Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2017-07-14

Öppna förhållanden - Tips för att hantera dina förväntningar

Logo
Ludvig Carlsson

Öppna förhållanden kan vara farliga. Inte bara för att det finns en risk att finna vänner kommer få reda på det, men också för att det kan vara svårt att vara realistisk. Öppna förhållanden kan vara otroligt roliga och spännande, men kan du inte ha terapi dina förväntningar kan det fort gå snett. Därför kommer nu våra bästa tips! 

Anta att det inte kommer ändra sig - Vissa tror att de kan locka den andra personen till ett riktigt förhållande, men detta kommer bara sluta i tårar och det är faktiskt oärligt mot båda parter. Om du ingår i ett öppet förhållande måste du anta att det är vad den andra personen vill nu och i framtiden.

Var ärlig - Du måste vara ärlig mot dig själv och din partner angående vad du vill ha redan från början, för om du inte kan stå ut med ett öppet förhållande så kanske du letar efter något mer seriöst. Var säker på vilka gränser som finns och försäkra att båda parter är medvetna om vad som gäller innan ni påbörjar något!

Kommunicera - Ett annat sätt att hantera dina förväntningar på är att kommunicera med din partner; även öppna förhållanden utvecklas, så detta behöver diskuteras. Ärligt talat, vi vet alla att sex aldrig kan vara helt känslolöst, inte ens i öppna förhållanden, så därför är kommunikation en viktig del för att hålla det på rätt spår. Om en av er börjar utveckla känslor och den andra inte känner samma sak så är det dags att avsluta det hela. 

Motstå kompromisser - I ett öppet förhållande kan det vara lätt att börja kompromissa, men det känns inte bra och missar poängen med “öppet”. Om du känner att du har gett upp för mycket kan det vara svårt att komma tillbaka från det, vilket kommer ta slut på förhållandet och du kommer bara må dåligt. 

Det är inte en lätt process - För det första: bara för att det finns tusentals människor som letar efter öppna förhållanden så betyder inte det att det kommer vara lätt att hitta rätt person. Att vara i ett öppet förhållande kräver en viss typ av person, så det kan ta ett tag att bygga upp rätt nivå av tillit för rätt person; förvänta dig inte att du hittar någon direkt, för även om det är öppet så fungerar det inte så. 

För det andra: även när du har hittat rätt person så är ni inte skyldiga varandra sex. Bara för att du har ett öppet förhållande betyder inte det att ni är skyldiga varandra sex när almost helst; ordet “öppet” är otroligt viktigt för att kunna hålla det roligt och spännande.

Var vänner - I ögonblicket då du känner att sexet är en syssla som du måste göra för att din partner ska bli lycklig, då är förhållandet över. Det är därför det är så viktigt att välja någon som är rätt för dig, för gör du inte det kommer det snabbt bli tråkigt. Därför finns det inget fel i att lära känna personen lite, för gör du inte det kommer det inte finnas någon kemi i sängen.

8.4

Author profile

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Hej alla, jag heter Eva och jag älskar att skriva och lära mig språk! Förutom svenska talar jag även engelska, danska och tyska, och jag håller på att lära mig spanska. Som innehållsförfattare är jag ny, men jag får snabbt erfarenhet!

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

5midomody584, 35, Tumba

5midomody584

Ålder: 35
Tumba
harambemyngga7, 38, Göteborg

harambemyngga7

Ålder: 38
Göteborg
hejhej9, 22, Ludvika

hejhej9

Ålder: 22
Ludvika
dolphine7910, 41, Varberg

dolphine7910

Ålder: 41
Varberg
aldiskrasovskis6, 45, Skellefteå

aldiskrasovskis6

Ålder: 45
Skellefteå
sweetlove51, 32, Linköping

sweetlove51

Ålder: 32
Linköping
katerinalundstrom45, 34, Malmö

katerinalundstrom45

Ålder: 34
Malmö
Tindralundinbbk0410, 29, Piteå

Tindralundinbbk0410

Ålder: 29
Piteå
bajskorv9, 26, Sigtuna

bajskorv9

Ålder: 26
Sigtuna
nina4eva56, 32, Växjö

nina4eva56

Ålder: 32
Växjö
nicolleee2, 30, Härnösand

nicolleee2

Ålder: 30
Härnösand
Mouradmalouch7, 27, Västerås

Mouradmalouch7

Ålder: 27
Västerås

Totalt +14604 medlemmar i Sverige

November 06 - December 06, 2023

+8519

män

+6085

kvinnor

110

online nu

+487

registrerad idag


Vår blogg

Dejtingtjänster underlättar otrogenhet

Dejtingtjänster underlättar otrogenhet

Låt oss hoppas att alla heliga män, rabbis, fotbollsmammor och barn sover nu. Varför? För om du fortfarande är vaken nu så funderar du förmodligen på att vara otrogen, att påbörja en affär.

26 2017
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Vad är ett “förhållande utan förbehåll”?

Vad är ett “förhållande utan förbehåll”?

Du kanske hör frasen "No Strings Attached” (utan förbehåll) på tv eller i samtal med vänner. Vad innebär det att ha ett sådant förhållande?

14 2017
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar