersund

yohanesgoitom

Ålder: 27
Östersund
nicolleee2, 30, Härnösand

nicolleee2

Ålder: 30
Härnösand
caroline5, 32, Norrköping

caroline5

Ålder: 32
Norrköping
hansika, 35, Linköping

hansika

Ålder: 35
Linköping
upplandis3, 30, Borlänge

upplandis3

Ålder: 30
Borlänge
adabagge, 30, Stockholm

adabagge

Ålder: 30
Stockholm
cassycas36, 30, Stockholm

cassycas36

Ålder: 30
Stockholm
violeta2adriana7, 32, Ystad

violeta2adriana7

Ålder: 32
Ystad
upplandis8, 30, Falun

upplandis8

Ålder: 30
Falun
idabengtsson378, 34, Stockholm

idabengtsson378

Ålder: 34
Stockholm
mariapersson872, 37, Göteborg

mariapersson872

Ålder: 37
Göteborg
karro123, 31, Stockholm

karro123

Ålder: 31
Stockholm

Totalt +11712 medlemmar i Sverige

Mars 23 - April 22, 2024

+6832

män

+4880

kvinnor

732

online nu

+391

registrerad idag


Vår blogg

Din guide till online-dating: 7 tips

Din guide till online-dating: 7 tips

När det gäller online-dating finns det två olika sidor; en spännande sida och en läskig sida. Ja, det är lättare än någonsin att kommunicera med potentiella partners. Ändå verkar vi också vara mer känsliga än någonsin tidigare. Med detta i åtanke har vi några fantastiska tips för att komma igång med online-dating idag!

10 2019
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Vad INTE för att meddela en flicka online

Vad INTE för att meddela en flicka online

Bör du eller ska du inte skicka det meddelande? Om du måste fråga, läs detta! Teknik har gjort våra liv enklare och med avseende på att träffa människor på ett datum har det varit en välsignelse på vissa sätt medan det är frustrerande för andra.

14 2019
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

One Night Stand: För- och nackdelar

One Night Stand: För- och nackdelar

Alla fördelar och nackdelar med One Night Stands kan tas på ett eller annat sätt. One Night Stands är inte alltid dåliga, i själva verket kan du lära dig mycket om dig själv av dem.

8 2019
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar