Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2020-05-12

Sexchatt: För- och nackdelar

2020-05-15
Logo
Ludvig Carlsson

För många år sedan innebar det att vi var borta från en partner ingen kontakt som hindrar ett sällsynt telefonsamtal bara för att checka in. Nu kan vi vara på andra sidan världen och prata hela dagen. Med introduktionen av mobiltelefoner och annan teknik har detta lett till camsex, sexting och generell sexchatt.

Med FaceTime och andra appar har Сamsex blivit otroligt populärt eftersom det är enkelt; vi pratar med en partner, vi rasar upp och plötsligt pratar vi via video. Vi vill dock fokusera på sexchat själv. Annars känd som sexting, har vi för- och nackdelar här idag!

Fördelar med sexchatt

Mindre exponerade

När vi är med en partner eller pratar via ett samtal eller en video, kommer det säkert att vara viss nervositet eller begränsning. Å andra sidan, genom att prata via text kan vi ta bort alla hämningar. Vi kan släppa lite mer och skriva utan att känna oss alltför utsatta. Under de första dagarna av en relation är detta särskilt användbart. När du blir bekvämare och behöver höra varandras röster är du redo för att flytta till video.

Sexchatt: Fördelar och nackdelar

Gratis händer

Med kamsex finns det ett vanligt problem; logistiken för allt. Balanserar du besvärligt en bärbar dator på en kudde eller håller du en telefon med en hand? För vissa försöker de hålla telefonen i örat med axeln, men det blir snabbt obekvämt. Detta borde vara en trevlig upplevelse, eller hur?

Med sexting kan du onanera och verkligen bli bekväm mellan texterna. Ja, svaren kan vara långsammare, men du kan njuta av dig på ett sätt som passar dig. Med andra ord offrar du ingenting.

Diskret

Slutligen, vad händer om någon är i nästa rum? Det sista du vill är att viska sexiga ord eller behöva bära hörlurar (var är romantiken i det här?). Med sexchatt  kan du engagera dig var du än är i världen och till och med andra i nästa rum (så länge du självklart kan kontrollera dina reaktioner!).

Nackdelar med sexchatt

No Voice

Å andra sidan kan du inte höra din partners röst. Även om detta kan låta enkelt, är det många gånger bättre att bara höra någon säga att de tar av sig kläderna än att läsa det. Med camsex kan vi till exempel sätta på en sexig röst och verkligen ta upplevelsen till nästa nivå.

Sexchat

Inga ljud

Om vi ​​sätter på dem på rätt sätt borde det också finnas andra ljud och dessa kommer att saknas från sexchatt. Utan att klaga och stöna är kommunikationen begränsad, och vi tvingas förklara mer med sextingen. Även om detta tillåter oss att få vår fantasi att spela, finns det bara så mycket som vår fantasi kan göra.

Tack vare tekniken har vi förmågan att experimentera och hitta vad som fungerar för oss och våra partners. Varför inte prova olika saker i år och hålla magin vid liv i din relation? Även om det kan vara besvärligt till en början kommer du snart att få en rytm (så att säga!).

8

Author profile

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Hej alla, jag heter Eva och jag älskar att skriva och lära mig språk! Förutom svenska talar jag även engelska, danska och tyska, och jag håller på att lära mig spanska. Som innehållsförfattare är jag ny, men jag får snabbt erfarenhet!

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

hansika, 35, Linköping

hansika

Ålder: 35
Linköping
idabengtsson, 36, Sigtuna

idabengtsson

Ålder: 36
Sigtuna
KittyHelloBella, 30, Skara

KittyHelloBella

Ålder: 30
Skara
Kiflay, 36, Lidingö

Kiflay

Ålder: 36
Lidingö
violeta2adriana7, 32, Ystad

violeta2adriana7

Ålder: 32
Ystad
Ros123, 19, Sigtuna

Ros123

Ålder: 19
Sigtuna
caroline5, 32, Norrköping

caroline5

Ålder: 32
Norrköping
Josefine55, 31, Malmö

Josefine55

Ålder: 31
Malmö
zandra, 32, Luleå

zandra

Ålder: 32
Luleå
allegria4, 31, Strängnäs

allegria4

Ålder: 31
Strängnäs
amelia7, 30, Trelleborg

amelia7

Ålder: 30
Trelleborg
amelia7, 31, Stockholm

amelia7

Ålder: 31
Stockholm

Totalt +11640 medlemmar i Sverige

Mars 25 - April 24, 2024

+6790

män

+4850

kvinnor

175

online nu

+388

registrerad idag


Vår blogg

Första steg i en swinger-värld

Första steg i en swinger-värld

Under åren har det funnits många missuppfattningar om swingers och hur hela processen fungerar. Oroa dig inte, vi har några råd åt dig idag.

8 2020
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Utomäktenskaplig Affär: Fördelar och nackdelar

Utomäktenskaplig Affär: Fördelar och nackdelar

När det gäller en utomäktenskaplig affär är det något som tar oss på en känslomässig berg-och dalbana. Från skuld till spänning känner vi allt

5 2020
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Första dejten hacks vi alla borde veta

Första dejten hacks vi alla borde veta

Det finns inget som en första dejten; ärlighet, sårbarhet, blandning av spänning och nervositet medan du gör dig redo timmar innan.

30 2020
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar