Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2017-10-04

Hur du får långdistansförhållanden att överleva

Logo
Ludvig Carlsson

Efter ett svårt uppbrott finns det inget bättre sätt att få kontakt med en annan människa och samtidigt låta sig själv kopplas bort från det misslyckade förhållandet som att skaffa ett engångsligg. Självklart skulle vi aldrig rekommendera att fatta beslut i stundens hetta, då ett engångsligg snabbt kan leda till missförstånd och blandade känslor.

Om du skaffar ett, låt det gå några sugar utan att prata med personen, då hinner du fundera över hur du egentligen känner. Om du inser att du faktiskt råkar gilla den här personen kan känslan att vilja ha ett nytt förhållande vara ganska stark. För att få det här att fungera behöver du följa dessa tips!

Avstånd kan vara en fördel

För det första behöver man inte alltid hitta sätt för att komma närmare varandra hela tiden. Om ni båda är känslomässigt bortkopplade kan det vara bra att tänka på och acceptera att ert förhållande inte påbörjades på det “normala” sättet. Om du försöker tvinga fram något som inte kommer hända i ert förhållande så kommer det ta slut. När ni är ifrån varandra, utforska den känslan och hitta nya sätt att kommunicera. Om ni kan göra det kommer ni hitta första steget till att behålla spänningen.

Hitta alltid tid

När man har ett långdistansförhållande är det lätt att tänka att man inte har något förhållande alls. Istället för att fortsätta som du gjorde när du var singel ska du behandla det som vilket förhållande som helst och göra tid för att umgås. Även om nu inte är med varandra fysiskt kan ni fortfarande hitta saker ni har gemensamt, som tv-spel, online projekt eller kanske att ni bara delar med er av vad som händer i era liv. När par kan dela med sig av tråkiga saker i livet blir det en vana och skapar ett starkare band.

Var öppensinnad

Om du har plats er för framtiden, se till att din partner vet om det, även om du måste vara lite störig när du gör det. Ni kanske har pratat om att flytta utomlands tillsammans, men att bara prata om det utan någon egentlig avsikt kan vara skadligt om den andra personen inte vet om dina riktiga planer. Vill du starta ett eget företag där du bor nu? Se till att de vet det.

Slappna av

Om du verkligen gillar den här personen och hen verkligen gillar dig så ber vi att du inte ska göra det komplicerat. Istället för att oroa dig över saker du inte kan förändra kan du tänka på vad du kan göra för att göra förhållandet starkare.

Kämpa för det

Till sist; anledning till att så många långdistansförhållanden tar slut är att ena parten (eller kanske båda) inte anstränger sig. Som vi nämnt tidigare måste du vara beredd att göra tid för att prata med din partnering ibland vara beredd på att offra vissa saker. Om din partner har åkt till dig de senaste tre gångerna får du ta och offra din lata söndag och åka till dem istället. Om ni båda kämpar för det så kommer det fungera.

7.9

Author profile

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Jag började skriva i en ganska mogen ålder, ursprungligen var det ett sätt att släppa ut ackumulerad energi och känslor, men gradvis förvandlades det till en hobby, och nu ger det till och med en liten inkomst, även om det inte är mitt huvudsysselsättning.

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

vallentina, 35, Helsingborg

vallentina

Ålder: 35
Helsingborg
zandra, 32, Luleå

zandra

Ålder: 32
Luleå
amelia7, 31, Stockholm

amelia7

Ålder: 31
Stockholm
angelina917, 29, Borås

angelina917

Ålder: 29
Borås
idaand067, 30, Eskilstuna

idaand067

Ålder: 30
Eskilstuna
caroline6, 31, Stockholm

caroline6

Ålder: 31
Stockholm
feliciawelander9, 21, Örebro

feliciawelander9

Ålder: 21
Örebro
mohammadhosin, 35, Stockholm

mohammadhosin

Ålder: 35
Stockholm
aslinuriyeva5, 26, Umeå

aslinuriyeva5

Ålder: 26
Umeå
Eviii24, 24, Köping

Eviii24

Ålder: 24
Köping
upplandis3, 30, Borlänge

upplandis3

Ålder: 30
Borlänge
Violina, 39, Stockholm

Violina

Ålder: 39
Stockholm

Totalt +5567 medlemmar i Sverige

April 23 - Maj 23, 2024

+3247

män

+2320

kvinnor

70

online nu

+186

registrerad idag


Vår blogg

Att föra konversation innan man träffar någon från en dejtingsida

Att föra konversation innan man träffar någon från en dejtingsida

Tack vare den senaste utvecklingen inom onlinedejtingens värld befinner vi oss nu i en riktigt spännande tid då vi kan träffa personer som är lika oss själva. Efter att ha träffat någon är det naturligt att skicka några mejl och få igång konversationen online. Dock är det en helt annan sak att förflytta denna relation till att träffas i verkligheten. Innan du träffar din dejt rekommenderar vi att du följer dessa råd.

28 2017
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Orgasmer är svaret på alla stressiga situationer?

Orgasmer är svaret på alla stressiga situationer?

Samtidigt som det har ett väldig viktigt syfte så se många sex som en rolig aktivitet. Dock finns det vissa grupper som ser det som en nödvändighet… en daglig nödvändighet.

20 2017
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

5 anledningar till att du inte lyckas med onlinedejting

5 anledningar till att du inte lyckas med onlinedejting

Oavsett om du älskar onlinedejting eller föredrar att skicka kärleksbrev så är onlinedejting här för att stanna - och det är inget vi kan göra något åt. Därför måste du veta hur du ska lyckas. Innan vi kan hjälpa dig med det måste du dock veta varför du inte lyckas från första början. Om du är nära att ge upp ska du fortsätta läsa, för vi har de fem vanligaste anledningarna till att man misslyckas!

14 2017
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar