Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2018-06-18

Är det värt att ha en affär med någon annan?

2018-06-18
Logo
Ludvig Carlsson

Som skilsmässosiffrorna runtom i världen visar är det otroligt svårt att hålla ihop med en och samma person, och de som klarar av det förtjänar respekt från oss vanliga döda. Ett förhållande kräver hårt arbete, envishet, kärlek, ansträngning och tillit. När man ger sig in i ett förhållande satsar vi inte bara på att vår partner kan hålla sig trogen, vi satsar också på att vi själva ska vara det.

I början verkar det vara ett jättebra beslut och något av det bästa du gjort. Med tiden kan livslånga förhållanden faktiskt föra med sig många olyckliga stunder. Tyvärr gifter sig många med fel inställning idag, och det gör paret svagare istället för starkare. Idag diskuterar vi tanken om utomäktenskapliga affärer och om de någonsin är värda besväret.

 

Att uppfylla ens behov

När man är i ett fast förhållande handlar det om samarbete och att uppnå vissa mål med hjälp av din käraste. När det görs rätt kan det ge en stor känsla av tillfredsställelse. För de som är i livslånga förhållanden ändras målen från enkla saker till att uppfostra barn. Som vi alla vet kan det ge många känslomässiga belöningar att uppfostra ett barn, men det kan också förstöra många förhållanden.

Efter att ha fokuserat så mycket tid och uppmärksamhet på sina mål så försvinner uppmärksamheten från själva förhållandet, och detta kan leda till en otillfredsställd känsla. Med tiden är det lätt att känna sig underskattad och undervärderad, vilket är anledningen till att det kan kännas så bra att få uppmärksamhet från någon annan. Plötsligt kan även den minsta gest betyda otroligt mycket, så vi rekommenderar att du arbetar på detta med din partner. Även om det bara är något så enkelt som att laga mat eller öppna dörren för dem - det visar att du bryr dig och vill att det ska funka, trots att uppmärksamheten på senare tid har riktats mot ert mål istället för varandra.

Sexuell tillfredsställelse

Efter att ha bestämt sig för att stanna med samma person resten av ditt liv kan det behövas lite kreativitet och fantasi i sovrummet. När man är tillsammans med en livslång partner är det svårt att hitta på nya saker. Ofta kommer olyckliga känslor ifrån att sexlivet har försämrats och det blir bara värre. Detta kan vara avgörande för ett förhållande.

Nuförtiden tenderar vi att bli uttråkade snabbt, så vi tror att den bästa lösningen är att prata med din partner. När man har ett upptaget liv med jobb och barn kan det vara svårt, och din partner kanske inte ens vill diskutera det. Dock kommer det bara bli värre om man inte gör det, och det här är en anledning till varför många par inte får det att funka. För de som hittar på nya saker i sovrummet är chansen större att de håller ihop.

Göra slut vs otrohet

Många låter sin frustration byggas på och detta kan snart förvandlas till förakt, vilket är första steget till att göra något som inte kan göras ogjort. När steget är taget leder det till en otrogen partner som vill ha lite kul, eller att ena parten släpper in någon genom bakdörren så fort den andra gått ut på framsidan.

I den här situationen är otrogenhet något som känns moraliskt rätt och det blir lätt att försvara det eftersom vi tänker på omständigheterna vi befinner oss i nu som ett par, och inte på hur det var i början när allting var fantastiskt. Många argumenterar att en diskret flört då och då är mycket mer hälsosamt än att göra slut och förstöra hela familjen. Dock beror det mycket på situationen och alla inblandade individer.

Om någon är otrogen för att släppa på trycket lite, och på grund av hat, kan en affär göra familjelivet lite lättare. Om det däremot är hat inblandat tycker vi att flörten är en dålig idé och att ni behöver ha ett allvarligt samtal med varandra.

7.5

Author profile

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Hej alla, jag heter Eva och jag älskar att skriva och lära mig språk! Förutom svenska talar jag även engelska, danska och tyska, och jag håller på att lära mig spanska. Som innehållsförfattare är jag ny, men jag får snabbt erfarenhet!

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

kersticarlsson9, 38, Borlänge

kersticarlsson9

Ålder: 38
Borlänge
perandersj7, 22, Kungsbacka

perandersj7

Ålder: 22
Kungsbacka
bellajonsson123, 23, Sundsvall

bellajonsson123

Ålder: 23
Sundsvall
vivien, 32, Lund

vivien

Ålder: 32
Lund
idaand067, 30, Eskilstuna

idaand067

Ålder: 30
Eskilstuna
saciti6012, 31, Skövde

saciti6012

Ålder: 31
Skövde
jancekb7, 39, Karlskoga

jancekb7

Ålder: 39
Karlskoga
Lokso10, 47, Karlskrona

Lokso10

Ålder: 47
Karlskrona
nina4eva56, 32, Växjö

nina4eva56

Ålder: 32
Växjö
trebbou, 32, Stockholm

trebbou

Ålder: 32
Stockholm
gueshtsegay166, 29, Kungälv

gueshtsegay166

Ålder: 29
Kungälv
jojoselahn4, 30, Hudiksvall

jojoselahn4

Ålder: 30
Hudiksvall

Totalt +10556 medlemmar i Sverige

Januari 24 - Februari 23, 2024

+6157

män

+4399

kvinnor

555

online nu

+352

registrerad idag


Vår blogg

För- och nackdelar med facetime

För- och nackdelar med facetime

Vi älskar online-dejting; även om du har ett fullspäckat schema kan du komma online eller använda mobilapp för att bygga upp självförtroendet att snacka med det andra könet. När du väntar på läkaren, åker till jobbet eller står i kö på affären kan du öppna appen och svara på meddelanden.

11 2018
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Att dejta och påbörja ett förhållande efter skilsmässan

Att dejta och påbörja ett förhållande efter skilsmässan

Vi vill alla tro på det sagolika slutet men varje förhållande får inte ett lyckligt slut. Hälften av alla giftermål slutar nu i skilsmässor efter kärleken från tidiga skeden försvinner. Med den ökande skilsmässofrekvensen har forskare börjat titta på hur skilsmässoprocessen påverkar tankegångarna och vi kommer gräva lite djupare idag.

19 2017
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Finns det en koppling mellan sex och ett lyckligt förhållande?

Finns det en koppling mellan sex och ett lyckligt förhållande?

Under en lång tid har det sagts att par som har mer sex kommer ha ett lyckligare förhållande. Men vi har forskat på det och bevisen tyder på ingen länk alls. Hur kan det vara? Ja, vi borde påpeka att frekvens och kvalitet är två skilda saker. Är mycket dåligt sex bättre än mindre otroligt sex? Mer än så är det svårt att definiera frekvens eftersom det betyder olika för olika människor. Vissa kanske är nöjda med sex två gånger i veckan, andra kanske behöver/vill ha mer.

17 2017
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar