Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2020-09-03

Bra intryck på första dejten - 6 topptips

2020-09-03
Logo
Ludvig Carlsson

Det finns sanning i ordspråket "du får inte en andra chans att göra ett bra första intryck", varför att vara snabb, beredd och inte alltför parfymerad är bara några saker du behöver tänka på vid din första träff.

1. Visa upp i tid

Första intrycket på ett dejt

Du kanske inte har gjort det medvetet men oavsett att anlända sent på din första träff är inte sättet att skapa ett bra första intryck. Även om de flesta kommer att vara artiga och inte göra en stor sak om det, visar det att du är i tid att du bryr dig och tar personen du möter på allvar. Det kommer också att hjälpa till att ta med 10-15 minuters responstid i dina beräkningar för att undvika oförutsedda omständigheter som trafik eller parkering. Om du anländer sent ska du inte låtsas att det spelar ingen roll. Be om ursäkt direkt och låt dem veta att detta inte kommer att vara en vanlig sak, fortsätt sedan och njut av dejt!

2. Klä dig bäst och i vad som är lämpligt

Medan utseende ensam aldrig kan hålla en man eller kvinna i ett förhållande på lång sikt, ger det dig en fördel om du klär dig bäst för din första dejt.

För män rekommenderar jag en bra jacka eller kavaj och skjorta, även på sommaren. Det ger dig ett snyggt, elegant utseende och ett robust första intryck som kvinnor gillar. En bra rakning rekommenderas också.

För kvinnor är en feminin klänning, långa örhängen och öppet hår aldrig av mode. Du vill inte visa "för sexig eller avslöjande." Även om det kan bidra till din sexöverklagande framför män, hjälper det dig inte att bygga en verklig känslomässig koppling till dem. Både män och kvinnor ska klä sig skarpt, skarpt och ha på sig det som är lämpligt för tillfället.

3. Var uppmärksam på din parfym

Att lukta gott är en tur för både män och kvinnor och ett enkelt sätt att göra ett bra första intryck. Om du tar två minuter att ta på dig din favoritparfym innan du dyker upp på dagen kommer du att få browniepoäng. Men du vill bli ihågkommen av rätt skäl - överdriv inte i din spänning.

4. Lyssna uppmärksamt

Både män och kvinnor bestämde sig för att ge bästa intryck av sig själva, men de flesta av oss går på fel sätt. Vi pratar och pratar om oss själva från prestationer till våra familjerelationer, hobbyer, arbete, resor och så vidare: Gör det inte. Ditt dejt kommer att kännas avstängt när allt du gör är att prata om dig själv och visa ingen nyfikenhet på dem.

Detta gäller både män och kvinnor. Om du bara pratar om dig själv och inte visar något intresse för vad ditt dejt har att säga, kommer du att ses som självinblandad och det är inte attraktivt för någon! Slutsatsen här är att prata om dig själv men se till att du håller dig nyfiken och lyssnar noga på vad din sexdejt  har att säga.

5. Gå inte utöver två drinkar

Bra första intryck på dejtingsajt

Inte för att låta som en mamma här men det förtjänar en plats på listan: Gå inte längre än tvådrycksmärket på första dejten, oavsett hur kul du har. Första intryck kallas första intryck av en anledning och du får inte en andra chans att göra dem.

Fantastiska män och kvinnor kan vara särskilt känsliga för hur mycket deras dejt dricker. Helt enkelt, när det gäller att dricka, ta det långsamt eftersom första dejt handlar om att göra ett märke! Håll dig fokuserad på att ta reda på vilka de är. Om du håller dig medveten om den här informationen kommer det att hjälpa dig att skapa ett bestående intryck och möjligen säkra dig många fler riktiga dejt.

6. Låt dig flöda

Håll ett öppet sinne och låt dig naturligt flöda på ett dejt. Om ditt dejt ber att ta en promenad, gå till det. Om ditt dejt föredrar att gå in i en glassbar mot ditt favoritvaffelkafé, låt dem njuta.

För många gånger kan vi ha stela förväntningar kring hur ett perfekt dejt kan se ut. Att ha förmågan att vara flexibel och gå med flödet kan vara en kraftfull och attraktiv kvalitet att ställa ut. Det gör det också möjligt för dig att släppa loss och ha roligare när du inte går in på ett dejt med förutfattade föreställningar om hur det “ska” se ut, utan istället flyter med hur det faktiskt ser ut.

9

Author profile

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Jag började skriva i en ganska mogen ålder, ursprungligen var det ett sätt att släppa ut ackumulerad energi och känslor, men gradvis förvandlades det till en hobby, och nu ger det till och med en liten inkomst, även om det inte är mitt huvudsysselsättning.

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

laurraperson, 37, Västerås

laurraperson

Ålder: 37
Västerås
Korvensmamma9, 34, Göteborg

Korvensmamma9

Ålder: 34
Göteborg
mablekroos1421, 39, Halmstad

mablekroos1421

Ålder: 39
Halmstad
xinixea, 36, Åkersberga

xinixea

Ålder: 36
Åkersberga
adrianna, 36, Lerum

adrianna

Ålder: 36
Lerum
irina7, 30, Stockholm

irina7

Ålder: 30
Stockholm
susannaalm2, 23, Göteborg

susannaalm2

Ålder: 23
Göteborg
Violina, 39, Stockholm

Violina

Ålder: 39
Stockholm
althea2, 31, Kristianstad

althea2

Ålder: 31
Kristianstad
Kiflay, 36, Lidingö

Kiflay

Ålder: 36
Lidingö
biha, 34, Lund

biha

Ålder: 34
Lund
idabengtsson378, 34, Stockholm

idabengtsson378

Ålder: 34
Stockholm

Totalt +5567 medlemmar i Sverige

April 23 - Maj 23, 2024

+3247

män

+2320

kvinnor

42

online nu

+186

registrerad idag


Vår blogg

Online-Dating för nybörjare - 7 tips

Online-Dating för nybörjare - 7 tips

Världen av online-dejting kan vara svårt för nybörjare. Men du har redan gjort rätt val, du letar efter de bästa online-datingtips för att se till att din datingsresa är framgångsrik.

19 2020
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Dags för en digital dejting

Dags för en digital dejting

Några av oss överträffar 30 dagar med Stay-at-Home. För de utan boo kan det betyda 30 dagar utan den söta söta fixen, den heta kopplingen eller

4 2020
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

En detaljerad guide till video Telefonsex

En detaljerad guide till video Telefonsex

Sex har förändrats. Beroende på din levnadssituation, med de flesta platser i världen fortfarande under någon form av sociala distansbegränsningar

23 2020
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar