Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2019-04-08

Tips för dejting utlänningar

2019-04-26
Logo
Ludvig Carlsson

Att gå in i ett romantiskt förhållande med en man eller kvinna som kommer från ett främmande land kan skapa en spännande, tvärkulturell upplevelse - men det finns också några inneboende utmaningar för denna typ av arrangemang. Här är några sätt att dra nytta av din multinationella datingsupplevelse.

Förutse Sporadic Contact

Om din partner bor utanför Amerika, måste du kämpa med det gamla problemet med tidszonskillnader. Beroende på var de befinner sig kan ditt dagliga kontaktfönster begränsas till en timme eller mindre. Den goda nyheten är att vi nu lever i en ålder av FaceTime, Skype och andra videochattplattformar - så dina samtal är inte begränsade till två röster i motsatta ändar av linjen.

Läs din partners språk

Tänk på det här sättet: om du är seriös om förhållandet, så måste du på något sätt besöka din partners hemland och prata med hans eller hennes vänner, kollegor och släktingar. Det finns gott om effektiva, online-språkinlärningsprogram att välja mellan, inklusive Mango, Buusu och Duolingo - men förbise inte att du också har en fritt språkbuss till ditt förfogande.

Gör ansikte mot ansikte tidräkning

Låt oss anta att du inte är en miljonär och att din arbetsgivare bara tillåter några veckor av den årliga semestertiden. Det innebär att den tid du får spendera med din partner kan vara begränsad till bara några veckor per år och förmodligen uppdelad i icke-på varandra följande avbetalningar. Få ut mesta möjliga av dessa besök. Planera en cool vägresa, boka ett rum på ett svalt hotell, boka på en elegant restaurang - allt som gör att du kan gå ombord på planen hemma på en hög anteckning. Och glöm inte att spara dessa flygbolag miles.

Respektera kulturella skillnader

Om din partner tillhör ett samhälle som frowns på offentliga visningar av kärlek, kan han eller hon vara tveksam om att hålla handen under en promenad i parken. Att vara vänner med din ex kan tyckas oskadlig nog i USA, men i andra länder anses den dålig form för att umgås med tidigare pojkvänner / flickvänner. Varje kultur har olika normer för lämpligt beteende mellan män och kvinnor, och din partner kommer inte att överge sina vanor bara för att skämma bort din osäkerhet. Så om du tar problem med din betydande andra sola i naket på en offentlig strand, festa hela natten med motsatt kön eller på annat sätt följa sina egna kulturella normer, så kan ett långsiktigt förhållande inte vara genomförbart.

Uppmuntra ömsesidighet

Att träffa en utlänning kräver ofta att du går utöver det, men det finns ingen anledning till att du ska göra all den tunga lyftningen. Om du är den enda som initierar konversation eller föreslår en mötning, så är oddsen din partner floundering på arrangemanget, om inte oåterkalleligt ointresserad. Kom ihåg: det enda sättet som detta förhållande kommer att fungera är om båda är lika investerade. Så när det har gått några dagar sedan din partner ringde eller svarade på dina e-postadresser kan det vara dags att omvärdera arrangemanget - eller åtminstone släpp den andra personen en rad och låt dem veta hur du känner till ensidighet.

Ange realistiska förväntningar

Däcket staplas mot två personer som börjar ett långdistansförhållande, och internationella gränser komplicerar bara arrangemanget ännu mer. Bottom line: För att ditt förhållande ska kunna upprätthålla måste en av dig immigrera till ett främmande land och lämna allt som är bekant. Är du och / eller din partner i stånd att packa upp och flytta på obestämd tid? Vill du? Kommer skuld, hypotekslån eller andra externa faktorer att komma i vägen? Om du var den som flyttade, skulle du kunna säkra ett jobb i det landet? Alla dessa överväganden är kritiska när du bestämmer dig för att ta stödet från vardagligt förhållande till långsiktigt engagemang.

Kom ihåg: det är bara dating

De flesta internationella flingor är, ja, bara det - korta, härliga mellanslag som annars har lite betydelse för din framtid. Detsamma gäller för nästan alla romantiska relationer, utländska och inhemska. Det kommer att vara höga, låga och mest sannolikt en förnedring av sorter. Om han eller hon verkligen är "den", så kommer ni båda att göra eftergifter för att uppnå ett framgångsrikt och långsiktigt arrangemang. Annars, bara njut av din internationella datingserfarenhet; åtminstone får du njuta av en andras företag och kanske även lära dig ett nytt språk i processen.

9

Author profile

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Jag började skriva i en ganska mogen ålder, ursprungligen var det ett sätt att släppa ut ackumulerad energi och känslor, men gradvis förvandlades det till en hobby, och nu ger det till och med en liten inkomst, även om det inte är mitt huvudsysselsättning.

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

ariannagommelo, 39, Stockholm

ariannagommelo

Ålder: 39
Stockholm
valentinaa9, 33, Örebro

valentinaa9

Ålder: 33
Örebro
Susanmalm2, 44, Oskarshamn

Susanmalm2

Ålder: 44
Oskarshamn
Lokso10, 47, Karlskrona

Lokso10

Ålder: 47
Karlskrona
alice5, 31, Gävle

alice5

Ålder: 31
Gävle
Sofia0356, 30, Norrtälje

Sofia0356

Ålder: 30
Norrtälje
caroline5, 32, Norrköping

caroline5

Ålder: 32
Norrköping
Jennyvalborg7, 26, Stockholm

Jennyvalborg7

Ålder: 26
Stockholm
Tinak711, 37, Malmö

Tinak711

Ålder: 37
Malmö
hani75oqdeh75, 44, Södertälje

hani75oqdeh75

Ålder: 44
Södertälje
amelia7, 30, Trelleborg

amelia7

Ålder: 30
Trelleborg
asdsadasd, 34, Lidköping

asdsadasd

Ålder: 34
Lidköping

Totalt +5856 medlemmar i Sverige

April 26 - Maj 26, 2024

+3416

män

+2440

kvinnor

74

online nu

+196

registrerad idag


Vår blogg

Hur hittar du den bästa datingsidan?

Hur hittar du den bästa datingsidan?

Jag kommer inte att ljuga för dig. Att komma tillbaka till datingplatsen är inte en promenad i parken. Det kan vara fantastiskt roligt, intressant, givande och spännande, men det kan också vara avskräckande, tidskrävande, frustrerande, känslomässigt utmanande och ibland lite löjligt.

5 2019
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Dating äldre kvinnor

Dating äldre kvinnor

Ålder ska aldrig stå i vägen för sann kärlek.Om du funderar på dating äldre kvinnor, här är de 8 sakerna du behöver veta först. Har du någonsin hört talesättet att ålder bara är ett nummer?

1 2019
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar