Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2019-06-14

Dating yngre kvinnor - 8 saker du borde veta

2019-06-14
Logo
Ludvig Carlsson

Åldersgap är typ av stor sak. Medan du alltid hör succéberättelser, är en stor åldersskillnad som sju till tio år och överdriven med stor bedömning. Men om det fortfarande är ett förhållande du är villig att driva, kanske du behöver lite uppdatering om hur du börjar.

 

Hon kanske inte får dina referenser.

Dating yngre kvinnor
Och du kanske inte förstår henne heller. En av de bästa sakerna om att dejting någon nära ålder är att du sannolikt växte upp med samma media. Så hennes musik smak kan vara väldigt annorlunda än din, liksom hennes mest citerade filmer. Den goda nyheten är, om det här förhållandet har potential att gå avstånd, har du gott om tid att komma ikapp på varandras favoriter.

 

Du kommer omedelbart att bli flaggad av sina föräldrar.

När du är förälder vill du alltid ha det bästa för ditt barn - även när de är fullvuxna vuxna. Så om deras 25-åriga dotter uttrycker intresse för en kille som bara blev 40, kommer de vara lite försiktig med dig från början. Det spelar ingen roll om du har de bästa intentionerna i världen. Med ett sådant gap antar de förmodligen att du drar nytta av henne, eller försöker återuppleva dina 20-tal igen genom henne. Om du är seriös om henne, försöker du se till att du ger ett bra intryck till hennes folk och ta itu med några problem.

 

Hennes vänner kommer också att vara lite oroliga.

Om hon har en nära grupp vänner kan det bli svårt om hon bjuder in en äldre kille tillsammans för att umgås på en lördagskväll. Återigen, några år är ingenting - men när det börjar bli märkbart kan de bli obehagliga i din närvaro. Om du är 30, vill du agera som en 30-årig. Du kan fortfarande ha roligt, men du måste fortfarande komma ihåg att du är en vuxen som redan har haft dessa livserfarenheter.

 

Du måste bevisa din stabilitet.

Relationen blir mycket mindre konstig om du redan har fått ditt liv under kontroll. Det betyder att du har ett stabilt jobb och massor av fritidsintressen utanför förhållandet. Du måste också vara glad med dig själv. Annars kan du gå in i relationen motstå det faktum att hon fortfarande har mycket tid att växa och räkna ut sitt eget liv. När hon ser dig som äldre, kommer hon också att förvänta dig att du har ekonomisk stabilitet och en livsplan i förhållande till din karriär.

 

Du måste skydda henne från dina vänner.

Att ha en yngre flickvän kan ofta ses som något av ett pris - och därför måste du se till att dina vänner behandlar henne med ingenting annat än respekt. Kom ihåg att hon är mer än bara en 22-årig. Hon är din flickvän, som du har kontakt med eftersom du har många intressen. Om dina vänner börjar göra skämt om att "riva vaggan" eller få henne att känna sig obekväma eller till och med ovälkomna under hangouts är det ditt ansvar att hålla sig för henne.

 

Du måste kunna "du förstår bara inte" prata.

yngre kvinna som daterar
Du får mer livserfarenhet när du blir äldre - det är uppenbarligen sant. Men om du pratar med din flickvän och hon har ett annat perspektiv på en situation på grund av brist på livserfarenhet, kan du inte hålla det mot henne. Faktum är att det får henne att känna sig dumt om man använder sin egen ålder som grund för att vara rätt under argument och situationer. Bara för att du är äldre betyder inte att du är klokare.

 

I själva verket kommer hon att vara galen om du ständigt tar upp sin ålder.

I hennes ögon är du med henne för att du gillar henne för henne. Men om dina skämt fokuserar på sin unga ålder eller hennes väldigt olika barndom, visar du brist på respekt. Även om hon är yngre, behöver du alltid se henne som din jämställdhet - det är vad vuxendejting handlar om. Använd aldrig ålder som ett sätt att få kontroll. Om det händer mycket, kommer du omedvetet att få henne att känna sig som ett barn och skapa mer av ett känslomässigt mellanrum mellan dig.

 

Hon kanske inte vet var hon står på att ha barn just nu.

Du har haft mer tid att tänka på det här, men hon kanske inte är där just än. Om du verkligen vill ha barn, kan du medvetet trycka henne på att fatta ett beslut som hon inte är redo att göra ännu. Det är ett viktigt ämne för alla par att ha, men vet bara att det kan ta fem till tio år för henne att ta reda på om det är den riktningen hon vill att hennes liv ska ta.

 

Det är möjligt att framgångsrikt ge någon yngre än dig, men om det är betydande, kommer upplevelsen inte att vara som någon av dina tidigare relationer. Om hon är värd det, och du kan verkligen se en bra framtid med henne, är det en utmaning som du båda är naturligt villiga att hantera tillsammans.

8.3

Author profile

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Hej alla, jag heter Eva och jag älskar att skriva och lära mig språk! Förutom svenska talar jag även engelska, danska och tyska, och jag håller på att lära mig spanska. Som innehållsförfattare är jag ny, men jag får snabbt erfarenhet!

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

Tindralundinbbk0410, 29, Piteå

Tindralundinbbk0410

Ålder: 29
Piteå
Mouradmalouch7, 27, Västerås

Mouradmalouch7

Ålder: 27
Västerås
womanboos10, 34, Södertälje

womanboos10

Ålder: 34
Södertälje
amandaa, 36, Stockholm

amandaa

Ålder: 36
Stockholm
evelyne69, 33, Enköping

evelyne69

Ålder: 33
Enköping
Jolly78, 42, Upplands Väsby

Jolly78

Ålder: 42
Upplands Väsby
9ahmed, 32, Upplands Väsby

9ahmed

Ålder: 32
Upplands Väsby
jeanrefo8, 22, Göteborg

jeanrefo8

Ålder: 22
Göteborg
nabilkhlefi, 47, Kalmar

nabilkhlefi

Ålder: 47
Kalmar
wamad80779, 24, Motala

wamad80779

Ålder: 24
Motala
asdsadasd, 33, Stockholm

asdsadasd

Ålder: 33
Stockholm
mohamuddahir1233, 25, Örebro

mohamuddahir1233

Ålder: 25
Örebro

Totalt +14676 medlemmar i Sverige

Augusti 24 - September 23, 2023

+8561

män

+6115

kvinnor

111

online nu

+490

registrerad idag


Vår blogg

Datering i en storstad

Datering i en storstad

Dating är tufft var som helst, men det kan vara särskilt tufft i en storstad. Det verkar som om det skulle vara lättare eftersom det finns fler människor, men det är inte alltid fallet. Det finns många hinder för att möta din match när du bor i urbana djungeln.

6 2019
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

7 killar på deras bästa One Night Stands

7 killar på deras bästa One Night Stands

En natt står är en gamble: en stor är en minnesvärd blixtsnabb (och extremt bra skvallerfoder bland vänner), men en dålig är ett komplett slöseri med tid och värdefull sömn. Och utan en verklig mänsklig anslutning för att binda dem till ditt minne kommer mediokra en One Night Stand ...

2 2019
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

6 provade sätt att lyckas med online dating

6 provade sätt att lyckas med online dating

Det är ingen tvekan om det dags datingsvärlden upptäckte att Internet var enastående. Någon som känner till bekvämligheten med att surfa på webbplatser från sitt eget hem hade plötsligt möjlighet att se igenom oändliga profiler. Lite som online shopping för potentiella partners.

28 2019
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar