Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2019-03-09

Rural Dating: Tips för dating i en liten stad

2019-04-03
Logo
Ludvig Carlsson

Till skillnad från att navigera i nyanser av Dating i storstäder är det lättare att komma i en liten stad. Mindre buller. Mer friska attityder. Inte så många pretentiösa kaffebutiker att träffas vid. Men som alla dating situationer, har landsbygdsdatering fortfarande sin upp och ner.

Rural Dating
Jag vet det eftersom jag tillbringade mycket tid i ett landsbygdsområde. Dating i Stockholms förorter eller Goteborgs gator var en sak, men landsbygden Sverige var en annorlunda beast helt och hållet.

1. Mindre människor betyder mer exponering.

Människor är trevligare ute och mer öppna för avslappnad konversation. Du kommer att ha mer äkta interaktioner och se fler leenden än du brukar (om du bodde i en stad tidigare).

När du daterar i en stad eller en förort får du fördelen av en stor befolkning. Chanserna att du går in i ett dåligt datum eller ex är minimerade av publiken och infrastrukturen. Men i en liten stad ändras allt. (Något jag insåg när jag såg min pizza kille i gymmet, det lokala universitetet och, pizzaplatsen, allt på en dag.) Du kommer troligen att se samma folk gång på gång. Som ett resultat kommer varje rörelse du gör på någon att prata om och människor kommer att känna till din verksamhet.

2. Ditt rykte kommer att komma runt.

På samma sätt, får inte rykte för att vara för suave eller flirty. I en stad går det rykte så långt som en vän till en vän som du kanske vill datera. På landsbygden i Sverige sprider ett rykte som ett bränder. I mindre städer där folk växer upp med varandra och stannar i stan, pratar man regelbundet med varandra.

Vad betyder det? Tja, alla åtgärder som du tar-spöken, slutar ett datum på en dålig anteckning, en natt står och så vidare-är mer benägna att komma runt och kan ge dig ett rykte. På samma sätt kan varje bra åtgärd du tar - ringa någon direkt igen, behandla till middag eller bryta saker av ärligt och öppet sätt också komma runt.

3. Du kan lära dig om andra människor ganska enkelt.

Dating i en liten stad
Om du använder den lilla staden till din fördel kan du lära dig mycket om personer som du är intresserad av utan att behöva tillgripa Facebook stalking eller Google. Att bestämma om någon är singel är lika lätt som att fråga runt-chansen är att någon du vet kommer att få svaret. Du kan till och med få en detaljerad datingshistoria.

4. Människor blir allvarligare snabbare.

Du kommer också att finna att på landsbygden i Sverige gifter sig människor yngre. Tänk på en landsbygdsstat vs en stadsstat och kolla sedan dessa data på medianåldern hos kvinnor som gifter sig i Sverige. Och det var något mina vänner och jag bekräftade anekdotiskt. Jag kan inte berätta hur många gånger jag skulle säga hej till någon innan jag såg förlovningsringen.

5. Starta långsamt.

Nyckeln till att delta i en liten stad och att lyckas med det är att närma sig det som om du gör nya vänner. Du träffar någon och presenterar dig själv. Gör lätt konversation och fråga dem till middag. Detta ger dig också chansen att böjda dina individuella muskler. Kan inte räkna ut en restaurang? Att laga en måltid hemma är ett alternativ som går långt. Har du en hobby? Ta ett steg och tag ditt datum med dig för att springa / vandra / fotografera / sy / vad du än gör.

I staden gömmer du lite av din persona när du träffar en potentiell kompis i kaféet. Men när du är landsbygdsdatering är chansen att du visar dina kort snabbare än vanligt. Vem vet, kanske hittar du någon som är värd att satsa på.

7.3

Author profile

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Jag började skriva i en ganska mogen ålder, ursprungligen var det ett sätt att släppa ut ackumulerad energi och känslor, men gradvis förvandlades det till en hobby, och nu ger det till och med en liten inkomst, även om det inte är mitt huvudsysselsättning.

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

brooka, 34, Göteborg

brooka

Ålder: 34
Göteborg
Laura34, 34, Falköping

Laura34

Ålder: 34
Falköping
biha, 34, Lund

biha

Ålder: 34
Lund
hellinsingea, 35, Luleå

hellinsingea

Ålder: 35
Luleå
amelia7, 31, Stockholm

amelia7

Ålder: 31
Stockholm
celinaa, 31, Piteå

celinaa

Ålder: 31
Piteå
nonawalle8, 39, Linköping

nonawalle8

Ålder: 39
Linköping
Sanna, 34, Eskilstuna

Sanna

Ålder: 34
Eskilstuna
emmalindkvist1, 25, Nyköping

emmalindkvist1

Ålder: 25
Nyköping
marvinsuur97, 24, Falun

marvinsuur97

Ålder: 24
Falun
matilde12, 32, Karlstad

matilde12

Ålder: 32
Karlstad
rebecca3, 30, Skellefteå

rebecca3

Ålder: 30
Skellefteå

Totalt +11712 medlemmar i Sverige

Mars 23 - April 22, 2024

+6832

män

+4880

kvinnor

791

online nu

+391

registrerad idag


Vår blogg

Öka dina attraktionspoäng online

Öka dina attraktionspoäng online

Under väldigt lång tid har det funnits ett universalt poängsystem för hur man bedömer någons utseende. “Wow, han är helt klart en nia” och “hon är en stark åtta snubben” har blivit vanligt i samhället och detta kommer från när vi var barn, när vi såg vackra kvinnor innan vi ens visste hur man knöt en slips ordentligt.

3 2018
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Är det värt att ha en affär med någon annan?

Är det värt att ha en affär med någon annan?

Som skilsmässosiffrorna runtom i världen visar är det otroligt svårt att hålla ihop med en och samma person, och de som klarar av det förtjänar respekt från oss vanliga döda. Ett förhållande kräver hårt arbete, envishet, kärlek, ansträngning och tillit.

18 2018
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

För- och nackdelar med facetime

För- och nackdelar med facetime

Vi älskar online-dejting; även om du har ett fullspäckat schema kan du komma online eller använda mobilapp för att bygga upp självförtroendet att snacka med det andra könet. När du väntar på läkaren, åker till jobbet eller står i kö på affären kan du öppna appen och svara på meddelanden.

11 2018
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar