Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2017-10-13

Facetime är mycket bättre än bilder

Logo
Ludvig Carlsson

Med den ökande interneten senaste tiden har online-dejting blivit allt vanligare i samhället. För bara femton år sen fanns det stigma kring att träffa någon online men nu börjar 20% av alla förhållanden där. Och många industriexperter tror att det antalet kommer öka till 50% år 2031. Eftersom alla nu verkar ha tillgång till en smartphone och dejtingappar är ett effektivt sätt att dejta när man har mycket på gång i livet blir numren bara större.

Men ett av dem största nackdelarna med att dejta online är att man måste förlita sig på bilder för att bestämma om man tycker att den andra är attraktiv (och om dem är riktiga!). Både män och kvinnor kan se snygga ut på bild men se helt annorlunda ut i verkligenheten. På samma sätt tar vissa söta människor inte en snygg bild och det krävs ett riktigt möte för att upptäcka vad söta de egentligen är. Med bilder som är så opålitliga tror vi att bästa lösningen är facetime!

Långvarig period

Med en bild fångar du ett ögonblick medan facetime låter dig prata och få en uppfattning över hur dem ser ut. Istället för att bara se leende bilder och trutande läppar får du se hur hon ser ut ’naturligt’. Om du tänker dejta tjejen efter att ha kommit överens i chatten och ha växlat bilder måste du veta hur hon ser ut i vardagen. Hur ser hon ut när hon inte posear eller har irriterande Snapchat filter?

Omedelbara reaktioner

När vi samtalar med någon dras vi till deras kroppsspråk, reaktioner på det vi säger och mycket mer. Med facetime kan vi se allt detta. Tyvärr är online-chatt ganska begränsat men facetime låter dig se hur hon reagerar på det du säger, hennes leende, skratt och mer. Om hon inte skrattar eller visar intresse måste du prova något nytt eller gå vidare.

Precis som på krogen eller första dejten i en restaurang kanske du ser henne rodna när du ger en komplimang eller leka med håret medan ni pratar. Om ni båda har det bra kan du fortsätta med en riktig dejt.

Mer än ett ansikte

Vi skickar bilder fram och tillbaka men dem är begränsade till ansiktsporträtt. Video tillåter mer och personen blir mer verklig. Plötsligt ser du helheten och känner dig antingen attraherad eller inte. Sanningen är att attraktion är en unik upplevelse och vi får inte alltid det från bara ansiktet så att vara attraherad till helheten är ett gott tecken.

Vanor

Slutligen har alla vanor, goda och onda, roliga, söta eller helt enkelt irriterande. När man chattar är det nästan omöjligt att känna igen vanor, speciellt fysiska vanor. När du facetimear kommer du märka om hon hostar jämt, pratar för högt, pratar i mun på dig eller har andra vanor som du inte tycker om. När du letar efter någon att dejta och gå ihop med måste du ha koll på vanorna så fort som möjligt.

Om du snackar med någon online och ni båda tycker om varandra, testa att facetimea för det är där du kommer lära dig allt du behöver veta!

9

Author profile

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Hej alla, jag heter Eva och jag älskar att skriva och lära mig språk! Förutom svenska talar jag även engelska, danska och tyska, och jag håller på att lära mig spanska. Som innehållsförfattare är jag ny, men jag får snabbt erfarenhet!

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

perandersj7, 22, Kungsbacka

perandersj7

Ålder: 22
Kungsbacka
anjeska, 39, Trollhättan

anjeska

Ålder: 39
Trollhättan
LeifWennberg3, 25, Umeå

LeifWennberg3

Ålder: 25
Umeå
issahassaniswe6, 23, Umeå

issahassaniswe6

Ålder: 23
Umeå
jancekb7, 39, Karlskoga

jancekb7

Ålder: 39
Karlskoga
Sanna, 34, Eskilstuna

Sanna

Ålder: 34
Eskilstuna
jorm85, 35, Östersund

jorm85

Ålder: 35
Östersund
cvcxxc, 34, Stockholm

cvcxxc

Ålder: 34
Stockholm
karin12, 31, Borås

karin12

Ålder: 31
Borås
Jennyvalborg, 28, Norrtälje

Jennyvalborg

Ålder: 28
Norrtälje
Susanmalm2, 44, Oskarshamn

Susanmalm2

Ålder: 44
Oskarshamn
giva, 34, Värnamo

giva

Ålder: 34
Värnamo

Totalt +5567 medlemmar i Sverige

April 23 - Maj 23, 2024

+3247

män

+2320

kvinnor

42

online nu

+186

registrerad idag


Vår blogg

Frågor du aldrig ska ställa på en första dejt

Frågor du aldrig ska ställa på en första dejt

Oavsett om du träffar någon från internet eller om ni varit vänner ett tag är den första dejten väldigt viktig. Om den går bra kan du få ett nytt förhållande, och det kanske till och med blir den sista “första dejten” du går på. Du kanske skrattar när vi säger det här, men det kommer ju ske så småningom. Därför kommer du inte heller vilja fatta fel beslut, och med “fel ebslut” menar vi… sådana här frågor.

11 2017
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Onlinedejting: 4 stora missuppfattningar

Onlinedejting: 4 stora missuppfattningar

Onlinedejting är ett fantastiskt verktyg för de som jobbar hemifrån eller inte riktigt har tid att interagera med andra människor utanför jobbet. Dock kan de vara svårt att lyckas när det inte tas på allvar. Det finns flera missuppfattningar om onlinedejting och det kan hindra många. Nedan har vi listat de fyra största missuppfattningarna av alla!

9 2017
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Är ett öppet förhållande en bra lösning?

Är ett öppet förhållande en bra lösning?

Låt oss vara djävulens advokat en stund: monogama förhållanden funkar inte. Om de gjorde det skulle vi inte ha helt löjliga antal skilsmässor och otrohetsaffärer. Är vi biologiskt utformade att vara med och samma partner hela livet ut? Börjar vi först nu förstå att det är otroligt lätt att få kontakt med mer än en person?

8 2017
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar