Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2018-07-03

Öka dina attraktionspoäng online

2018-07-03
Logo
Ludvig Carlsson

Under väldigt lång tid har det funnits ett universalt poängsystem för hur man bedömer någons utseende. “Wow, han är helt klart en nia” och “hon är en stark åtta snubben” har blivit vanligt i samhället och detta kommer från när vi var barn, när vi såg vackra kvinnor innan vi ens visste hur man knöt en slips ordentligt.

Öka din attraktionskurs online

Detta har gjort att vi själva undrat vart vi hamnat på den här skalan. Är jag en trea? Femma? Sjua? Kan jag ta det till en tia? Låt oss säga att du är en femma nu, skulle du kunna ragga upp en tia? Skulle du kunna få ihop det med en kvinna som skulle göra alla dina vänner avundsjuka på en sekund? Tyvärr tror de flesta av oss att det är omöjligt och det är väldigt deppigt att höra. För de som tror att de är en femma finns det en hel värld av vackra kvinnor som vi tror är okontaktbara.

Vi vill inte att du ska ge upp än, för vi tror att du kan attrahera vilken kvinna du vill. När du dejtar online kan du öka ditt godtyckliga resultat så länge du har rätt tekniker. Tack vare experiment och tester genom åren tror vi att du kan göra dig till en tia på bara några timmar. Hur? För att utseende inte är allt.

Så länge du får grunderna rätt - klä dig väl och ta hand om grundläggande saker som hygien - så ska vi visa dig hur du gör dig själv till en tia idag. För att förstå hur behöver vi först titta på attraktionen mellan män och kvinnor. Trots populär tro är inte attraktion så medvetet som vi tror. När vi ser en vacker kvinna gå förbi så argumenterar vi inte med oss själva om varför vi inte kan sluta titta; vi är attraherade och det är en instinkt. Sedan människan kom till har det varit inbyggt i våra hjärnor att attraheras till de som kan föda våra barn; förr i tiden berodde överlevnad på detta, nu är det en omedelbar process.

Om vi vänder på detta är kvinnor väldigt olika, eftersom de reagerar på interna karaktärsdrag som inkluderar personlighet och sinne för humor. Återigen är detta instinktivt och de gillar vissa kvaliteter oavsett om det är en personligheten hos en alfaman, självförtroende, socialt värde etc. Medan män undermedvetet letar efter en kvinna med externa kvaliteter så är det inbyggt i kvinnor att värdera interna kvaliteter, och denna kunskap är väldigt viktig inom dejtingvärlden; detta blir grunden till hur du ökar dina poäng online.

Efter att ha utvärderat situationen i många år har vi tagit fram en lista av tio interna kvaliteter som alla kvinnor kommer svara på, och dessa personlighetsdrag kan man se hos varenda gift man i hela världen. Till exempel har vi redan visat några, men listan inkluderar humor, självförtroende, kvaliteter hos en alfaman och mer. Vi måste ta dessa tio utlösare och göra dem synliga i alla bilder vi laddar upp, varje mejl vi skriver och varje profilbeskrivning vi har. 

Sanningen är att det finns oändliga sätt du kan göra detta på, men du måste ingjuta alla dessa kvaliteter i allt du gör online. Utan dem visar du inte de personlighetsdrag som kvinnor vill se och du kommer alltid förbli en femma. Eftersom de inte har något annat att gå på är kvinnor tvungna att bedöma dig på ditt utseende. När du visar din personlighet också erbjuder du ett större paket och då kan de använda det för att fatta ett beslut.

Med så många attraktionsutlösare att använda kan du fortsätta förbättra dina poäng allteftersom du fortsätter lägga till dem i din onlineprofil. Även om du dömer att du själv att är en trea eller fyra vad gäller utseende ser vi ingen anledning till varför du inte kan bli en åtta i dejtingvärlden online. När du dejtar online får du en perfekt chans att visa din personlighet MED ditt utseende, till skillnad från att göra det EFTERÅT som med traditionell dejting. I en bar kan kvinnor mäta ditt självförtroende, men du får bara chans att visa din personlighet om de låter dig bjuda dem på en drink. Om de vägrar har du ingen chans, men online ändras allt detta. 

Om du är villig att arbeta hård på din online-profil och använder tipsen vi har gett dig här idag kan du dejta kvinnor som är högre rankade än du och spendera din tid med vackra kvinnor. Så länge du faktiskt har de där personlighetsdragen när ni väl ses på riktigt har de ingen anledning att bli besvikna!

7.2

Author profile

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Hej alla, jag heter Eva och jag älskar att skriva och lära mig språk! Förutom svenska talar jag även engelska, danska och tyska, och jag håller på att lära mig spanska. Som innehållsförfattare är jag ny, men jag får snabbt erfarenhet!

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

hellinsingea, 35, Luleå

hellinsingea

Ålder: 35
Luleå
Tinak711, 37, Malmö

Tinak711

Ålder: 37
Malmö
dkdkdkddk, 24, Malmö

dkdkdkddk

Ålder: 24
Malmö
amelia7, 31, Stockholm

amelia7

Ålder: 31
Stockholm
Olika, 34, Malmö

Olika

Ålder: 34
Malmö
amelia7, 30, Trelleborg

amelia7

Ålder: 30
Trelleborg
youssefezzane03, 39, Uppsala

youssefezzane03

Ålder: 39
Uppsala
Shishy20175, 31, Gävle

Shishy20175

Ålder: 31
Gävle
EmanAlahmad818, 39, Sundsvall

EmanAlahmad818

Ålder: 39
Sundsvall
upplandis8, 30, Falun

upplandis8

Ålder: 30
Falun
9ahmed, 32, Upplands Väsby

9ahmed

Ålder: 32
Upplands Väsby
erikka06, 31, Stockholm

erikka06

Ålder: 31
Stockholm

Totalt +11568 medlemmar i Sverige

Februari 01 - Mars 02, 2024

+6748

män

+4820

kvinnor

87

online nu

+386

registrerad idag


Vår blogg

Är det värt att ha en affär med någon annan?

Är det värt att ha en affär med någon annan?

Som skilsmässosiffrorna runtom i världen visar är det otroligt svårt att hålla ihop med en och samma person, och de som klarar av det förtjänar respekt från oss vanliga döda. Ett förhållande kräver hårt arbete, envishet, kärlek, ansträngning och tillit.

18 2018
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

För- och nackdelar med facetime

För- och nackdelar med facetime

Vi älskar online-dejting; även om du har ett fullspäckat schema kan du komma online eller använda mobilapp för att bygga upp självförtroendet att snacka med det andra könet. När du väntar på läkaren, åker till jobbet eller står i kö på affären kan du öppna appen och svara på meddelanden.

11 2018
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Att dejta och påbörja ett förhållande efter skilsmässan

Att dejta och påbörja ett förhållande efter skilsmässan

Vi vill alla tro på det sagolika slutet men varje förhållande får inte ett lyckligt slut. Hälften av alla giftermål slutar nu i skilsmässor efter kärleken från tidiga skeden försvinner. Med den ökande skilsmässofrekvensen har forskare börjat titta på hur skilsmässoprocessen påverkar tankegångarna och vi kommer gräva lite djupare idag.

19 2017
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar