Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2020-05-19

Online Dating-upplevelse

2020-05-19
Logo
Ludvig Carlsson

Är inte online-dejting underbart? I stället för att lämna huset och ha den besvärliga dejtingupplevelsen som har torterat oss i generationer, kan vi träffas och prata med hundratals människor när vi vill. Om bara, eller hur? Vissa människor berättar lögner, andra använder (extremt!) Gamla profilbilder, och andra ignorerar bara våra meddelanden. Oroa dig inte, vi ska prata om vår datingupplevelse idag och förhoppningsvis lära dig några viktiga lektioner!

online-upplevelse

När dating på nätet, är det bästa råd vi kan ge att lita på din instinkt. Människor ligger varje dag online, oavsett om det handlar om deras höjd, jobb, använder en gammal bild, använder någon annans bild eller berättar att de behöver pengar. Men vi vill inte skrämma dig från online-datering eftersom många faktiskt har hittat kärlek och äktenskap från det; en enkel sökning online visar dig många framgångshistorier.

I slutändan är det ett siffrespel. Du kommer att träffa människor som slösar bort din tid, inte har något intresse för dina hobbyer och inte är redo för en relation, men du kommer också att träffa bra människor. För att undvika att bli frustrerande och trött på dejtingupplevelsen rekommenderar vi att man undviker tidsförlorare. Vi har alla träffat dem; de avbokar datum, väntar tre arbetsdagar för att svara och ger ständigt ursäkter.

Därefter inser du att du kommer att ha både bra och dåliga datum. Du kommer också att träffa människor som är ärliga och de som ljuger. För det mesta bryr vi oss inte om att någon faktiskt är två tum kortare. Det vi bryr oss om är att de ljuger om det. Om de ljuger om något enkelt som deras höjd, som är omöjligt att dölja, vad annars kommer de att dölja för oss?

Med en dator- eller telefonskärm mellan sig och verkligheten gömmer sig både män och kvinnor ibland bakom dessa bekvämligheter. När vi äntligen träffas i verkligheten är de helt annorlunda eller vi inser att de just har berättat för oss vad vi vill höra. Med detta i åtanke, gå in i tankesättet att tänka att varje datum är en inlärningsmöjlighet. Du lär dig om bra människor, tidsförlorare och till och med vad du letar efter i en relation.

Naturligtvis går de flesta in på online-dejting med den äkta avsikten att hitta kärlek, så du behöver inte ha ett chip på din axel (annars kommer du aldrig att låta din vakt! Så länge du är villig att utöva tålamod och uthärda några träffar med människor som inte är din typ, har det potentialen att vara oerhört givande.

Andra datingupplevelser

Vi uppskattar att tekniken reglerar världen idag, men glöm inte de andra alternativen du har för dejting. Till exempel finns det fortfarande en mycket stark speeddejting-community. Vi träffar flera personer på en kväll, ser om vi klickar med någon och går potentiellt bort med ett nummer. Det finns ingen anspråk, ingen lögn och fem enkla minuter med vår livs potentiella kärlek.

Roliga berättelser med online-datering

Om du blir nervös vid speed-dating-evenemang kanske du föredrar en så kallad 'mixer'. I stället för en-mot-en-möten är det en gruppövning där det flyter konversation och mindre tryck på de reserverade karaktärerna. Hur som helst, fördelen är att du träffar riktiga människor ansikte mot ansikte och ansluter i en värld som verkar ansluta mindre och mindre i verkligheten.

Ge inte upp med appar och sexdatingwebbplatser bara på grund av en dålig datingupplevelse, och glöm inte att komplettera teknik med traditionella former för att träffa andra. Snart nog kommer du att kela dig med den du älskar på en kall vinternatt

8.2

Author profile

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Jag började skriva i en ganska mogen ålder, ursprungligen var det ett sätt att släppa ut ackumulerad energi och känslor, men gradvis förvandlades det till en hobby, och nu ger det till och med en liten inkomst, även om det inte är mitt huvudsysselsättning.

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

waanda69, 36, Nyköping

waanda69

Ålder: 36
Nyköping
erikka06, 31, Stockholm

erikka06

Ålder: 31
Stockholm
trebbou, 32, Stockholm

trebbou

Ålder: 32
Stockholm
caroline6, 31, Stockholm

caroline6

Ålder: 31
Stockholm
janfilipfilip76, 20, Lerum

janfilipfilip76

Ålder: 20
Lerum
cvcxxc, 34, Stockholm

cvcxxc

Ålder: 34
Stockholm
nabilkhlefi, 47, Kalmar

nabilkhlefi

Ålder: 47
Kalmar
annalauridsen1851, 34, Stockholm

annalauridsen1851

Ålder: 34
Stockholm
youssefezzane03, 39, Uppsala

youssefezzane03

Ålder: 39
Uppsala
Josefine55, 31, Malmö

Josefine55

Ålder: 31
Malmö
agnesjelkmusic10, 25, Uppsala

agnesjelkmusic10

Ålder: 25
Uppsala
collynmikhael, 32, Stockholm

collynmikhael

Ålder: 32
Stockholm

Totalt +11568 medlemmar i Sverige

Februari 01 - Mars 02, 2024

+6748

män

+4820

kvinnor

87

online nu

+386

registrerad idag


Vår blogg

Roliga berättelser med online-datering

Roliga berättelser med online-datering

Har du någonsin sett en romantisk komedi och skrattat åt hur felaktigt det är? Killen ser flickan över ett trångt rum, presenterar sig själv

15 2020
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Sexchatt: För- och nackdelar

Sexchatt: För- och nackdelar

För många år sedan innebar det att vi var borta från en partner ingen kontakt som hindrar ett sällsynt telefonsamtal bara för att checka in.

12 2020
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Första steg i en swinger-värld

Första steg i en swinger-värld

Under åren har det funnits många missuppfattningar om swingers och hur hela processen fungerar. Oroa dig inte, vi har några råd åt dig idag.

8 2020
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar