Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2020-06-17

Flirta som en expert

2020-06-17
Logo
Ludvig Carlsson

Flörtar inte din forte? Har tidigare flirtationsförsök leda till förlägenhet eller förnedring? Om så är fallet, använd följande förslag för att perfekta ditt flirta spel.

Gör ögonkontakt

Att bli en bättre flört börjar med ögonkontakt. Nästa gång du ser någon tilltalande, försök att få ögonkontakt med den personen. Stör inte ett hål hos personen. Istället låser blicken längre än vad du skulle göra med andra. Detta berättar inte individet att de har din uppmärksamhet.

Le

Flirta som en expert

När du har gjort ögonkontakt med individen är det dags för din mun att agera. Leende låter personen känna dig som tycker om dem, och att du är uppriktig och glad, vilka är aspekter som människor gillar. Genom att le, tillåter du andra att prova din positivitet, förenkla processen att närma dig (eller göra dig mer mottaglig att konfrontera dem).

Var uppmärksam på ditt kroppsspråk

Står du upp rakt eller hunched över? Är dina armar vid dina sidor eller korsas de? Genom att modifiera ditt kroppsspråk, vara uppmärksam på din hållning, kommer folk att se att du är lätt att tala med. Rätt kroppsspråk gör att du ser självförtroende ut och att du är värd att tala med, men fel kan visa din omogenhet (kolla här hur omogenhet påverkar dejting) eller extra försiktighet

Lyssna noggrant

När du väljer att konfrontera den här personen (eller närmar sig dig), kapar inte diskussionen eller pratar mer än den andra personen. Filibustering kommer att få dig att komma över som självabsorberad, överbärande och otrevlig. Använd dina lyssningsförmågor och låta personen göra det mesta av pratningen. Genom att noggrant lyssna utan att vara distraherad eller avbruten, berättar du den andra personen att du är intresserad av vad de säger. Med andra ord, lek inte med din telefon medan någon pratar med dig. Ljudet låter dig också få en bättre bedömning av individen så att du kan avgöra om du vill fördela mer tid till dem på vägen.

Gör frågor

Flirta och dejta

Om du säkert vet att du vill lära dig mer om den här personen, fråga dem saker. Många tycker om att diskutera sig själva. Genom att göra förfrågningar kommer du att lära dig om den persons upplevelser, åsikter och övertygelser. Dessa frågor kan hjälpa dig att hitta gemensamma intressen och erfarenheter att diskutera, stärka din anslutning.

Ge ett genuint komplimang

Att betala någon komplimang är alltid värt. Men snarare än att berömma en persons utseende, visa ditt intresse för någon genom att säga något positivt om ett föremål som de har pratat om. Om du gör det kommer de att känna sig unika och viktiga, och visar att din relation med dem är meningsfull.

Njut av dig själv

Flirta är inte en irritation, uppgift eller stressande åtgärd. Om något skulle du njuta av dig själv medan du flörtar. Skratta är en viktig aspekt av framgångsrik flört och skapar en positiv inställning mellan er och två. När du naturligtvis gillar företaget som du behåller kommer du att stöta på optimistiska och roliga samtidigt som du avger positiva vibbar. Det kan ta ett tag att perfekta dina flirthärdigheter, men kom ihåg: dejting övningen är perfekt.

8.3

Author profile

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Hej alla, jag heter Eva och jag älskar att skriva och lära mig språk! Förutom svenska talar jag även engelska, danska och tyska, och jag håller på att lära mig spanska. Som innehållsförfattare är jag ny, men jag får snabbt erfarenhet!

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

dfgvt, 26, Borås

dfgvt

Ålder: 26
Borås
tanya454, 32, Örebro

tanya454

Ålder: 32
Örebro
ellatomsson, 39, Göteborg

ellatomsson

Ålder: 39
Göteborg
blairla, 34, Kristianstad

blairla

Ålder: 34
Kristianstad
karin12, 31, Borås

karin12

Ålder: 31
Borås
cassyvip373, 29, Uppsala

cassyvip373

Ålder: 29
Uppsala
KittyHelloBella, 30, Skara

KittyHelloBella

Ålder: 30
Skara
angelina917, 29, Borås

angelina917

Ålder: 29
Borås
Mrhosam20102, 24, Stockholm

Mrhosam20102

Ålder: 24
Stockholm
hellinsingea, 35, Luleå

hellinsingea

Ålder: 35
Luleå
Hamneholmen9, 30, Göteborg

Hamneholmen9

Ålder: 30
Göteborg
lriia11, 31, Jönköping

lriia11

Ålder: 31
Jönköping

Totalt +11568 medlemmar i Sverige

Mars 22 - April 21, 2024

+6748

män

+4820

kvinnor

666

online nu

+386

registrerad idag


Vår blogg

Öka ditt online attraktionsresultat

Öka ditt online attraktionsresultat

Under den längsta tiden har det funnits ett universellt betygssystem för att bedöma människors utseende av det motsatta könet.

12 2020
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Är vi mer än vänner?

Är vi mer än vänner?

Dessa fem ord uttalas miljoner gånger per år över hela världen på dussintals språk; "Är vi mer än vänner". Oavsett om det är till vänner, familjemedlemmar

2 2020
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar