Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2017-07-31

Borde du hålla ditt öppna förhållande hemligt?

2018-05-30
Logo
Ludvig Carlsson

Öppna förhållanden ät unika på så vis att de förmodligen bör hållas hemliga, även om vi vill skrika ut det. Ibland kan vi berätta för våra bästa vänner bara för att vi annars skulle spricka. Dock finns det några anledningar till varför det ska hållas hemligt.

Håll det enkelt - Så snart du avslöjar dina nyheter så kommer dina vänner att lägga sig i, oavsett hur mycket de försöker att inte göra det. Oavsett om det är att de frågar varför din partner inte är med dig på en fest eller att de bjuder er båda på en parmiddag så kommer du behöva hitta på ursäkter.

Borde du hålla ditt öppna förhållande hemligt

Privatliv - Du måste respektera din partners önskningar, hen kanske inte vill att nyheterna ska spridas lika mycket som du. Om nu ska kunna fortsätta träffas måste du hålla tyst. 

Inga etiketter - Så snart du presenterat din KK till din sociala cirkel kommer det skapa förvirring och mycket onödig press. Snart kommer de vilja diskutera etiketter och hur länge ni har träffats, och det behövs verkligen inte. Om du vill behålla ditt förhållande måste det alltså hållas hemligt.

Håller dig fri - De flesta kommer undvika dig om de vet att du ligger med någon, vilket stänger alla möjligheter och praktiskt taget gör att du är i ett förhållande. Om du vill ha alla dörrar öppna ifall du möter någon på en utekväll måsten hålla tyst om ditt öppna förhållande. 

Familjen - Teknologi har blivit en enorm industri de senaste åren och vi använder det främst för sociala medier. Om du berättar för en liten grupp om ditt förhållande har du startat klocka. Vid något tillfälle kommer någon avslöja ditt förhållande och sen måste du svara på frågor från din familj som “bara bryr sig om dig. 

Inte nödvändigt- Om du gillar att gå på dejter och skryta om de på sociala medier är det generellt sett bara dålig stil. Det finns vissa inlägg som ingen bryr sig om och du kommer hamna i den kategorin; även om du avslöjar det online kommer ingen märka det.

Det kan förstöra allt - För många ligger spänningen I att hålla det hemligt och behöva smyga, då att avslöja allt kommer förstöra magin. Så snart du och dina vänner börjar prata om det kommer du se det från ett annat perspektiv och det kan förstöra det. Om du vill hålla det roligt och spännande får du hålla det för dig själv.

Där har vi det, sju enkla anledningar till varför ditt öppna förhållande ska hållas hemligt. Om du hade tänkt berätta för någon om det ska du se till att du känner till konsekvenserna! Ha så kul!

8.5

Author profile

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Jag började skriva i en ganska mogen ålder, ursprungligen var det ett sätt att släppa ut ackumulerad energi och känslor, men gradvis förvandlades det till en hobby, och nu ger det till och med en liten inkomst, även om det inte är mitt huvudsysselsättning.

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

Fesassy125, 35, Göteborg

Fesassy125

Ålder: 35
Göteborg
idabengtsson, 36, Sigtuna

idabengtsson

Ålder: 36
Sigtuna
caroline5, 32, Norrköping

caroline5

Ålder: 32
Norrköping
upplandis8, 30, Falun

upplandis8

Ålder: 30
Falun
wmisscrayzi, 39, Vallentuna

wmisscrayzi

Ålder: 39
Vallentuna
irina6, 30, Kalmar

irina6

Ålder: 30
Kalmar
eveline06, 32, Halmstad

eveline06

Ålder: 32
Halmstad
Sofiau564, 30, Västerås

Sofiau564

Ålder: 30
Västerås
nicolleee2, 30, Härnösand

nicolleee2

Ålder: 30
Härnösand
ilikeballs1, 29, Göteborg

ilikeballs1

Ålder: 29
Göteborg
elphabazz, 19, Stockholm

elphabazz

Ålder: 19
Stockholm
amandaa, 36, Stockholm

amandaa

Ålder: 36
Stockholm

Totalt +11495 medlemmar i Sverige

Mars 20 - April 19, 2024

+6705

män

+4790

kvinnor

432

online nu

+384

registrerad idag


Vår blogg

Hur kvinnor bedömer sexuell prestation

Hur kvinnor bedömer sexuell prestation

Sexuell prestation; det som alla män oroar sig över men som ingen vill prata om. Sanningen är att män hellre fortsätter drömma än blir tillsagda att de är dåliga.

20 2017
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Öppna förhållanden - Tips för att hantera dina förväntningar

Öppna förhållanden - Tips för att hantera dina förväntningar

Öppna förhållanden kan vara farliga. Inte bara för att det finns en risk att finna vänner kommer få reda på det, men också för att det kan vara svårt att vara realistisk. Öppna förhållanden kan vara otroligt roliga och spännande, men kan du inte ha terapi dina förväntningar kan det fort gå snett.

14 2017
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar