Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2017-09-14

5 anledningar till att du inte lyckas med onlinedejting

2019-04-23
Logo
Ludvig Carlsson

Oavsett om du älskar onlinedejting eller föredrar att skicka kärleksbrev så är onlinedejting här för att stanna - och det är inget vi kan göra något åt. Därför måste du veta hur du ska lyckas. Innan vi kan hjälpa dig med det måste du dock veta varför du inte lyckas från första början. Om du är nära att ge upp ska du fortsätta läsa, för vi har de fem vanligaste anledningarna till att man misslyckas!

Dåliga bilder

Om du väljer en bild där det är omöjligt att se hur du ser ut så är det inte troligt att någon kommer ge dig någon uppmärksamhet. Du kan till exempel ta av dig solglasögonen, inte göra någon lustig min och sluta lägga upp suddiga bilder från krogen. Håll dig till grunderna och se till att det finns 3-5 bilder där du ler, har vardagskläder, och åtminstone en bild på hela dig. Lägg aldrig upp en bild med någon av motsatt kön, såvida det inte är en familjemedlem.

Inget tålamod

Du kan inte klaga efter två dagar om du inte hittat någon. Om du hade dejtat utan internet hade du inte gett upp efter två dagar, så ha tålamod. För de flesta gifta par som träffats online tog det flera månader eller år att hitta sin partner, samtidigt som de dejtade andra under tiden. Det är ett sifferspel, så du måste vänta på att den där riktigt speciella personen dyker upp.

Tar kontakt vid fel tider

Om du skriver till folk på en fredags- eller lördagskväll gör du helt fel - de flesta kommer förmodligen vara ute och ha kul (kanske på en dejt). Ta istället kontakt på söndagen. På söndagar är det lugnet före stormen av en ny vecka på jobbet, alla är avslappnade och de kanske känner sig lite nere efter en dålig dejt kvällen innan… tills du kommer in i bilden. 

Dålig profil

Istället för att lista fakta om dig själv kan du väl göra det lite spännande och få folk att vilja veta mer om dig? Om du berättar allt de behöver veta, vad ska ni då prata om? Vi tror att en bra profil fångar uppmärksamhet, är positiv och får läsaren att vilja veta mer.

Glömmer att titta på andras profiler

“Hej, hur mår du?” är det internationella kopiera/klistra in-meddelandet inom online-dejting. Varför inte läsa deras profil och börja konversationen på ett annat sätt? Med “Hej, hur mår du?” tar samtalet slut efter mindre än fem meddelanden eftersom det är obekvämt och tråkigt. Om de gillar att åka skidor, berätta då om när du själv senast var på skidresa; om de gillar skämt, sätt ditt ego åt sidan och ta risker; om de älskar musik, fråga om deras favoritartist eller spelning.

8.3

Author profile

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Jag började skriva i en ganska mogen ålder, ursprungligen var det ett sätt att släppa ut ackumulerad energi och känslor, men gradvis förvandlades det till en hobby, och nu ger det till och med en liten inkomst, även om det inte är mitt huvudsysselsättning.

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

jorm85, 35, Östersund

jorm85

Ålder: 35
Östersund
ingros742, 44, Lund

ingros742

Ålder: 44
Lund
Emilly54, 34, Västerås

Emilly54

Ålder: 34
Västerås
nicolle067, 32, Katrineholm

nicolle067

Ålder: 32
Katrineholm
larsand2, 40, Göteborg

larsand2

Ålder: 40
Göteborg
Josefine55, 31, Malmö

Josefine55

Ålder: 31
Malmö
nonawalle8, 39, Linköping

nonawalle8

Ålder: 39
Linköping
dannasorenseen, 39, Mariestad

dannasorenseen

Ålder: 39
Mariestad
celinaa, 31, Piteå

celinaa

Ålder: 31
Piteå
roxie, 35, Ängelholm

roxie

Ålder: 35
Ängelholm
susannaalm2, 23, Göteborg

susannaalm2

Ålder: 23
Göteborg
atemregina5, 38, Göteborg

atemregina5

Ålder: 38
Göteborg

Totalt +10556 medlemmar i Sverige

Januari 25 - Februari 24, 2024

+6157

män

+4399

kvinnor

396

online nu

+352

registrerad idag


Vår blogg

Att dejta utanför din egen hudfärg

Att dejta utanför din egen hudfärg

När det gäller rasism sker det fortfarande några chockerande händelser, men världen har kommit väldigt långt de senaste årtiondena. Idag vill vi diskutera ämnet om dejting med någon av annan hudfärg än dig själv. Detta för att jag själv alltid varit bekväm med det medan andra inte har det och det är intressant att se på de två olika grupperna.

5 2017
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Onlinedejtingens ja och nej

Onlinedejtingens ja och nej

Det tar inte bara mycke tid, det kan också vara frustrerande och jobbigt att onlinedejta. Tills du träffar personen öga mot öga vet du aldrig riktigt om ni kommer komma överens, och oftast finns det saker att både gilla och inte gilla hos en person efter en dejt. För att hjälpa dig har vi några tips på du bör och inte bör göra i onlinedejtingens värld.

29 2017
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Vad betyder egentligen “hänga” eller ”strula”?

Vad betyder egentligen “hänga” eller ”strula”?

Definitionen av hänga/strula beror på diskussionens sammanhang, åldern hos den som säger det och kulturella omständigheter. Jag själv har hört och tolkat frasen på minst fem olika sätt (som jag alltid ber om förtydligande för, eftersom termen kan vara tvetydig).

18 2017
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar