Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2017-07-05

Hur du får ett ligg via en “casual sex”-dejtingsida

Logo
Ludvig Carlsson

Det är inte längre någon hemlighet att vuxna dejtingsidor såsom Kkontakter.se är ett bra ställe att träffa människor och bli intima med dem. Faktum är att det finns högre chans att få ett ligg genom dessa sidor än att gå till en bar, en klubb, eller ännu värre - mataffären (det är nästan omöjligt att skapa en bra atmosfär där). 

Det är inte svårt att hitta anledningen. Onlinedejtingen är mycket vänligare. Folk registrerar sig där med inställningen att de kommer hitta någon de kanske kommer ingår ett förhållande med. Det finns hög chans för att du också kommer hitta personer som letar efter “öppet sex’ när du flörtar I en miljö som är fylld av människor som letar efter att träffa någon ny. Vissa sidor, som Kkontakter.se erbjuder en garanti att du kommer få ligga inom tre månader från att du har registrerat dig på deras hemsida. 

Hur hittar du då personer som är villiga och redo? Reglerna är ungefär desamma som för vanlig dejting. Var smart, rolig och ladda upp många snygga bilder. Var inte blyg och kom ihåg att det alltid finns fler män än kvinnor online, så du måste veta hur du ska presentera dig själv och visa bilden av att du är den de söker.

Detta antyder att du måste vara proaktiv om du vill hitta dig en älskare. Det betyder att det inte räcker att ladda upp många bilder och prata regelbundet, du måste också bli en del av det lokala eller nationella vuxencommunityt. Gå med i chattrum, läs bloggar etc. Bli mer involverad. Du kan också leta efter swingerpar online, eftersom de ibland kan ordna sexpartyn.

 Hur du förändrar dynamiken

Det kan hända att du träffar någon online som du vill ligga med, men det är något som inte klickar. Gnistan finns inte där trots att du fortfarande har intentionen att ligga med den personen. Den bästa lösningen är att ge lite uppmärksamhet till den andra personen. Besök profilen, du kanske kan lära dig ganska mycket från den. Använd de saker de är intresserade av som nya samtalsämnen. 

Om det ändå inte funkar kan du börja reta personen ifråga för att få en reaktion. I vissa fall är det bättre att få fram en reaktion än att fortsätta ha pinsamma samtal som inte leder någonstans. Om du efter allt detta fortfarande inte får det du vill ha kanske du behöver gå vidare till nästa dejt, för du kommer förmodligen inte komma någonstans med den här.

Att ha sex är mycket enklare när du använder en dejtingsida för öppet sex. Så vad väntar du på… en middag med tända ljus? Registrera dig nu!

8.3

Author profile

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Jag började skriva i en ganska mogen ålder, ursprungligen var det ett sätt att släppa ut ackumulerad energi och känslor, men gradvis förvandlades det till en hobby, och nu ger det till och med en liten inkomst, även om det inte är mitt huvudsysselsättning.

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

KittyHelloBella, 30, Skara

KittyHelloBella

Ålder: 30
Skara
luciennedupuis, 39, Karlshamn

luciennedupuis

Ålder: 39
Karlshamn
zjinseok, 34, Göteborg

zjinseok

Ålder: 34
Göteborg
wallabror10, 38, Hässleholm

wallabror10

Ålder: 38
Hässleholm
titianna4moi, 32, Norrköping

titianna4moi

Ålder: 32
Norrköping
valentina69, 37, Lidingö

valentina69

Ålder: 37
Lidingö
amelia7, 31, Stockholm

amelia7

Ålder: 31
Stockholm
stalponnyelite6, 27, Eskilstuna

stalponnyelite6

Ålder: 27
Eskilstuna
issahassaniswe6, 23, Umeå

issahassaniswe6

Ålder: 23
Umeå
vallenttina07001, 34, Täby

vallenttina07001

Ålder: 34
Täby
amaahm10, 25, Karlskrona

amaahm10

Ålder: 25
Karlskrona
emmalindkvist1, 25, Nyköping

emmalindkvist1

Ålder: 25
Nyköping

Totalt +11712 medlemmar i Sverige

Mars 22 - April 21, 2024

+6832

män

+4880

kvinnor

791

online nu

+391

registrerad idag


Vår blogg

Dejtingtjänster underlättar otrogenhet

Dejtingtjänster underlättar otrogenhet

Låt oss hoppas att alla heliga män, rabbis, fotbollsmammor och barn sover nu. Varför? För om du fortfarande är vaken nu så funderar du förmodligen på att vara otrogen, att påbörja en affär.

26 2017
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Vad är ett “förhållande utan förbehåll”?

Vad är ett “förhållande utan förbehåll”?

Du kanske hör frasen "No Strings Attached” (utan förbehåll) på tv eller i samtal med vänner. Vad innebär det att ha ett sådant förhållande?

14 2017
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Hur man inte ska bete sig på en sida för sexdejter

Hur man inte ska bete sig på en sida för sexdejter

Kvinnor är aktiva på casual sex dating webbplatser och appar mer än någonsin tidigare, och ändå fortsätter majoriteten av användarna att vara manlig. Varför är detta?

2 2017
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar