Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2020-10-08

Online dating framgång - lever din komfortzon

2020-10-08
Logo
Ludvig Carlsson

Att lyckas med dejtingspelet kräver grus och beslutsamhet. En av de största hindren människor möter när de försöker träffa någon ny kommer från att inte kunna bryta sig ur sin komfortzon. Här kommer vi nära och personligt med några användbara tekniker för att öka ditt självförtroende.

Dating utanför din komfortzon

Online Dating framgång

Precis som att driva för befordran eller få en extra kvalifikation, hitta dig själv att speciell någon innebär att bryta med ennui i din komfortzon och sätta dig själv där ute. Ja, varför skulle du välja att nöja dig med en medelmåttig partner när du kan sträva efter det bästa?

Även om saker och ting först kan se skrämmande, kommer du att bli förvånad över hur lätt du kan införa positiv förändring i ditt kärleksliv när du börjar försöka - det kan verkligen vara en bra plats att börja på en avslappnad dejtingsajt !

Ta steget

När du väl har fattat beslutet att utforska världen som existerar utanför din komfortzon är den första utmaningen att se vad som erbjuds. Om du känner dig lite försiktig behöver du inte nödvändigtvis först dyka i huvudet, att doppa tårna är också ett steg i rätt riktning. Att samla modet att be någon att ta en drink eller bestämma vad som ska ingå i ditt första meddelande faller båda inom detta fäste.

Var inte rädd för misslyckande

Livet är för kort för att oroa sig för att saker går fel och det är viktigt att inte vara rädd för misslyckande. Ja, det kan vara en smärtsam upplevelse att komma över ett uppbrott eller hantera förlorad kärlek, men det är definitivt mycket sorgligt på lång sikt att inte uppleva dessa saker. Den allmänna kärnan i detta råd är att du alltid ska försöka se misslyckande i ett positivt ljus. När saker går fel växer vi och vi blir starkare människor. Att rulla med stansarna är en del av att leva ett liv som är fullt till randen!

Ta risker

Framgång i online dating

Risktagande är grundläggande när det gäller att skaka lugnet och lugnet i din komfortzon (det går också hand i hand med den tidigare punkten!). Det kommer alltid att finnas en betydande mängd risk inbyggd i dating; du måste vara villig att sätta nacken på linjen och eventuellt möta avslag. Men genom att vara modig och självsäker ökar du bara dina chanser att hitta kärlek.

Spela dum

Det är ett ganska känt faktum att det är en önskvärd egenskap att ha humor. Att inte ta dig själv för allvarligt är en teknik för att komma undan din komfortzon. Ju mindre du bryr dig om vad människor tycker om dig, desto mer självförtroende kommer du att växa. Förväxla inte detta med arrogans; att kunna skratta åt dina slip-ups är ett plus. Försök också att inte skära upp det för mycket, clowning om är inte alltid konstruktivt för ditt kärleksliv.

Att ta itu med det okända

Om du är osäker, ställ frågor! Att vara nyfiken är en integrerad del av dejtingspelet, oavsett om du vill testa dig och din partners kompatibilitet, eller bara behöver något för att få konversationen igång på första dejten. För att vara säker handlar konsten att skaffa en pojkvän eller en flickvän att undersöka det okända. Du kommer att bli förvånad över hur några sekunder av skrämsel kan ge vika för en livstid av glädje!

8

Author profile

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Jag började skriva i en ganska mogen ålder, ursprungligen var det ett sätt att släppa ut ackumulerad energi och känslor, men gradvis förvandlades det till en hobby, och nu ger det till och med en liten inkomst, även om det inte är mitt huvudsysselsättning.

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

Jasiek197610, 43, Stockholm

Jasiek197610

Ålder: 43
Stockholm
adabagge, 30, Stockholm

adabagge

Ålder: 30
Stockholm
hani75oqdeh75, 44, Södertälje

hani75oqdeh75

Ålder: 44
Södertälje
vallentina, 35, Helsingborg

vallentina

Ålder: 35
Helsingborg
kersticarlsson9, 38, Borlänge

kersticarlsson9

Ålder: 38
Borlänge
caroline5, 31, Landskrona

caroline5

Ålder: 31
Landskrona
nonawalle8, 39, Linköping

nonawalle8

Ålder: 39
Linköping
ahmadhorani5, 45, Malmö

ahmadhorani5

Ålder: 45
Malmö
stalponnyelite6, 27, Eskilstuna

stalponnyelite6

Ålder: 27
Eskilstuna
Melinda, 42, Boden

Melinda

Ålder: 42
Boden
charlotte, 30, Halmstad

charlotte

Ålder: 30
Halmstad
jeniferr01, 32, Stockholm

jeniferr01

Ålder: 32
Stockholm

Totalt +11206 medlemmar i Sverige

Juni 12 - Juli 12, 2024

+6536

män

+4670

kvinnor

253

online nu

+374

registrerad idag


Vår blogg

Bra intryck på första dejten - 6 topptips

Bra intryck på första dejten - 6 topptips

Det finns sanning i ordspråket "du får inte en andra chans att göra ett bra första intryck", varför att vara snabb, beredd och inte alltför

3 2020
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Online-Dating för nybörjare - 7 tips

Online-Dating för nybörjare - 7 tips

Världen av online-dejting kan vara svårt för nybörjare. Men du har redan gjort rätt val, du letar efter de bästa online-datingtips för att se till att din datingsresa är framgångsrik.

19 2020
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar