Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2021-06-18

Nyanser av Online Dating i 2021 från Professional

2021-06-18
Logo
Ludvig Carlsson

Låt oss vara på samma sida här från början - varför går vi in i online dating i första hand? För att få kärlek eller för att få ett ligg? Oavsett vad svaret är (eller vad du tror att det är) har denna pandemi och tiden från att gå ut och umgås med vänner gett oss alla en ny dimension.

Online dating

Nuances Of Online Dating in 2021 from Professional

Det sägs att "nyfikenhet dödade katten", men på online dating(ссылка на главную) lingo, där katter är en fasad som används för att betyda något annat än vad som är tänkt, får detta citat liv. Nätdejting är praktiskt taget den bästa platsen för att träffa nya människor utan att ha pressen att vara någon annan än dig själv, hitta din match genom att svepa till vänster eller höger utan att låta personen veta att du har avvisat dem, och börja ett vackert förhållande därifrån och framåt.

I denna pandemi har nyfikna själar som jag, som tillbringar sina dagar med att arbeta hemifrån, hittat nya vänner från dejtingsajter och applikationer på nätet som kanske, eller kanske inte, kan förvandlas till något seriöst senare. Men nu när restriktionerna sakta släpper och vi har möjlighet att gå ut och träffa den person som vi har pratat med under de senaste månaderna blir vi plötsligt nervösa. Men oroa dig inte! Jag är här för att rädda dig från obehaget.

Att skapa en balanserad profil

Under alla dessa månader hade du friheten att säga nej till mötesförfrågningar med tanke på den situation vi befann oss i, men nu har scenen förändrats. Så om du letar efter den perfekta "partnern" genom nätdejting, någon som du skulle älska att träffa, måste du först fokusera på din profil:

- Galleriet: Välj alltid de bilder som visar de bästa sidorna av din personlighet - oavsett om det gäller poseringarna, aktiviteterna du gör eller platserna du befinner dig på. Se till att du känner dig bekväm med de platser som finns med i din profilbildskarusell så att du har ett samtalsämne redan från början. Ta det här från en proffs på nätdejting - lägg inte till bilder med dina vänner, posera med fordon som inte är dina, eller lägg upp bilder på kläder som du normalt inte skulle ha på dig även om de ser sexiga ut. Du vill inte att den andra personen ska vara förvirrad om vem du är redan från början.

- Kopian: Skriv sedan en spännande biografi. Alla dömer alla på dessa nätdejtingsajter och att vara så ärlig som möjligt kan alltid hjälpa. Skriv några rader om vem du är, vad du är för något, vad du gillar att göra, var du bor och vad du letar efter. Försök att välja bort att skriva "inte här för uppkopplingar" eftersom det är en omedelbar avstängning och skulle få de flesta att svepa åt vänster. Målet är att skapa en profil för dig själv som du skulle svepa höger på. Du förstår vad du menar, eller hur?

Samtal som dikterar flödet

Profilbild - CHECK

Perfekt biografi - CHECK

"Det är en matchning!"

Online dating år 2021. Tips från professionella

Lita på mig, ibland känns det som om dessa online sexdating -sidor är mer glada över att vi får en matchning än vad vi faktiskt är. Men tänk dig för en sekund att du har matchat med någon som du gillade till en början. Vänta ALDRIG ALDRIG på att den andra personen ska sms:a först. Detta gäller alla er män och kvinnor där ute. Om du gillar någon, inled en konversation med honom eller henne och se hur det går.

Vid det här laget vill jag nämna att du inte ska använda kortformer. Snälla gör det inte. Ingen förstår vad du pratar om, och för det mesta, särskilt efter det faktum att vi alla lever i historien just nu, har folk inte energi att prata med någon som inte kan formulera en hel mening. Jag har varit där och känt det.

Även om "hej, hur är läget?" oftast är det första meddelandet som någon skickar, är det inte skadligt att blanda upp saker och ting lite grann. Nätdejting är en plattform där du får träffa "din match", och att visa ditt kvicka och mystiska jag direkt från början skulle göra dem mer nyfikna på dig och vara början på en intressant konversation.

När du börjar interagera med en potentiell kontakt på längre sikt måste du vara respektfull mot den andra personen. Om du måste lämna samtalet halvvägs, ha artigheten att säga att du kommer att möta den andra personen senare eftersom du måste vara någon annanstans. När du väl har skickat sms:et ska du vänta på en bekräftelse från den andra sidan innan du springer iväg. Nyckeln till nätdejting är att se till att den andra personen blir hörd.

Den första dejten

När du har nått det här stadiet har du redan kommit långt - det vet jag att du har. Så nu är det dags att gå vidare med en dejt. Det fysiska mötet efter hela tiden är speciellt, och ni måste sätta det märket. Nu förstår jag att du efter denna pandemi skulle ta varje tillfälle du får att antingen klä upp dig med det bästa plagg du äger eller agera som om det inte spelar någon roll. Lita på mig, det spelar roll. Så, res dig upp och ta en ordentlig titt på din garderob.

Medan du bär något som passar dig bra och som du är bekväm med att bära länge, välj något som drar till sig folks uppmärksamhet. Tjejer, sexiga underkläder är ett måste om du ska ta med din dejt hem när allt går bra. Återigen, ni känner båda varandra tillräckligt bra för att gå på en dejt, och det finns ingen anledning att låtsas. Välj ett ställe i närheten av era båda hem som passar er båda, både när det gäller mat och atmosfär. Du kan också ge den andra personen en symbolisk gåva som den kan ta med sig hem - blommor är det mest uppenbara valet. Var aldrig sen.

Online eller inte, en dejt involverar två personer och hur de känner för varandra och deras närvaro i deras liv. I ett sådant fall spelar varje liten detalj roll, och att visa att du bryr dig är ett av de främsta sätten att visa dem att de är uppskattade. Så, ta fram ditt A-spel och ha kul när du sänker foten i dejtingpoolen.

7.3

Author profile

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Jag började skriva i en ganska mogen ålder, ursprungligen var det ett sätt att släppa ut ackumulerad energi och känslor, men gradvis förvandlades det till en hobby, och nu ger det till och med en liten inkomst, även om det inte är mitt huvudsysselsättning.

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

b1w, 35, Jönköping

b1w

Ålder: 35
Jönköping
donadoy580, 31, Södertälje

donadoy580

Ålder: 31
Södertälje
dalona3411, 34, Jönköping

dalona3411

Ålder: 34
Jönköping
Sara3121, 45, Göteborg

Sara3121

Ålder: 45
Göteborg
jojoselahn4, 30, Hudiksvall

jojoselahn4

Ålder: 30
Hudiksvall
cassyvip373, 29, Uppsala

cassyvip373

Ålder: 29
Uppsala
ahmadhorani5, 45, Malmö

ahmadhorani5

Ålder: 45
Malmö
Flaminia, 31, Stockholm

Flaminia

Ålder: 31
Stockholm
nifc, 43, Norrköping

nifc

Ålder: 43
Norrköping
womanboos10, 34, Södertälje

womanboos10

Ålder: 34
Södertälje
jancekb7, 39, Karlskoga

jancekb7

Ålder: 39
Karlskoga
Olika, 34, Malmö

Olika

Ålder: 34
Malmö

Totalt +10483 medlemmar i Sverige

Januari 25 - Februari 24, 2024

+6115

män

+4368

kvinnor

394

online nu

+350

registrerad idag


Vår blogg

Fem bedrägerier på nätet att undvika

Fem bedrägerier på nätet att undvika

Nätdejting är en del av dagens kultur, och är ofta behäftad med samma frustrationer och konstigheter som när man söker kärleken personligen.

21 2021
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar