Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2019-06-02

7 killar på deras bästa One Night Stands

2019-06-14
Logo
Ludvig Carlsson

En natt står är en gamble: en stor är en minnesvärd blixtsnabb (och extremt bra skvallerfoder bland vänner), men en dålig är ett komplett slöseri med tid och värdefull sömn. Och utan en verklig mänsklig anslutning för att binda dem till ditt minne kommer mediokra en One Night Stand falla i den djupa gropen av glömda saker som du bara kommer ihåg när och då när något annat påminner dig om dem. Eller när killen du höll på med visas som en "person du kanske vet" på Facebook några veckor senare.

Här, 7 killar återkallar en natt står de aldrig kommer att glömma.

 Den bästa One Night Stands-upplevelsen
1. Jag hade en nattkväll som jag fortfarande tänker på. Vi träffade när jag var i Bryssel, och det hela tycktes som om det var ute av en konsthusfilm. Vi hade denna fantastiska anslutning, men hon visste att jag skulle lämna nästa dag. Vi gick runt, hon tog mig i princip till några tavernor, och vi hade fantastiskt sex. Jag tänker fortfarande på henne ibland, men vem vet om jag romantiserar det i mitt huvud och hon glömde mig helt.

2. Jag träffade en tjej på en fest i skolan och hon var jätte cool och hamnade i bjud mig tillbaka till sin lägenhet, som var som en fem minuters promenad bort och vi hade riktigt bra kön, och sedan lämnade jag. Jag kommer inte ihåg hennes namn och jag ville hitta henne efter det, men aldrig kunde.

3. Det var en där hon var intresserad av en t-shirt jag hade gjort och hade på mig i min profilbild, och jag sa till henne att jag hade en extra. Vi hade en trevlig natt att få drycker någonstans lokalt. Hon var cool - var en advokat som arbetade för en ideell vinst. Hon spökade mig efteråt.

4. Jag hade en tjej berätta för mig att hon behövde komma över sin ex som bröt upp med henne när vi var på en husfest. Hon berättade för mig det var allt det var. Det var jag bra med. Verkligen och verkligen, bara sex och ingenting besvärligt efteråt.

Bästa One Night Stands
5. Jag hängde med några vänner och vi gick över till en av deras väns lägenheter som var kvinnliga och hade tre kvinnliga rumskamrater, och jag och en annan av hennes rumskamrater gick i princip bara överens om att ha en nattkväll.

6. Jag träffade en kvinna i Frankrike medan jag backpackade. Vi hade en bra tid tillsammans, men jag lämnade min klocka på hennes plats. Jag insåg snart nog efter att ha lämnat att jag kunde ha gått tillbaka för att få det, men jag gillade tanken att låta henne hålla det - det var inte en dyr klocka. Jag gillade också idén att hon kanske skulle försöka återvända till mig. Hon gjorde det inte.

7. "Jag vet inte om jag är den lyckligaste killen i världen eller vad, men jag kan bokstavligen räkna antalet One Night Stands jag har haft på ena sidan, och en av dem var en treväg. Jag träffade dessa två rumskamrater på en fest och vi spenderade det mesta av natten att prata. De tog mig tillbaka till deras plats för att röka och en sak ledde bara till en annan. Jag kände att jag var den första killen som de gjorde det här med, men jag Jag klagar inte.

8

Author profile

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Hej alla, jag heter Eva och jag älskar att skriva och lära mig språk! Förutom svenska talar jag även engelska, danska och tyska, och jag håller på att lära mig spanska. Som innehållsförfattare är jag ny, men jag får snabbt erfarenhet!

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

karin12, 31, Borås

karin12

Ålder: 31
Borås
Zhmuhra39, 22, Malmö

Zhmuhra39

Ålder: 22
Malmö
Sara3121, 45, Göteborg

Sara3121

Ålder: 45
Göteborg
Eviii24, 24, Köping

Eviii24

Ålder: 24
Köping
oddiebuskatt5, 42, Lund

oddiebuskatt5

Ålder: 42
Lund
althea2, 31, Kristianstad

althea2

Ålder: 31
Kristianstad
Hassan3, 22, Gävle

Hassan3

Ålder: 22
Gävle
brooka, 34, Göteborg

brooka

Ålder: 34
Göteborg
ingros742, 44, Lund

ingros742

Ålder: 44
Lund
linneat26, 22, Gävle

linneat26

Ålder: 22
Gävle
Lokso10, 47, Karlskrona

Lokso10

Ålder: 47
Karlskrona
Shishy20175, 31, Gävle

Shishy20175

Ålder: 31
Gävle

Totalt +11712 medlemmar i Sverige

Mars 23 - April 22, 2024

+6832

män

+4880

kvinnor

791

online nu

+391

registrerad idag


Vår blogg

6 provade sätt att lyckas med online dating

6 provade sätt att lyckas med online dating

Det är ingen tvekan om det dags datingsvärlden upptäckte att Internet var enastående. Någon som känner till bekvämligheten med att surfa på webbplatser från sitt eget hem hade plötsligt möjlighet att se igenom oändliga profiler. Lite som online shopping för potentiella partners.

28 2019
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Tips för dejting utlänningar

Tips för dejting utlänningar

Att gå in i ett romantiskt förhållande med en man eller kvinna som kommer från ett främmande land kan skapa en spännande, tvärkulturell upplevelse - men det finns också några inneboende utmaningar för denna typ av arrangemang.

8 2019
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Hur hittar du den bästa datingsidan?

Hur hittar du den bästa datingsidan?

Jag kommer inte att ljuga för dig. Att komma tillbaka till datingplatsen är inte en promenad i parken. Det kan vara fantastiskt roligt, intressant, givande och spännande, men det kan också vara avskräckande, tidskrävande, frustrerande, känslomässigt utmanande och ibland lite löjligt.

5 2019
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar