Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2020-08-04

Dags för en digital dejting

2020-08-12
Logo
Ludvig Carlsson

Några av oss överträffar 30 dagar med Stay-at-Home. För de utan boo kan det betyda 30 dagar utan den söta söta fixen, den heta kopplingen eller den magiska första-dagskänslan. Det betyder digital dejting.

Fysisk kontakt släpper goda kemikalier och hjälper till att lugna nerverna, vilket är särskilt viktigt under dessa osäkra tider.

Digital Dating

Men om du inte har någon att snogga under den här tiden, finns det några sätt att gå från ett avstånd för att få den känslomässiga kopplingen vi längtar efter! När du håller dig borta kan du ansluta dig till din skärm och göra den het!

Social distansering krävs inte bara i vissa stater, utan är av avgörande betydelse för vår säkerhet. Datingsidor och appar är ett bra sätt att ansluta till. Många av de avslappnade datingsidorna  och appar har tagit sina platsbegränsare, vilket innebär att du kan träffa var som helst i världen. Har du alltid velat träffa en australier? Ändra din plats till Down Under. Har du någonsin velat träffa en argentinare? Någon från Japan? Nu är det dags för en global anslutning att gnista!

Hur man agerar

Vi lever verkligen i en ny tid. Detta "digitala möte" är både distansivt och mer intimt på många sätt. Du kan se hur den här personen lever, hur han talar, vad deras röst utsträcker sig och hur deras ansikte reagerar på dig. Det kan till och med leda till en digital nedgång. Men kom alltid ihåg - den första regeln för dejting med digital eller verklig värld är samtycke och komfort.

Regeln nummer två är kul! Det kan vara besvärligt att lära känna någon via telefonen. Men ibland att hoppa rakt in i en känslomässig eller mental konversation, prata om varandras familjer, vad varandras hopp och drömmar är, kan ge verkliga ärliga bindande ögonblick som absolut kan leda till något långsiktigt eller något hett och tungt.

Här är några datum på skärmen du kan prova med en ny boo:

Ät och datum

Middagsdatum. Det är en klassiker och en bestämd häftklammer som kan tillämpas på digital dejting! Välj ett enkelt recept, ta bort en flaska vin och lära känna varandra medan du lagar mat tillsammans. När du väl är ett glas vin kan du spela en omgång Never Have I Ever. När du har två glas vin i, prova Truth of Dare.

Visa & berätta

Nu är det dags att visa upp några hemliga talanger - sjunger eller dansar du? Älskar du växter? Visa dem till ditt datum! Visa upp de saker som lockar dig. En titt i ditt personliga liv är mycket mer intimt än att möta i en bullrig bar, och det är dags att gå ut på den lemmen! Gör ett talentbyte, handla sexiga dansar, rollspel på skärmen är ett bra sätt att både ha kul och utforska både din kreativa och sexiga sida.

Tillfällig datering under karantän

Netflix & Chill

Välj en film för att se och starta den på samma gång. Oavsett om det är din favoritfilm från din barndom eller en ny utgåva, är Netflix och Chill en dateringsanordning av en anledning. Det avslöjar din dators smak i humor, drama och hur de ansluter sig till något känslomässigt.

Digital Get Down

Som kan leda till en köttslig anslutning. Denna digitala anslutningsanslutning kan leda till andra sexiga platser - använd Snapchat för att skicka varandra uttryckliga bilder, videor och meddelanden. Låt dem namnge en av dina sexleksaker. Ömsesidig onani kan vara ett roligt sätt att få bort varandra genom eternätet. Cybersex kan vara besvärligt till en början, men vi har alla en del upp sexuell spänning under dessa tider. Nu är det dags att släppa.

Förhållanden kan vara vad du vill att de ska vara - casual, emotionell, rent fysisk, mentalt stimulerande, bara ett sätt att passera tid. Men se alltid till att hålla privat information privat och använd ditt skönsmässigt när du delar personlig information.

Digital dating är en helt ny värld. Det kan vara dags att träffa ditt livs kärlek. Vet bara att vi befinner oss i en annan värld - att ansluta med andra människor via en skärm är annorlunda än att träffas i verkligheten. När saker börjar gå tillbaka till det som var, ge dig själv möjligheten att försöka få kontakt med den personen i verkliga livet. Åtminstone har du alltid din kärlekshistoria med karantän.

8.3

Author profile

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Hej alla, jag heter Eva och jag älskar att skriva och lära mig språk! Förutom svenska talar jag även engelska, danska och tyska, och jag håller på att lära mig spanska. Som innehållsförfattare är jag ny, men jag får snabbt erfarenhet!

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

5midomody584, 35, Tumba

5midomody584

Ålder: 35
Tumba
cassycas36, 30, Stockholm

cassycas36

Ålder: 30
Stockholm
Mrryrezene7, 24, Göteborg

Mrryrezene7

Ålder: 24
Göteborg
dina95614, 27, Stockholm

dina95614

Ålder: 27
Stockholm
amandaa891, 33, Stockholm

amandaa891

Ålder: 33
Stockholm
annalauridsen1851, 34, Stockholm

annalauridsen1851

Ålder: 34
Stockholm
aslinuriyeva5, 26, Umeå

aslinuriyeva5

Ålder: 26
Umeå
Jolly78, 42, Upplands Väsby

Jolly78

Ålder: 42
Upplands Väsby
charlotte, 30, Halmstad

charlotte

Ålder: 30
Halmstad
jenifer003, 32, Uppsala

jenifer003

Ålder: 32
Uppsala
LeifWennberg3, 25, Umeå

LeifWennberg3

Ålder: 25
Umeå
karro123, 31, Stockholm

karro123

Ålder: 31
Stockholm

Totalt +11495 medlemmar i Sverige

Mars 20 - April 19, 2024

+6705

män

+4790

kvinnor

432

online nu

+384

registrerad idag


Vår blogg

En detaljerad guide till video Telefonsex

En detaljerad guide till video Telefonsex

Sex har förändrats. Beroende på din levnadssituation, med de flesta platser i världen fortfarande under någon form av sociala distansbegränsningar

23 2020
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Europas kärleksliv

Europas kärleksliv

Sex är krisbeständigt. Åtminstone när det gäller ekonomiska kriser. Eftersom förra året hade dessa knappt något inflytande på européernas kärleksliv

3 2020
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Hur ditt kön garanteras bli bättre!

Hur ditt kön garanteras bli bättre!

I stället för att låta sexuella blockeringar uppstå från okommunikerade önskemål är det bra att öppet kommunicera ens konkreta behov och önskemål till partneren

25 2020
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar