Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2021-07-09

Så här gör du en glamourös middag hemma bara för er två

2021-07-09
Logo
Ludvig Carlsson

Du vet att när du når en viss ålder tycker du inte längre att det är intressant att gå ut med dina vänner och festa hela natten. Jo, det gör man på sätt och vis, men man tänker alltid på morgonen efter och man blir helt enkelt för trött för att göra det, eftersom man hellre stannar hemma och tittar på en film eller äter middag med de människor man älskar. Och hur är det med de romantiska situationerna där du inte heller orkar gå ut utan hellre vill stanna hemma och göra något intressant? Då är detta en utmärkt idé för dig och din partner att tillbringa en lugn romantisk kväll med lite mat och vin. Men hur gör man en glamourös middag för er två i det bekväma hemmet? Ta en titt på några av tipsen och du kommer med all säkerhet att få en bättre middagsbjudning än på den lyxigaste restaurangen.

Vad ska man laga?

Hur man gör en glamourös middag hemma

Det kanske är ovanligt att vi genast börjar med det här, men det här är definitivt något du behöver förbereda i förväg. Matlagning kommer alltid före uppklädning, så tänk på vad du vill ha med på ditt glam-middagbord. Du måste ha en förrätt, en huvudrätt och en efterrätt - om du inte organiserar det så här kommer det knappast att kallas för en "glam" middag. Förrätterna är väldigt roliga och enkla att göra - du kan alltid gå med några typer av fingerfood som du kan beställa någonstans, eller om du verkligen vill göra dem själv kan du hitta recept på väldigt enkla och billiga canapéer eller soppor. När det gäller huvudrätten är det här ditt jobb börjar. Se till att hitta något som du aldrig har gjort förut, eftersom du vill att det ska bli en speciell kväll. För att behärska dina matlagningskunskaper för just den här kursen är det en bra idé att prova det tillsammans med din vän några dagar eller veckor innan, bara för att göra er sexdejt lite mer perfekt. Naturligtvis kan du också välja något enklare, men gör det inte till något som redan är sett. Efterrätten kan också beställas från en godisbutik eller liknande, eftersom du trots allt vill njuta av nybakade kakor eller choklad också. Ha bara med en flaska gott vin eller whiskey så är du redo att börja!

Hur ska man klä sig?

Låt oss nu prata om din klädsel för en stund. Om detta är en glamourmiddag betyder det att du har en anledning att fira. Därför är det bästa alternativet att få honom att klä upp sig (en kostym om möjligt; att se pampig ut hemma medan man äter är ganska sexigt!), och du kan välja att skaffa en av de många snygga cocktailklänningar som du kan hitta på marknaden. Att ha en ny klänning är ett utmärkt sätt att öka ditt självförtroende och göra middagen ännu mer avkopplande, intressant och speciell. Sätt på dig lite smink, visa upp vad du har och få honom att bli förälskad i dig. Detta borde trots allt vara ett gemensamt mål för er båda.

Hur ska man dekorera?

Första dejten hemma

Eftersom det här inte är en julfest och inte heller Alla hjärtans dag behöver du inte gå särskilt långt när det gäller dekorationerna. Men varje speciell stund som du tillbringar med den person du älskar bör kräva vissa dekorationer. Du kan aldrig göra fel med högkvalitativt porslin som du tar fram ur köket, fina glas, en bra och dyr flaska vin eller champagne och naturligtvis - en massa blommor. Även om det kan tyckas att din man inte är så mycket för blommor, skulle du bli mer än förvånad att se hans ansikte när han kommer in i ett rum med ett middagsbord och massor av blommor över hela rummet. Förutom det bör du tänka på belysningen. Du vill inte ha något som är väldigt ljust och starkt, din belysning bör vara svag, eller ett ännu bättre alternativ, obefintlig eftersom du kommer att tända massor av ljus istället (var bara försiktig!).

Vad ska man göra?

Slutligen får du inte glömma att integrera lite musik. Du vill ha romantisk, långsam musik som kommer att vara på repeat resten av kvällen. Gör inte misstaget att sätta in låtar som ni båda känner till eller gillar, eftersom ni då riskerar att flytta fokus till att prata om hur mycket ni gillar låtarna och sjunga med. Välj till exempel instrumentalmusik, eftersom detta kommer att höja humöret och ge er något att prata om. När det gäller de andra aktiviteterna är det inte läge att planera dem nu eftersom ni får se vart kvällen tar er. Kommer det att bli en romantisk natt med kramande, kommer det att bli skratt tillsammans medan ni äter er dessert och dricker upp er flaska vin, kommer det att bli naket under lakanen eller i pyjamas framför Netflix? Ingen vet, och det är det som är det fina med det.

Lycka till! Detta är inte svårt att organisera, men lägg lite kraft på dina matlagningskunskaper (och ditt val av maträtt!) och på dekorationerna. Minimalistiskt men ändå elegant - det är vad du bör sträva efter!

8.3

Author profile

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Hej alla, jag heter Eva och jag älskar att skriva och lära mig språk! Förutom svenska talar jag även engelska, danska och tyska, och jag håller på att lära mig spanska. Som innehållsförfattare är jag ny, men jag får snabbt erfarenhet!

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

yohanesgoitom, 27, Östersund

yohanesgoitom

Ålder: 27
Östersund
5midomody584, 35, Tumba

5midomody584

Ålder: 35
Tumba
bajskorv9, 26, Sigtuna

bajskorv9

Ålder: 26
Sigtuna
upplandis8, 30, Falun

upplandis8

Ålder: 30
Falun
idaand067, 30, Eskilstuna

idaand067

Ålder: 30
Eskilstuna
9ahmed, 32, Upplands Väsby

9ahmed

Ålder: 32
Upplands Väsby
blairla, 34, Kristianstad

blairla

Ålder: 34
Kristianstad
jeny01, 32, Hudiksvall

jeny01

Ålder: 32
Hudiksvall
amelia7, 30, Trelleborg

amelia7

Ålder: 30
Trelleborg
Violina, 39, Stockholm

Violina

Ålder: 39
Stockholm
caroline5, 31, Landskrona

caroline5

Ålder: 31
Landskrona
gbslynan, 22, Kungälv

gbslynan

Ålder: 22
Kungälv

Totalt +11640 medlemmar i Sverige

Mars 22 - April 21, 2024

+6790

män

+4850

kvinnor

670

online nu

+388

registrerad idag


Vår blogg

Att isolera sig som par, är det en bra idé?

Att isolera sig som par, är det en bra idé?

I kölvattnet av COVID-19 social distansering och order om att stanna hemma kan unga par komma att tillbringa mer tid med varandra än någonsin tidigare.

2 2021
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Pengar frågor i Dating

Pengar frågor i Dating

I början av ett dejting förhållande tenderar man att äta ute och ha andra planerade aktiviteter.

24 2021
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar