Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2020-06-12

Öka ditt online attraktionsresultat

2020-06-12
Logo
Ludvig Carlsson

Under den längsta tiden har det funnits ett universellt betygssystem för att bedöma människors utseende av det motsatta könet. "Wow, han är helt klart en nio" och "Hon är en solid åtta, kille" har blivit vanligt i samhället och allt kommer tillbaka till våra barndom när vi skulle se vackra kvinnor innan vi ens visste hur vi skulle binda ett halsband ordentligt.

Öka din online attraktionspoäng

Med detta har vi alla undrat var vi faller i den här skalan. Är vi tre? Fem? Seven? Kan vi driva de tio? Låt oss säga att du är en fem för ett ögonblick, kan du plocka upp ett bombskal på tio? Kan du få en kvinna som skulle göra alla dina vänner avundsjuk inom en sekundlägenhet? Tyvärr tycker de flesta av oss att det är omöjligt och det är nästan deprimerande att höra. För dem som tycker att de är en femte finns det en hel värld av vackra flickor som vi tycker är ouppnåeliga.

Vi vill dock inte att du ska ge upp ännu för att vi tror att du kan locka någon tjej du vill ha. När dating på nätet kan du öka din godtyckliga poäng så länge du har rätt teknik. Tack vare experiment och tester under de senaste åren tror vi att du kan förvandla dig till en tio på bara några timmar. På vilket sätt? Eftersom utseende inte är allt.

Så länge du har grunderna rätt - klä dig väl och ta hand om grundläggande saker som hygien - kommer vi att visa dig hur du gör dig själv tio här i dag. För att förstå hur, måste vi först undersöka attraktion av män och kvinnor. Trots populär tro är attraktion inte en medveten tanke vi har. När vi ser en fantastisk tjej gå förbi, resonerar vi inte varför vi inte kan ta av oss ögonen; vi är lockade och det är instinkt. Ända sedan den tidiga mannen har det varit fastanslutet att lockas till dem som kunde moder våra barn; tillbaka på dagen var överlevnaden beroende av detta och nu är det en omedelbar process.

Om vi ​​skulle vända detta är kvinnor mycket olika eftersom de svarar på inre egenskaper som inkluderar personlighet och humor. Återigen är detta instinktivt och de gillar vissa kvaliteter oavsett om det är den manliga alfa-personligheten, självförtroendet, det sociala värdet osv. Medan män letar efter medvetande efter yttre kvaliteter, är kvinnor hårda för att värdera interna egenskaper och denna kunskap är avgörande för dejtingvärlden; detta blir grunden för att öka din poäng för online dating.

Hur man gör en perfekt datingsprofil

Efter att ha utvärderat situationen i många år har vi kommit med en lista över tio interna kvaliteter som kvinnor kommer att svara på och dessa personlighetstrekk kan hittas i varje gift man i världen. Till exempel har vi redan visat ett par men listan innehåller humor, självförtroende, självförtroende, alfahandliga egenskaper och mer. Genom att ta dessa tio triggers måste vi göra dem synliga i varje bild vi laddar upp, varje e-postmeddelande vi skriver och varje profilbeskrivning vi har.

I själva verket finns det oändliga sätt du kan göra detta men du måste infusera alla dessa egenskaper i allt du gör online. Utan det visar du inte de personlighetstrekk som kvinnorna vill se och du kommer för alltid att vara en femte. Eftersom de inte har något annat att arbeta med, tvingas kvinnor att döma dig utifrån dina utseende ensam. När du visar personlighet erbjuder du ett mycket större paket och de kan ta detta i sitt beslut.

Med så många attraktionstrigrar att använda kan du fortsätta förbättra din poäng när du fortsätter att lägga till dem i din online-profil. Även om du bedömer att du är en tre eller fyra i utseendeavdelningen ser vi ingen anledning till varför du inte kan bli åtta i online datingvärlden. När du sexdating online är detta den perfekta möjligheten att visa din personlighet MED ditt utseende i motsats till EFTER med traditionell datering. I en bar kan kvinnor kunna mäta förtroende men personlighet visar bara om de låter dig köpa en drink. Om de vägrar, får du inte din rättvisa bild, men online-dating ändrar detta.

Om du är villig att arbeta hårt på din onlineprofil (varför är det viktigt att vara ärlig på datingprofil ) och använda de tips vi har gett här idag, kan du träffa en kvinna högre upp i betygssystemet och spendera din tid med vackra kvinnor. Så länge du behåller dessa personlighetstrekk när du träffas personligen blir de inte besvikna!

9.3

Author profile

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Jag började skriva i en ganska mogen ålder, ursprungligen var det ett sätt att släppa ut ackumulerad energi och känslor, men gradvis förvandlades det till en hobby, och nu ger det till och med en liten inkomst, även om det inte är mitt huvudsysselsättning.

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

Flaminia, 31, Stockholm

Flaminia

Ålder: 31
Stockholm
wallabror10, 38, Hässleholm

wallabror10

Ålder: 38
Hässleholm
marrelund9, 26, Örnsköldsvik

marrelund9

Ålder: 26
Örnsköldsvik
Jolly78, 42, Upplands Väsby

Jolly78

Ålder: 42
Upplands Väsby
Sofiau564, 30, Västerås

Sofiau564

Ålder: 30
Västerås
silviaerikssen, 34, Västervik

silviaerikssen

Ålder: 34
Västervik
Sami77, 43, Malmö

Sami77

Ålder: 43
Malmö
hafizwahedi459, 21, Borås

hafizwahedi459

Ålder: 21
Borås
perandersj7, 22, Kungsbacka

perandersj7

Ålder: 22
Kungsbacka
Melinda, 42, Boden

Melinda

Ålder: 42
Boden
fdsxcvxc, 33, Uppsala

fdsxcvxc

Ålder: 33
Uppsala
roxie, 35, Landskrona

roxie

Ålder: 35
Landskrona

Totalt +11712 medlemmar i Sverige

Mars 22 - April 21, 2024

+6832

män

+4880

kvinnor

732

online nu

+391

registrerad idag


Vår blogg

Är vi mer än vänner?

Är vi mer än vänner?

Dessa fem ord uttalas miljoner gånger per år över hela världen på dussintals språk; "Är vi mer än vänner". Oavsett om det är till vänner, familjemedlemmar

2 2020
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Fjärr-relationer och sexchatt

Fjärr-relationer och sexchatt

Fungerar verkligen långa avstånd? Tidigare kan vi ha sagt till dig att det inte var möjligt att hålla romantiken vid liv när en partner är borta för stora delar

22 2020
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar