Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2017-08-29

Onlinedejtingens ja och nej

Logo
Ludvig Carlsson

Det tar inte bara mycke tid, det kan också vara frustrerande och jobbigt att onlinedejta. Tills du träffar personen öga mot öga vet du aldrig riktigt om ni kommer komma överens, och oftast finns det saker att både gilla och inte gilla hos en person efter en dejt. För att hjälpa dig har vi några tips på du bör och inte bör göra i onlinedejtingens värld. 

JA: Njut av livet

Om du har intressanta hobbys och annat som tar upp din tid är det mer troligt att du blir uppmärksammad än om du bara sitter online varje kväll utan något annat att göra.

JA: Var kreativ

När det gäller dina bilder är de väldigt viktig för att locka folk till din profil. Gör de därför unika, låt de visa upp dina hobbys (och personlighet!) så alla besökare kan se dig utan att behöva kisa eller ge upp helt.

JA: Var proaktiv

Om du bara ska sitta och lura och titta på någons profil hela dagen kommer det inte ta lång tid innan den profilen försvinner och personen ifråga har gift sig, vilket gör att du måste gå vidare till någon annan. Det kanske är en aning överdriven förklaring av dejtingprocessen, men om du vill hitta någon att ta kontakt med ka du bara göra det; varför vänta? Det kommer aldrig finnas ett perfekt ögonblick, så bara skicka ett meddelande eller förfrågan om att prata.

JA: Ha lite humor

Det kan lätt låta lite monotont när man pratat online. Med detta i åtanke behöver du se till att du står ut från mängden och gör dina svar lite roliga. Om du kan få någon att skratta är halva striden vunnen.

JA: Var orädd

Vad är det värsta som kan hända? De säger “nej” och du kanske känner dig lite generad. Om du ska träffa människor måste du ge dig ut ordentligt, och du kommer oundvikligen höra några “nej”. En dag, när allt verkar menlöst, kommer du lyckas och till sist träffa personen i dina drömmar.

NEJ: Ankläppar

Kort och enkelt, låt bli ankläpparna. Ingen vill se dem.

NEJ: Uppmuntra visst beteende

Om du ska lägga upp bilder med överkroppen bar kan du inte sedan klaga på att du får perversa kommentarer. Självklart är de aldrig okej, men du kan undvika dem genom att välja rätt bilder.

NEJ: Avslöja din kontaktinformation för alla

Det kan vara frustrerande att kommunicera på en dejtingsida när svaren är långsamma, men vi rekommenderar att du är försiktig med din kontaktinformation. Om du vill fortsätta samtalet via sms eller WhatsApp, köp en förbetald telefon som inte har någon personlig information bunden till den.

NEJ: Att endast lägga upp bilder på dig själv

Nuförtiden har vi nått en punkt där selfies oftast inte får någon uppmärksamhet; ingen bryr sig mer om bilden än personen som är med på bilden. Var kreativ istället och lägg upp bilder där du skrattar, spelar en sport och visar lite av din karaktär. Som du kanske märkt gillar vi inte ankläppar eller selfies!

NEJ: Oroa dig

Om du är på en dejtingsida är det jättebra, men det ska alltid vara ett tillägg och inte ditt huvudfokus. Skriv inte för många inlägg på sociala medier heller, studier har visat att mycket avundsjuka kan skapas av och på Facebook t.ex. Dessutom är Facebook-användare mer troliga att ta kontakt med gamla flammor. Om du behandlar facebook som det borde behandlas , en välkommen bonus i livet, istället för något som måste kollas varje halvtimme, så kommer du klara dig bra.

NEJ: Vara blygsam

Inom onlinedejting finns det en fin linje mellan blygsamhet och arrogans. Om du vill berätta för världen om dina diplom och betyg kan du göra det, men var beredd på att berätta om något du inte är bra på också så kommer läsaren bli både imponerad och road på samma gång.

8.6

Author profile

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Jag började skriva i en ganska mogen ålder, ursprungligen var det ett sätt att släppa ut ackumulerad energi och känslor, men gradvis förvandlades det till en hobby, och nu ger det till och med en liten inkomst, även om det inte är mitt huvudsysselsättning.

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

waanda69, 36, Nyköping

waanda69

Ålder: 36
Nyköping
stalponnyelite6, 27, Eskilstuna

stalponnyelite6

Ålder: 27
Eskilstuna
Tinak711, 37, Malmö

Tinak711

Ålder: 37
Malmö
Eviii24, 24, Köping

Eviii24

Ålder: 24
Köping
nicolee69, 33, Norrköping

nicolee69

Ålder: 33
Norrköping
linneat26, 20, Sandviken

linneat26

Ålder: 20
Sandviken
monalii25, 26, Stockholm

monalii25

Ålder: 26
Stockholm
celinaa, 31, Piteå

celinaa

Ålder: 31
Piteå
tanya454, 32, Örebro

tanya454

Ålder: 32
Örebro
Susanmalm2, 44, Oskarshamn

Susanmalm2

Ålder: 44
Oskarshamn
yohanesgoitom, 27, Östersund

yohanesgoitom

Ålder: 27
Östersund
dfgvt, 26, Borås

dfgvt

Ålder: 26
Borås

Totalt +5567 medlemmar i Sverige

April 23 - Maj 23, 2024

+3247

män

+2320

kvinnor

42

online nu

+186

registrerad idag


Vår blogg

Vad betyder egentligen “hänga” eller ”strula”?

Vad betyder egentligen “hänga” eller ”strula”?

Definitionen av hänga/strula beror på diskussionens sammanhang, åldern hos den som säger det och kulturella omständigheter. Jag själv har hört och tolkat frasen på minst fem olika sätt (som jag alltid ber om förtydligande för, eftersom termen kan vara tvetydig).

18 2017
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Ultimata dejtningstips

Ultimata dejtningstips

Borta är dagarna där telefonsamtal och att skicka brev var normen för att dejta; nuförtiden är det lika lätt att påbörja ett förhållande med någon på andra sidan jorden som med vår granne.

10 2017
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar