Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2017-09-20

Orgasmer är svaret på alla stressiga situationer?

Logo
Ludvig Carlsson

Samtidigt som det har ett väldig viktigt syfte så se många sex som en rolig aktivitet. Dock finns det vissa grupper som ser det som en nödvändighet… en daglig nödvändighet.

Nyligen spenderade vi lite tid med en person som kämpade med övergången till vuxenlivet. Efter att ha blivit 20 år gammal under höjden av den globala finanskrisen blev det svårt att hitta ett jobb, vilket ledde till ångest. Ett årtionde senare började personen få migränattacker som höll i flera dagar åt gången.

Efter att ha besökt en läkare sade de att det var en åldringsprocess och att det inte fanns mycket de kunde göra. Självklart rekommenderade de olika tabletter, men det fanns två problem med detta; pengar och faktumet att personen då skulle bli någon som inte kunde klara sig utan medicin.

Snart efter åkte hen till en naturopatisk läkare och fick höra mycket som hen redan läst på internet. Som resultat bestämde hen sig för några livsstilsförändringar, vilket började med att bli vegan. Efter detta hittade meditation sin plats i den dagliga rutinen och yogaklasser togs varje vecka. Det funkade.

Dock fanns det några problem eftersom hen fick hoppa över middagar med sina vänner och biobesök bara för att få sin yoga gjort. Dessutom spenderade hen majoriteten av sitt liv med att försöka att inte ha ångest. Istället för att vara en bra vän kom hen på sig själv med att gräva djupare i ett hål utan ett lyckligt slut. Till slut blev yogasessionerna dagliga, och mer tid ägnades åt att göra en sallad perfekt istället för att träffa sina vänner och njuta av livet.

Den nya livsstilen hade gjort att ångesten lättade och hens plan att funkat. Allt eftersom hen blev fanatiskt blev det dock värre.

Engångsligg

Efter att ha träffat på en Kkontakter.se dejt för inte så länge sedan hittade personen ett äkta botemedel mot sin ångest, efter att dejten blev ett engångsligg. Ett tag fortsatte denna rutin och tidigt morgonsex blev vanligt. När detta hände började hen märka att hen blev mer produktiv under dagen. Medan ångesten fortfarande fanns där så var den nu under kontroll, trots att inget annat hade förändrats.

Trots att just det här förhållandet tog slut bestämde de sig för att fortsätta med morgonsexet, och det verkade hålla huvudvärken borta samtidigt som ångesten försvann i tid för att kunna ha en produktiv dag. Detta påverkade personen så mycke att hen gjorde lite efterforskningar, som du kan läsa här.

Forskningen

År 2013 skapade en grupp tyska samhällsvetenskapliga forskare en studie som undersökte relationen mellan huvudvärk och orgasmer. De upptäckte att 60% av personer som lider av migrän upplever någon sorts lättnad, medan denna siffra var 33% för personer som lider av huvudvärksattacker. Under sex släpps endorfiner ut i kroppen, och dessa agerar som naturliga smärtstillande. Som resultat har den här studien, och många andra liknande studier, fastställt att sex kommer ge lättnad till de som har huvudvärk. Med tanke på att huvudvärk är den främsta förklaringen till att inte vilja ha sex är detta väldigt ironiskt!

Studier har också genomförts vad gäller förhållandet mellan ångest och sex. Efter sex med en partner släpper kroppen ut oxytocin, vilket är användbart för att hålla sig lugn och bygga relationer. Även blodtrycket hos alla testsubjekt sjönk.

Där har vi det, orgasmer kan vara det perfekta botemedlet mot stress och huvudvärk… och det är GRATIS!

8.4

Author profile

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Hej alla, jag heter Eva och jag älskar att skriva och lära mig språk! Förutom svenska talar jag även engelska, danska och tyska, och jag håller på att lära mig spanska. Som innehållsförfattare är jag ny, men jag får snabbt erfarenhet!

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

amandaa891, 33, Stockholm

amandaa891

Ålder: 33
Stockholm
srkiboy2, 22, Göteborg

srkiboy2

Ålder: 22
Göteborg
xdvxcvcxv, 33, Enköping

xdvxcvcxv

Ålder: 33
Enköping
wamad80779, 30, Nässjö

wamad80779

Ålder: 30
Nässjö
matilde12, 32, Karlstad

matilde12

Ålder: 32
Karlstad
jenifer003, 32, Uppsala

jenifer003

Ålder: 32
Uppsala
mohammadhosin, 35, Stockholm

mohammadhosin

Ålder: 35
Stockholm
irina6, 30, Kalmar

irina6

Ålder: 30
Kalmar
jasminexu881, 29, Söderhamn

jasminexu881

Ålder: 29
Söderhamn
elphabazz, 19, Stockholm

elphabazz

Ålder: 19
Stockholm
https://rev.kkontakter.se/user/1075907/21, 35, Uppsala

https://rev.kkontakter.se/user/1075907/21

Ålder: 35
Uppsala
dfgvt, 26, Borås

dfgvt

Ålder: 26
Borås

Totalt +11640 medlemmar i Sverige

Maj 14 - Juni 13, 2024

+6790

män

+4850

kvinnor

88

online nu

+388

registrerad idag


Vår blogg

5 anledningar till att du inte lyckas med onlinedejting

5 anledningar till att du inte lyckas med onlinedejting

Oavsett om du älskar onlinedejting eller föredrar att skicka kärleksbrev så är onlinedejting här för att stanna - och det är inget vi kan göra något åt. Därför måste du veta hur du ska lyckas. Innan vi kan hjälpa dig med det måste du dock veta varför du inte lyckas från första början. Om du är nära att ge upp ska du fortsätta läsa, för vi har de fem vanligaste anledningarna till att man misslyckas!

14 2017
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Att dejta utanför din egen hudfärg

Att dejta utanför din egen hudfärg

När det gäller rasism sker det fortfarande några chockerande händelser, men världen har kommit väldigt långt de senaste årtiondena. Idag vill vi diskutera ämnet om dejting med någon av annan hudfärg än dig själv. Detta för att jag själv alltid varit bekväm med det medan andra inte har det och det är intressant att se på de två olika grupperna.

5 2017
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Onlinedejtingens ja och nej

Onlinedejtingens ja och nej

Det tar inte bara mycke tid, det kan också vara frustrerande och jobbigt att onlinedejta. Tills du träffar personen öga mot öga vet du aldrig riktigt om ni kommer komma överens, och oftast finns det saker att både gilla och inte gilla hos en person efter en dejt. För att hjälpa dig har vi några tips på du bör och inte bör göra i onlinedejtingens värld.

29 2017
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar