Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2019-06-26

Online Dating skräckhistorier

2019-06-26
Logo
Ludvig Carlsson

Vänner älskar att prata om dåliga datum som om de byter spöklikt lägereldhistorier om singledom. Nedan har vi valt ut det bästa av de värsta online dating: dejting med gifta, chumpsna och de chillingly dåliga datumen. Att läsa igenom dessa galna och grova anekdoter borde få dig att må bättre om ditt eget kärleksliv - för det, det kan bli värre.

1. Spelar Hide-and-Seek With a Creepy Neighbor Online

Online dating skräckhistorier
Min college rumskompis var texting med någon hon träffade på Kkontakter.se när konversationen blev sketchy. Killen upptäckte att de bodde i samma område och han hade många uppföljningsfrågor om hennes exakta plats. Som i "Vilken gata?" Och "Bor du ensam?" Och ganska mycket sakerna frågar någon om de planerar att råna eller morda dig. Hon slutade svara på honom.

Nästa dag sa han: "Jag menar inte att vara konstig, men jag tror att jag såg dig få din mail för andra gången." Det visar sig att han bodde tre dörrar ner. Usch!

2. En Meth Head Messes With Her Date Head

En online-dater trodde att han kom i flickans bil som han träffat på nätet var en bra idé, men resten av dagen visade sig fel. Hon började dagen genom att ha ett timmas långt telefonsamtal och skrek om sin pappa. Svårt att föreställa sig, men det blev sämre därifrån.

Efter att ha kört ett tag frågade hon sin dag om det var OK om hon röktade en minut. Han antog att hon menade att hon ville röka gryta och berättade för henne att gå direkt framåt. Hon dyker in i baksätet. "Då hör jag det här sprängande ljudet," skrev han. "Jag såg en tjej gör metamfetamin."

3. Den kalla axeln: När bra datum idéer går dåligt

En av mina vänner hade sitt första Kkontakter.se-datum på en utomhusfilm i parken. Hon packade en liten picknick av vin och Cheez-Its för att göra det extra söt, men hennes datum var helt oönskad av ansträngningen. Han chugged vinet omedelbart och gjorde det roligt av henne för att tycka om Cheez-Its (medan de äter dem av den handfulla).

Min väns dröm om en dag-natt-picknick blev en mardröm när hennes oförskämda datum blev full.

Ännu värre, han klagade över att vara kall tidigt på kvällen, så hon lånade ut sin jacka, som han bar på resten av natten. Efter att min vän upprepade gånger antydde att hon var kallt, inbädde killen sig som en rak jacka runt henne. Då bad han henne att köra honom till sin bil efter filmen. "Var är det?" Frågade hon. Han pekade 10 meter bort. Hon tog tillbaka sin jacka, dodged sin hejdåsen och lämnade honom ensam med den tomma rutan Cheez-Its.

4. Han visade henne sin svärdsamling. Hon visade honom dörren

Online dating historier
En anonym singelkvinna delade en chillande historia om ett dåligt datum. Hon hade sett en kille en stund och hon gillade honom nog att komma tillbaka till sin lägenhet efter ett datum. Ett beslut som hon verkligen beklagade så snart hon gick in.

"Han hade massor av svärd och machetes på väggen och bestämde sig för att hålla en till min hals för att visa mig hur otroligt stark de var," skrev hon. Historien slutar där, men jag tror att det är säkert att säga att hon sprang ut ur det utan att titta tillbaka.

5. På en första dag är två företag och tre otroligt besvärliga

Efter tre veckors textning en tjej fick en anonym singel ett datum. Han var ganska upphetsad, även anländer en halvtimme tidigt för att få ett bra bord på den italienska restaurangen. Hans hjärta sjönk när hans datum kom dock - för att hon inte var ensam. Hon hade tagit med sig mannen.

"Servitrisen leder henne till mitt bord och jag ser en annan man gå med henne. De båda sitter ner - jag är verkligen förvirrad på det här stället." Visas, de var swingers intresserade av en trekant eftersom konen ville ha sex med två män på en gång. Den förvirrade dateren erinrade: "Jag var helt mållös. Jag hade ingen aning om hur man svarade, så jag stod upp och gick ut ur restaurangen utan att säga ett ord.

8.5

Author profile

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Jag började skriva i en ganska mogen ålder, ursprungligen var det ett sätt att släppa ut ackumulerad energi och känslor, men gradvis förvandlades det till en hobby, och nu ger det till och med en liten inkomst, även om det inte är mitt huvudsysselsättning.

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

irina7, 30, Stockholm

irina7

Ålder: 30
Stockholm
vallentina, 35, Helsingborg

vallentina

Ålder: 35
Helsingborg
amaahm10, 25, Karlskrona

amaahm10

Ålder: 25
Karlskrona
nabilkhlefi, 47, Kalmar

nabilkhlefi

Ålder: 47
Kalmar
berhanegebray2, 38, Falkenberg

berhanegebray2

Ålder: 38
Falkenberg
caroline5, 31, Landskrona

caroline5

Ålder: 31
Landskrona
akiko38, 30, Jönköping

akiko38

Ålder: 30
Jönköping
https://rev.kkontakter.se/user/1075907/21, 35, Uppsala

https://rev.kkontakter.se/user/1075907/21

Ålder: 35
Uppsala
dolphine7910, 41, Varberg

dolphine7910

Ålder: 41
Varberg
karin12, 31, Eskilstuna

karin12

Ålder: 31
Eskilstuna
idabengtsson, 36, Sigtuna

idabengtsson

Ålder: 36
Sigtuna
Olika, 34, Malmö

Olika

Ålder: 34
Malmö

Totalt +5784 medlemmar i Sverige

April 26 - Maj 26, 2024

+3374

män

+2410

kvinnor

116

online nu

+193

registrerad idag


Vår blogg

Dating yngre kvinnor - 8 saker du borde veta

Dating yngre kvinnor - 8 saker du borde veta

Åldersgap är typ av stor sak. Medan du alltid hör succéberättelser, är en stor åldersskillnad som sju till tio år och överdriven med stor bedömning. Men om det fortfarande är ett förhållande du är villig att driva, kanske du behöver lite uppdatering om hur du börjar.

14 2019
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Datering i en storstad

Datering i en storstad

Dating är tufft var som helst, men det kan vara särskilt tufft i en storstad. Det verkar som om det skulle vara lättare eftersom det finns fler människor, men det är inte alltid fallet. Det finns många hinder för att möta din match när du bor i urbana djungeln.

6 2019
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

7 killar på deras bästa One Night Stands

7 killar på deras bästa One Night Stands

En natt står är en gamble: en stor är en minnesvärd blixtsnabb (och extremt bra skvallerfoder bland vänner), men en dålig är ett komplett slöseri med tid och värdefull sömn. Och utan en verklig mänsklig anslutning för att binda dem till ditt minne kommer mediokra en One Night Stand ...

2 2019
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar