Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2018-06-11

För- och nackdelar med facetime

2018-06-18
Logo
Ludvig Carlsson

Vi älskar online-dejting; även om du har ett fullspäckat schema kan du komma online eller använda mobilapp för att bygga upp självförtroendet att snacka med det andra könet. När du väntar på läkaren, åker till jobbet eller står i kö på affären kan du öppna appen och svara på meddelanden. Och glöm inte att vi kan prata med fler kvinnor än en och öka chanserna att träffa någon.

För- och nackdelar med facetime
Men den självklara nackdelen är att vi inte får träffa dem ansikte mot ansikte. Som vilken psykolog som helst skulle säga, skapas relationer när man träffas personligen eftersom vi dras till kroppsspråk, vanor eller förhållningssätt.

Nyligen diskuterande vi hur facetime kan vara ett svar, men vi måste påpeka för- och nackdelarna med att välja nya metoden. Olyckligtvis går inte facetime alltid som planerat, så vi har radat upp problemen och fördelarna här nedan!

Fördel: Du kan se hur dem beter sig

Om du undrar varför dem som dejtar online ofta använder facetime är ett av huvudskälen att man kan se hur hon beter sig i ett vanligt samtal. När ni pratar kan hon inte begränsa sig som i en chatt och du kan lära dig mer om henne (och hon om dig!).

Med ett enkelt facetime samtal kan du se utryck, hur hon pratar och ler, och du lär dig dragen hon har. Istället för att tillförlita dig på bilder, låter video dig få en mer naturlig upplevelse och det är det som ofta bygger upp den första attraktionen eller visar att vi inte går ihop.

Fördel: Video Sex

När ni bli mer bekväma med varandra kanske ni får självförtroendet att föreslå video sex som är en unik upplevelse. Med en striptease kan du bygga upp ett förtroende för varande som inte finns med bilder; härifrån kan du ta förhållandet framåt.

Nackdel: Koppling kan bli ett problem

Om ni båda har webbcam och vill chatta är det toppen… men det är inte så enkelt. Om du använder dejtingsidan eller Skype kan koppling fortfarande vara ett problem. Om du inte har en bra koppling kommer du inte få bra video och det blir snabbt frustrerande. Med laggande pixelerad bild kan det leda till missförstånd och andra problem.

För att fixa det här rekommenderar vi att du uppgradera ditt internet, kopplar datorn direkt till routern och ser till att video chatten är det enda routern håller på med (alltså att du inte har ner- eller uppladdningar som går i bakgrunden). Om inget alternativ fingerar kanske är det bäst att hålla dig till traditionella telefonsamtal tills ni kan träffas.

Nackdel: Hon kan se dig

Fastän det här är ett något negativt sätt att tänka, är facetime dubbelriktat och hon får se dina vanor. Precis som samtalet går attraktion åt bägge håll och det kan vara så att hon inte dras till dig eller bara inte tycker om en viss vana du har. Det leder vanligtvis till att man är lite nervös.

På detta svarar vi att du måste ha självförtroende och slappna av annars kommer nerverna komma fram (och hon kommer inte se ditt riktiga jag!) Om hon bestämmer sig att inte kontakta dig mer efter facetime bli inte ledsen. Ibland är vi bara inte attraherad mot varandra och det kan hända vem som helst. Tillslut kommer du hitta någon där ni båda dras till varandra. När det sker kommer hela resan ha varit värt det!

8.7

Author profile

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Hej alla, jag heter Eva och jag älskar att skriva och lära mig språk! Förutom svenska talar jag även engelska, danska och tyska, och jag håller på att lära mig spanska. Som innehållsförfattare är jag ny, men jag får snabbt erfarenhet!

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

aslinuriyeva5, 26, Umeå

aslinuriyeva5

Ålder: 26
Umeå
saciti6012, 31, Skövde

saciti6012

Ålder: 31
Skövde
adrianna, 36, Lerum

adrianna

Ålder: 36
Lerum
Sofiau564, 30, Västerås

Sofiau564

Ålder: 30
Västerås
amandaa891, 33, Stockholm

amandaa891

Ålder: 33
Stockholm
linneat26, 20, Sandviken

linneat26

Ålder: 20
Sandviken
eveline01, 32, Göteborg

eveline01

Ålder: 32
Göteborg
janfilipfilip76, 20, Lerum

janfilipfilip76

Ålder: 20
Lerum
erika061, 31, Malmö

erika061

Ålder: 31
Malmö
sokiamafia, 35, Stockholm

sokiamafia

Ålder: 35
Stockholm
srkiboy2, 22, Göteborg

srkiboy2

Ålder: 22
Göteborg
jisigex487, 26, Malmö

jisigex487

Ålder: 26
Malmö

Totalt +13375 medlemmar i Sverige

Maj 10 - Juni 09, 2023

+7802

män

+5573

kvinnor

201

online nu

+446

registrerad idag


Vår blogg

Att dejta och påbörja ett förhållande efter skilsmässan

Att dejta och påbörja ett förhållande efter skilsmässan

Vi vill alla tro på det sagolika slutet men varje förhållande får inte ett lyckligt slut. Hälften av alla giftermål slutar nu i skilsmässor efter kärleken från tidiga skeden försvinner. Med den ökande skilsmässofrekvensen har forskare börjat titta på hur skilsmässoprocessen påverkar tankegångarna och vi kommer gräva lite djupare idag.

19 2017
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Finns det en koppling mellan sex och ett lyckligt förhållande?

Finns det en koppling mellan sex och ett lyckligt förhållande?

Under en lång tid har det sagts att par som har mer sex kommer ha ett lyckligare förhållande. Men vi har forskat på det och bevisen tyder på ingen länk alls. Hur kan det vara? Ja, vi borde påpeka att frekvens och kvalitet är två skilda saker. Är mycket dåligt sex bättre än mindre otroligt sex? Mer än så är det svårt att definiera frekvens eftersom det betyder olika för olika människor. Vissa kanske är nöjda med sex två gånger i veckan, andra kanske behöver/vill ha mer.

17 2017
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Påverkar omogenhet dejting?

Påverkar omogenhet dejting?

När det gäller förhållanden finns det många vanliga problem vi måste lösa och ett av dem största är övergången från ’mig’ till ’oss’. För dem utan erfarenhet utav vuxna förhållanden kan det vara svårt att navigera, men betyder det att omogenhet helt kan stoppa oss från att dejta?

15 2017
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar