Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2020-05-05

Utomäktenskaplig Affär: Fördelar och nackdelar

2020-05-05
Logo
Ludvig Carlsson

När det gäller en utomäktenskaplig affär är det något som tar oss på en känslomässig berg-och dalbana. Från skuld till spänning känner vi allt och det är faktiskt ett av orsakerna till att så många kommer in i det som ibland kallas 'affär dejting'. Om du för närvarande lockas av någon utanför ditt äktenskap, här är några fördelar och nackdelar med att sträva efter intresset!

Fördelar

Utomäktenskaplig Affär: Fördelar och nackdelar

För det första, varför ska du överväga en utomäktenskaplig affär?

Ego Boost

När du är i en långvarig relation är det möjligt för allt att bli lite gammalt. Ibland hamnar vi i en relation för det. Därför tillåter en sexaffär oss att återfå lite förtroende; förtroende som vi kanske inte har känt sedan början av ett förhållande. Vi känner oss attraktiva igen, vi känner oss viktiga och vi har en anledning att hålla vår kropp i form igen.

Libido Boost

Varför har vi affärer? Det är inte att komma in i en andra relation, det är att få en känsla av spänning och spänning. Eftersom affärskontakt mest handlar om sex, är det ett bra sätt att öka vår libido. Låt oss inse det, även de bästa äktenskapen går igenom svåra trollformler. Vi blir bekväma med varandra och sex med vår älskade blir en procession mer än en nyckelfunktion. Med en affär tar du sex tillbaka i förgrunden och det fyller våra tankar igen.

Nackdelar

Potential för att förstöra någon

Om du är kär i din partner och bara genomgår en tuff tid, kan du vara bättre på att arbeta igenom det snarare än att riskera allt för lite spänning. Om du inte är kär, kommer vissa att argumentera varför du inte slutar det innan du sover med andra igen. I vilket fall som helst, har affärsdating potentialen att förstöra inte bara en relation utan en person som du en gång brydde dig om på ett stort sätt.

Sex Affair Dating

Konstant skulder

Dessutom kommer spänningen inte att vara evigt, och många människor lämnar så småningom oroliga, oroliga och nervösa. Så snart du har en bra dag med din partner och blir kär igen, kan den överväldigande känslan av ånger vara svår. Plötsligt ifrågasätter du om den utomäktenskapliga affären verkligen är värdefull.

Känslomässig berg-och dalbana

Som vi nämnde innehåller affärer alla slags känslor. Förutom de goda finns det också dåliga. Vad händer om du börjar utveckla känslor för den person du har en relation med? Vad händer om du har svårare och svårare att gå bort från affären? Om någon av er utvecklar känslor för den andra, introducerar detta en helt ny värld av problem.

Sammanfattning

För förtroende och spänning har många människor haft affärer. Du måste dock vara medveten om de potentiella konsekvenserna och negativerna. Är gräset faktiskt grönare på andra sidan? Kan du hålla den från din partner utan den krossande skuldkänslan? Det här är något du måste tänka på innan du hoppar i sängen med någon annan!

7.8

Author profile

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Hej alla, jag heter Eva och jag älskar att skriva och lära mig språk! Förutom svenska talar jag även engelska, danska och tyska, och jag håller på att lära mig spanska. Som innehållsförfattare är jag ny, men jag får snabbt erfarenhet!

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

hellinsingea, 35, Luleå

hellinsingea

Ålder: 35
Luleå
evelyne69, 33, Enköping

evelyne69

Ålder: 33
Enköping
rompanda512, 35, Karlstad

rompanda512

Ålder: 35
Karlstad
collynmikhael, 32, Stockholm

collynmikhael

Ålder: 32
Stockholm
xinixea, 36, Åkersberga

xinixea

Ålder: 36
Åkersberga
Eviii24, 24, Köping

Eviii24

Ålder: 24
Köping
Hanna, 25, Uddevalla

Hanna

Ålder: 25
Uddevalla
trebbou, 32, Stockholm

trebbou

Ålder: 32
Stockholm
adrianna, 36, Lerum

adrianna

Ålder: 36
Lerum
Alessia34566, 30, Karlstad

Alessia34566

Ålder: 30
Karlstad
Sanna, 34, Eskilstuna

Sanna

Ålder: 34
Eskilstuna
nabilkhlefi, 47, Kalmar

nabilkhlefi

Ålder: 47
Kalmar

Totalt +11712 medlemmar i Sverige

Mars 20 - April 19, 2024

+6832

män

+4880

kvinnor

410

online nu

+391

registrerad idag


Vår blogg

Första dejten hacks vi alla borde veta

Första dejten hacks vi alla borde veta

Det finns inget som en första dejten; ärlighet, sårbarhet, blandning av spänning och nervositet medan du gör dig redo timmar innan.

30 2020
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Hur din smartphone kan förstöra ditt förhållande

Hur din smartphone kan förstöra ditt förhållande

Det råder ingen tvekan om det, vi är beroende av våra smartphones. För de flesta av oss är de det sista vi tittar på på kvällarna och sedan det första vi tar upp på morgonen.

28 2020
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Effekten av moderna medier på Vuxen dating

Effekten av moderna medier på Vuxen dating

Idag finns det fler människor på vuxen dating och vuxen chatt än någonsin tidigare. Oavsett om det är Kkontakter.se eller något annat, de är otroligt populära.

24 2020
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar