Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2020-06-10

Det är i ditt bästa intresse att vara ärlig i din datingprofil

2020-06-10
Logo
Ludvig Carlsson

Här är varför:

Människor tenderar att överdriva sanningen när de fyller i en datingprofil. Du kanske är skyldig att ljuga om din ålder, smycka dina prestationer eller använda bilder som togs för år sedan. Du kan göra detta för att få mer uppmärksamhet, men det här är ett stort misstag. Det är därför du bör avstå från att tappa på din dateringsprofil.

Real dating profiler

Du kommer att stöta på som oärlig. Även om du kanske tror att ligga på din datingsprofil är ofarligt gör du bara dig själv som en oärlig individ. Personen som svarar på din profil kommer så småningom att ta reda på vad du har ljugat om. Din brist på integritet tar förtroende från bordet från get-go mellan er två.

Du verkar osäker.

Du kanske tror att vara oärlig i din datingsprofil  kommer att öka din överklagande, men det gör precis motsatsen. Att berätta lögner om dig själv gör att du ser desperat och osäker ut. Istället för att bero på orättigheter, var stolt över vem du är, var du kommer från, dina intressen och alla andra saker som definierar dig. Förtroende är attraktivt och du får fler resultat genom att vara dig själv.

Du minimerar oddsen för att få ett andra datum.

När ett förhållande bygger på oärlighet undergräver du din förmåga att upprätta en långsiktig anslutning som betyder något för er båda. Ärlighet, öppenhet och förtroende är hörnstenarna i relationer som varar.

Du lurar en annan person.

När du känner dig skyldig att ljuga om dig själv tar du inte med dig den person du ska ut med. Den personen har valt att spendera sin tid med dig baserat på prefabricerad nonsens. Du lurar inte bara en person som är villig att lära känna den riktiga du, utan du är en dålig person genom att avsiktligt lura den mannen eller kvinnan. Om skon var på andra foten, skulle du vara villig att investera ditt förtroende för en person som ljög för dig från början?

Det är i ditt bästa intresse att vara ärlig i din Datingprofil

Du förolämpar någons intelligens.

Baserat på svårighetsgraden och innehållet i din otydliga dejtingprofil genom att ljuga för dem antar du att de inte är smart nog att se genom din oärlighet. Om du till exempel säger att du är 5'11 ”när du är 5'7”, är du så säker på att personen inte märker höjdskillnaden? Det spelar ingen roll vad det är - foto, jobb eller till och med ett användarnamn (se här och välj användarnamn för dejtingwebbplats). En datingsprofil som innehåller lögner är en metod för manipulation, och de flesta är smartare än du tror. Genom att försöka lura någon, förolämpar du deras intelligens. När du fastnar har du bara en person att skylla på.

Du misslyckas med att förbereda dig för att träffa rätt person.

När det gäller din dejtingprofil är det bästa sättet att locka rätt person att visa upp dig själv sanningsenligt. Tänk på det - vill du verkligen locka någon som möter dig under falska anspråk? De kommer inte att lära känna den riktiga du, bara en karaktär som du skildrar. För att hitta någon som betyder något, måste du vara sanningsenlig på din datingsprofil och genom att göra det kommer du att träffa människor som letar efter någon precis som du. Den riktiga du.

8

Author profile

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Jag började skriva i en ganska mogen ålder, ursprungligen var det ett sätt att släppa ut ackumulerad energi och känslor, men gradvis förvandlades det till en hobby, och nu ger det till och med en liten inkomst, även om det inte är mitt huvudsysselsättning.

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

hellinsingea, 35, Luleå

hellinsingea

Ålder: 35
Luleå
charlotte, 30, Halmstad

charlotte

Ålder: 30
Halmstad
KittyHelloBella, 30, Skara

KittyHelloBella

Ålder: 30
Skara
Tinak711, 37, Malmö

Tinak711

Ålder: 37
Malmö
pelinerdal9, 23, Norrtälje

pelinerdal9

Ålder: 23
Norrtälje
Capinna, 34, Laholm

Capinna

Ålder: 34
Laholm
jeniferr01, 32, Stockholm

jeniferr01

Ålder: 32
Stockholm
irina2, 31, Umeå

irina2

Ålder: 31
Umeå
roxie, 35, Vänersborg

roxie

Ålder: 35
Vänersborg
silviaerikssen, 34, Västervik

silviaerikssen

Ålder: 34
Västervik
giva, 34, Värnamo

giva

Ålder: 34
Värnamo
alice, 32, Skellefteå

alice

Ålder: 32
Skellefteå

Totalt +5856 medlemmar i Sverige

April 26 - Maj 26, 2024

+3416

män

+2440

kvinnor

74

online nu

+196

registrerad idag


Vår blogg

Är vi mer än vänner?

Är vi mer än vänner?

Dessa fem ord uttalas miljoner gånger per år över hela världen på dussintals språk; "Är vi mer än vänner". Oavsett om det är till vänner, familjemedlemmar

2 2020
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Fjärr-relationer och sexchatt

Fjärr-relationer och sexchatt

Fungerar verkligen långa avstånd? Tidigare kan vi ha sagt till dig att det inte var möjligt att hålla romantiken vid liv när en partner är borta för stora delar

22 2020
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Online Dating-upplevelse

Online Dating-upplevelse

Är inte online-dejting underbart? I stället för att lämna huset och ha den besvärliga dejtingupplevelsen som har torterat oss i generationer

19 2020
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar