Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2019-06-06

Datering i en storstad

2019-06-06
Logo
Ludvig Carlsson

Dating är tufft var som helst, men det kan vara särskilt tufft i en storstad. Det verkar som om det skulle vara lättare eftersom det finns fler människor, men det är inte alltid fallet. Det finns många hinder för att möta din match när du bor i urbana djungeln. Här är bara några:

1. DU UTVECKLAR EN BUBBEL.

Storstad dejting
Det är lätt att hålla dig borttagen från alla när du är i en storstad. Du går om din rutin, ser samma dag dag in och ut och talar inte med någon om det inte är nödvändigt. Energin i staden kan dränera och ger dig ingen kapacitet att möta nya utsikter trots det stora antalet människor som omger dig varje dag.

2. DINA SOCIALA NÄTVERKSTOPPAR SOM UTFÖRS.

Vid en viss tid blir du ganska avgjort i din rutin. Du har ett livligt stadsliv, och det finns inte mycket tid att gå ut och göra nya saker. Du har knappt tid för dina närmaste vänner, och du möter inte någon ny längre.

3. du spenderar hela tiden för att få platser

Oavsett om du är på bussen eller på tåget, finns det inte mycket chans att du hittar kärlek i transit. Självklart är det värre om du pendlar via bil, men alla på tåget sätter på sina hörlurar och ställer ut världen också. Plus närmar sig någon på tunnelbanan är ganska obehagligt.

4. Det finns alltid någon bättre runt hörnen.

Detta är en märkligt vanlig illusion när du bor någonstans högt befolkad. Ingen möter faktiskt någon ny, men det finns så många spännande främlingar runt hela tiden, det verkar oklokt att lösa sig på bara en. Denna typ av tänkande leder till ensamhet och missnöje.

5. Det är svårt att möta någon med gemensamma intressen.

Det verkar som om det skulle finnas så mycket att göra och så många ställen att gå i staden - och det finns. Det handlar bara om att få tid att komma dit ute. Du vill inte ha en  Sex date med någon från arbete, och det är inte alltid möjligt att träffa killar som sysslar med liknande hobbies.

6. Människor har korta spänningar.

Detta är ett stort handikapp för stadens levande. Det finns så mycket att se och göra och så många ställen att gå att det är svårt att låsa någon ner. Du har alla upptagna liv redan, så om det inte finns någon omedelbar attraktion är det lätt att låta saker gå direkt. Det verkar inte värt ansträngningen.

7. Ingen önskar att datera, såvida det inte är bekvämt.

 Online dating storstad
I staden är närheten till den person du är en stor sak. Att köra en timme i trafiken suger sig varje väg, speciellt när glöden av ny infatuation slits av. Du spenderar redan hela din tid pendling. Du har förmodligen rabatterade killar helt enkelt för att du inte vill göra ansträngningar för att göra ett långdistansförhållande. 

8. DINA SCHEDULER FÅR PÅ.

Om du har otraditionell arbetstid och din potentiella partner arbetar en 9 till 5, glöm det. Varför ens gå dit när du vet att det inte kommer att panorera ut? Det finns inget mer frustrerande än att tycka om någon och inser att du inte kan få det att fungera eftersom du båda redan är så engagerade i andra saker, men det är vanligt när du bor på ett ställe som du ständigt har att springa från punkt A till punkt B.

9. Alla är fokuserade på sina karriärer.

De flesta bor i staden för att driva någon form av dröm eller karriär. Normalt tar dessa ansträngningar mycket tid och ansträngning. De är prioriterade, och du har inte extra timmar att ägna åt att hitta en livspartner. Jobbet kommer först, och när du uppnår dina mål ser du omkring och inser att ingen är kvar för att du ska kunna göra det.

10. INGEN ÄR INGEN RUSH ATT KOMMITERA.

Det kommer att finnas tid för det senare, eller hur? Du vill njuta av ditt liv som en ung i staden. Du vill vara fri och oberoende och göra vad du vill. Du kommer att hänga tillfälligt i ett tag, men du kommer inte vara bunden till någon person. När alla känner det sättet blir det svårt att träffa.

8

Author profile

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Hej alla, jag heter Eva och jag älskar att skriva och lära mig språk! Förutom svenska talar jag även engelska, danska och tyska, och jag håller på att lära mig spanska. Som innehållsförfattare är jag ny, men jag får snabbt erfarenhet!

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

annalauridsen1851, 34, Stockholm

annalauridsen1851

Ålder: 34
Stockholm
Sofiau564, 30, Västerås

Sofiau564

Ålder: 30
Västerås
perandersj7, 22, Kungsbacka

perandersj7

Ålder: 22
Kungsbacka
Korvensmamma9, 34, Göteborg

Korvensmamma9

Ålder: 34
Göteborg
mablekroos1421, 39, Halmstad

mablekroos1421

Ålder: 39
Halmstad
marrelund9, 26, Örnsköldsvik

marrelund9

Ålder: 26
Örnsköldsvik
Mrryrezene7, 24, Göteborg

Mrryrezene7

Ålder: 24
Göteborg
yohanesgoitom, 27, Östersund

yohanesgoitom

Ålder: 27
Östersund
emmalindkvist1, 25, Nyköping

emmalindkvist1

Ålder: 25
Nyköping
althea2, 31, Kristianstad

althea2

Ålder: 31
Kristianstad
violeta2adriana7, 32, Ystad

violeta2adriana7

Ålder: 32
Ystad
kersticarlsson9, 38, Borlänge

kersticarlsson9

Ålder: 38
Borlänge

Totalt +11640 medlemmar i Sverige

Maj 14 - Juni 13, 2024

+6790

män

+4850

kvinnor

146

online nu

+388

registrerad idag


Vår blogg

7 killar på deras bästa One Night Stands

7 killar på deras bästa One Night Stands

En natt står är en gamble: en stor är en minnesvärd blixtsnabb (och extremt bra skvallerfoder bland vänner), men en dålig är ett komplett slöseri med tid och värdefull sömn. Och utan en verklig mänsklig anslutning för att binda dem till ditt minne kommer mediokra en One Night Stand ...

2 2019
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

6 provade sätt att lyckas med online dating

6 provade sätt att lyckas med online dating

Det är ingen tvekan om det dags datingsvärlden upptäckte att Internet var enastående. Någon som känner till bekvämligheten med att surfa på webbplatser från sitt eget hem hade plötsligt möjlighet att se igenom oändliga profiler. Lite som online shopping för potentiella partners.

28 2019
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Tips för dejting utlänningar

Tips för dejting utlänningar

Att gå in i ett romantiskt förhållande med en man eller kvinna som kommer från ett främmande land kan skapa en spännande, tvärkulturell upplevelse - men det finns också några inneboende utmaningar för denna typ av arrangemang.

8 2019
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar