Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2020-05-22

Fjärr-relationer och sexchatt

2020-05-22
Logo
Ludvig Carlsson

Fungerar verkligen långa avstånd? Tidigare kan vi ha sagt till dig att det inte var möjligt att hålla romantiken vid liv när en partner är borta för stora delar (eller till och med bor långt borta). Men vår åsikt har svängts under de senaste åren av den lysande teknik som vi har sett.

Fjärrrelationer och sexchatt

Med sex och attraktion som en viktig del av relationerna är det nu möjligt att hålla långa avstånd romanser med onlinechatt, sexchatt och till och med kamsex. Oavsett om din partner är borta på jobbet i flera veckor eller bor i ett annat land (eller land), är cam sex ett bra sätt att behålla den sexuella kemi även om du inte är fysiskt i varandras närvaro.

Arbeta hårt och bli flirtig

Om du vill hålla en relation vid liv när du är långt borta från din partner måste du arbeta ... och arbeta hårt. Tack och lov har våra små mobiltelefoner potential att rädda alla relationer. Om du inte arbetar för att hålla din partner och sexualitet ansluten försvinner gnisten också när du äntligen ser dem igen fysiskt. Vi uppmanar dig att vara kreativ och lekfull.

Innan något annat måste du se till att din partner är bekväm med online-sex och camsex. Därför rekommenderar vi att du börjar med några flörta meddelanden. Om de går fram och tillbaka, kan du skicka risqué-bilder eller förlora med sexchatten. Även för par som har varit tillsammans i många år kan sexchatt (ссылка) vara besvärligt om det är något du aldrig har gjort tidigare. Med detta i åtanke, ta dig tid och bara ha kul med varandra.

Med appar som WhatsApp har vi gott om möjligheter att skicka meddelanden, bilder och till och med röstanteckningar. Du kan prata om tidigare sexuella möten innan de (eller du) försvann, och detta kan utvecklas till camsex eller telefonsex.

Cam Sex

När du båda är bekväm, få webbkameran igång och onanerar tillsammans online. När du ser din partner och hör deras röst är det lätt att bli upphetsad och det håller den länken mellan din partner och din sexualitet. Nästa gång du blir upphetsad är de den första personen som glider in i sinnet. Utan camsex är våra uppmaningar kopplade till andra saker eller till och med andra människor.

Sexchatt

För vissa människor gillar de att prata med sina partners om sina favoritporrscener. På andra ställen skriver andra erotiska handskrivna meddelanden till sina partners och skickar det till dem (detta är en traditionell form av sexchatt!).

Naturligtvis, något som håller många par igång medan de är i en långväga relation är tanken på nästa möte. När du skickar flörta meddelanden och börjar med online-sex är detta ett bra sätt att hålla din partner upphetsad. Beskriv vad du ska göra med dem när de kommer tillbaka och ge dem en möjlighet att göra detsamma och du kommer båda att få vad du vill ha av chatten.

Slutsats

Långa avståndsrelationer är svåra, men de är nu möjliga om du låter teknik hjälpa till. Oavsett om det är meddelanden, röstsamtal eller full camsex, håll magin vid liv och gör nästa möte ännu mer speciell!

8.8

Author profile

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Jag började skriva i en ganska mogen ålder, ursprungligen var det ett sätt att släppa ut ackumulerad energi och känslor, men gradvis förvandlades det till en hobby, och nu ger det till och med en liten inkomst, även om det inte är mitt huvudsysselsättning.

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

amelia7, 31, Stockholm

amelia7

Ålder: 31
Stockholm
linneat26, 20, Sandviken

linneat26

Ålder: 20
Sandviken
vallenttina07001, 34, Täby

vallenttina07001

Ålder: 34
Täby
roxie, 35, Vänersborg

roxie

Ålder: 35
Vänersborg
violeta2adriana7, 32, Ystad

violeta2adriana7

Ålder: 32
Ystad
jeny01, 32, Hudiksvall

jeny01

Ålder: 32
Hudiksvall
Shishy20175, 31, Gävle

Shishy20175

Ålder: 31
Gävle
Leeangelina7, 39, Stockholm

Leeangelina7

Ålder: 39
Stockholm
Lokso10, 47, Karlskrona

Lokso10

Ålder: 47
Karlskrona
kersticarlsson9, 38, Borlänge

kersticarlsson9

Ålder: 38
Borlänge
cvcxxc, 34, Stockholm

cvcxxc

Ålder: 34
Stockholm
alice, 32, Lidingö

alice

Ålder: 32
Lidingö

Totalt +11423 medlemmar i Sverige

Mars 26 - April 25, 2024

+6663

män

+4760

kvinnor

286

online nu

+381

registrerad idag


Vår blogg

Online Dating-upplevelse

Online Dating-upplevelse

Är inte online-dejting underbart? I stället för att lämna huset och ha den besvärliga dejtingupplevelsen som har torterat oss i generationer

19 2020
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Roliga berättelser med online-datering

Roliga berättelser med online-datering

Har du någonsin sett en romantisk komedi och skrattat åt hur felaktigt det är? Killen ser flickan över ett trångt rum, presenterar sig själv

15 2020
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Sexchatt: För- och nackdelar

Sexchatt: För- och nackdelar

För många år sedan innebar det att vi var borta från en partner ingen kontakt som hindrar ett sällsynt telefonsamtal bara för att checka in.

12 2020
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar