Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2017-08-10

Ultimata dejtningstips

2018-05-30
Logo
Ludvig Carlsson

Borta är dagarna där telefonsamtal och att skicka brev var normen för att dejta; nuförtiden är det lika lätt att påbörja ett förhållande med någon på andra sidan jorden som med vår granne. Oavsett hur långt teknologin går kommer det alltid finnas etikettsregler som måste respekteras inom dejtningsvärlden. Därför har vi samlat några av de viktigaste sakerna att komma ihåg när du dejtar.

Läs på - Även om ni inte Kan prata med nära vänner för att få reda på mer om någons personlighet när du dejtar online så betyder inte det att du inte kan läsa på alls. Om du kan se deras konton på sociala medier är det alltid bra att börja där. Om det inte är ett alternativ kan du fråga vem de har träffat tidigare och se om du kan kontakta dem på något vis. Det kanske låter extremt, men det kan förhindra att du träffar ett psyko, och du kommer varken ha förlorat eller vunnit någonting om det inte skulle funka.

Ultimate Dating Tips

Etablera tillit - Med teknologins framsteg de senaste åren blir sidor för onlinedejting större än någonsin och nu är de mer tillgängliga i och med olika appar. Detta betyder dock att även om ett förhållande kan påbörjas snabbt så bör du ändå ta din tid och inte känna dig pressad till att låta det gå för fort. Om du inte känner dig bekväm med något eller någon, lämna det och leta efter någon som du kan lita på innan ni träffas.

Var trygg - Om du bestämmer dig för att vara modig och träffa någon, se till att välja en plats med många människor, som en restaurang eller ett kafé för säkerhets skull. Oftast är det ingen fara, men du kan aldrig vara för säker. Om det gör du mer bekväm kan du ta med en vän. Se till att alltid ha med skydd när du påbörjar ett nytt förhållande eller ett öppet förhållande!

Träffa de i förväg - Ibland kan det vara lite skrämmande att träffa någon du aldrig mött förut och endast pratat med online, och nyheterna har visst vad som kan hända. Om du känner dig tryggare av det, varför inte träffa de i förväg? Med dagens teknologi finna det ingen ursäkt att inte prata med dem via Skype eller webbkamera då alla laptops och datorer har dem; även mobiler kan ringa videosamtal. Om de säger nej till detta kan du också tacka nej till att träffa de överhuvudtaget. Att se någon på riktigt, även om det är via en kamera, kan lätta några misstankar.

Det här var våra fyra enkla dejtningstips som behövs idag, för det finns de som inte följer dem och det kan sluta illa. Det handlar om din trygghet, så om du inte känner dig redo eller om du inte litar på någon än ska du inte stressa. Internetdejtning är en gåva, ä så varför inte ha lite kul och lära känna varandra ordentligt; på så vis kommer ni säkerligen ha det mycket trevligare när ni träffas på riktigt!

8.6

Author profile

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Jag började skriva i en ganska mogen ålder, ursprungligen var det ett sätt att släppa ut ackumulerad energi och känslor, men gradvis förvandlades det till en hobby, och nu ger det till och med en liten inkomst, även om det inte är mitt huvudsysselsättning.

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

Korvensmamma9, 34, Göteborg

Korvensmamma9

Ålder: 34
Göteborg
katerinalundstrom45, 34, Malmö

katerinalundstrom45

Ålder: 34
Malmö
valentinaa9, 33, Örebro

valentinaa9

Ålder: 33
Örebro
alice5, 31, Gävle

alice5

Ålder: 31
Gävle
Lokso10, 47, Karlskrona

Lokso10

Ålder: 47
Karlskrona
srkiboy2, 22, Göteborg

srkiboy2

Ålder: 22
Göteborg
Leeangelina7, 39, Stockholm

Leeangelina7

Ålder: 39
Stockholm
nicolle066, 31, Kristinehamn

nicolle066

Ålder: 31
Kristinehamn
Kiflay, 36, Lidingö

Kiflay

Ålder: 36
Lidingö
amandaa891, 33, Stockholm

amandaa891

Ålder: 33
Stockholm
valentinnna69sex, 32, Eksjö

valentinnna69sex

Ålder: 32
Eksjö
pelinerdal9, 23, Norrtälje

pelinerdal9

Ålder: 23
Norrtälje

Totalt +11712 medlemmar i Sverige

Mars 23 - April 22, 2024

+6832

män

+4880

kvinnor

732

online nu

+391

registrerad idag


Vår blogg

Hur kvinnor bedömer sexuell prestation

Hur kvinnor bedömer sexuell prestation

Sexuell prestation; det som alla män oroar sig över men som ingen vill prata om. Sanningen är att män hellre fortsätter drömma än blir tillsagda att de är dåliga.

20 2017
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Öppna förhållanden - Tips för att hantera dina förväntningar

Öppna förhållanden - Tips för att hantera dina förväntningar

Öppna förhållanden kan vara farliga. Inte bara för att det finns en risk att finna vänner kommer få reda på det, men också för att det kan vara svårt att vara realistisk. Öppna förhållanden kan vara otroligt roliga och spännande, men kan du inte ha terapi dina förväntningar kan det fort gå snett.

14 2017
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar