Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2020-05-08

Första steg i en swinger-värld

2020-05-08
Logo
Ludvig Carlsson

Under åren har det funnits många missuppfattningar om swingers och hur hela processen fungerar. Oroa dig inte, vi har några råd åt dig idag. Kanske har du haft en konversation med din partner och har beslutat att swinger dating kan vara det som ger en gnista tillbaka till din relation? Om detta är fallet, fortsätt att läsa!

Vem är swingers?

Första steg i en Swinger's World

Innan vi pratar om hur du kan komma igång, vad gör swingers? I huvudsak beskriver termen "swinger" någon som tycker om fysisk intimitet med sin partner och andra. Liksom en social övning ger båda parterna samtycke till att deras älskade kan njuta av fysisk intimitet med någon annan. På samma sätt kommer de att gå och utföra intima handlingar med en annan. I stället för en affär där ett parti är kvar i mörkret finns det full kunskap och öppenhet med swinger-datering.

Även om det har bubblat under ytan i många decennier, kom svängningen verkligen framträdande under "blommakraft" -åldern på 1960- och 70-talet. Normalt tror de inblandade individerna att svängning är naturlig; de tror att fysisk attraktion bör utnyttjas (även när den riktar sig mot andra).

Hur man kommer igång

Nu förstår vi vad swinger dating är, hur kan du komma igång? I slutändan är det bästa sättet att delta i ett lokalt evenemang med andra swingers. Med vissa markregler på plats anses sex ofta vara ett spel som innebär att deltagarna blir lagkamrater. Beroende på vad du och din partner kommer att njuta av finns det många olika typer av swingers. Här är de vanligaste;

Soft Swap

Involverar allt upp till penetrerande fysiskt sex, deltagarna kommer att kyssa och röra med ett antal olika partners. Medan vissa kommer att göra detta i en trekant, kommer andra att komma i grupper och byta partner.

Peak Swap

Som du antagligen kan gissa från namnet och den föregående typen går detta längre och kommer att involvera penetrerande fysiskt sex med andra. När människor tänker på ordet "swinger" är det förmodligen vad de har i åtanke.

Voyeurism

Återigen kommer det att involvera penetrerande sex, men det är en liten skillnad eftersom människor aktivt kommer att titta på. Generellt sett är denna övning inte acceptabel i privata områden; istället blir det en grupphändelse.

Swinger-datingsida

Gruppspel

Inom samma utrymme kommer det här att se minst fyra personer samlas för att utföra sexuella handlingar på varandra. För grupper i vanlig storlek kommer detta att inkludera två par normalt. Det finns dock ingen anledning till att fler inte kan engagera sig (och det finns inte heller några begränsningar för kön!).

Exhibitionism

Som voyeurism kommer människor att se den här, men det är bara någon oskyldig kyss med en partner. Av detta skäl är det ofta det bästa sättet att komma in på swinger-dating. Om du är bekväm att kyssa din partner med andra som tittar på, kan du ta den så långsamt (eller snabbt!) Som du vill härifrån.

Extrema åtgärder

Om du behöver lite extra för att komma igång, kommer Extreme åtgärder att innehålla vattensporter, spanking, bondage och mer. Dessa är mycket sällsynta än andra på listan och är normalt ett resultat av temakvällar. Naturligtvis kommer du att veta om temat innan du deltar och har möjlighet att hoppa över evenemanget helt och hållet om det inte är din typ av sak.

Ménage a Trios

Liksom utställningssystem är detta ett bra sätt att komma igång eftersom det är idén att ta med någon annan i sovrummet. Även om du inte tycker om att svänga är det möjligt att ha en trekant varje så ofta.

Bi-Factor

Trots den allmänna tron ​​är bisxualitet mellan män för swingers faktiskt mycket sällsynt (det är normalt organiserat i avancerat). Men det händer mer ofta mellan kvinnor (detta betyder inte att alla kvinnor vill engagera sig!);)

8.3

Author profile

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Jag började skriva i en ganska mogen ålder, ursprungligen var det ett sätt att släppa ut ackumulerad energi och känslor, men gradvis förvandlades det till en hobby, och nu ger det till och med en liten inkomst, även om det inte är mitt huvudsysselsättning.

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

linneat26, 22, Gävle

linneat26

Ålder: 22
Gävle
posa, 35, Stockholm

posa

Ålder: 35
Stockholm
nicolle067, 32, Katrineholm

nicolle067

Ålder: 32
Katrineholm
elphabazz, 19, Stockholm

elphabazz

Ålder: 19
Stockholm
saciti6012, 31, Skövde

saciti6012

Ålder: 31
Skövde
xenna23, 31, Kiruna

xenna23

Ålder: 31
Kiruna
nicolleee2, 30, Härnösand

nicolleee2

Ålder: 30
Härnösand
marrelund9, 26, Örnsköldsvik

marrelund9

Ålder: 26
Örnsköldsvik
dfgvt, 26, Borås

dfgvt

Ålder: 26
Borås
hejhej9, 22, Ludvika

hejhej9

Ålder: 22
Ludvika
aslinuriyeva5, 26, Umeå

aslinuriyeva5

Ålder: 26
Umeå
zjinseok, 34, Göteborg

zjinseok

Ålder: 34
Göteborg

Totalt +11712 medlemmar i Sverige

Mars 22 - April 21, 2024

+6832

män

+4880

kvinnor

732

online nu

+391

registrerad idag


Vår blogg

Utomäktenskaplig Affär: Fördelar och nackdelar

Utomäktenskaplig Affär: Fördelar och nackdelar

När det gäller en utomäktenskaplig affär är det något som tar oss på en känslomässig berg-och dalbana. Från skuld till spänning känner vi allt

5 2020
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Första dejten hacks vi alla borde veta

Första dejten hacks vi alla borde veta

Det finns inget som en första dejten; ärlighet, sårbarhet, blandning av spänning och nervositet medan du gör dig redo timmar innan.

30 2020
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Hur din smartphone kan förstöra ditt förhållande

Hur din smartphone kan förstöra ditt förhållande

Det råder ingen tvekan om det, vi är beroende av våra smartphones. För de flesta av oss är de det sista vi tittar på på kvällarna och sedan det första vi tar upp på morgonen.

28 2020
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar