Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2017-07-20

Hur kvinnor bedömer sexuell prestation

Logo
Ludvig Carlsson

Sexuell prestation; det som alla män oroar sig över men som ingen vill prata om. Sanningen är att män hellre fortsätter drömma än blir tillsagda att de är dåliga. Därför tänkte vi svara på några vanliga frågor så att det här samtalet aldrig behövs; självbedömning är vägen framåt! 

Nerver inför första gången - Efter att ha haft sex med någon första gången kommer det hamna på ena eller andra sidan. Antingen;

Ni hade kul båda två, ni blev upphetsade, ni ville båda säga till den andra att ni var upphetsad, hon skrek efter en orgasm och hon tackade dig när det var över. ELLER

 Det var lite pinsamt, det kom några “oj, förlåt” och det kom aldrig riktigt igång. 

Tyckte hon att de var liten? - Enligt flera studier och undersökningar om ämnet oroar sig män om detta mycket mer än kvinnor. Nu ska vi titta på lite siffror; tre av fyra kvinnor är nöjda med sin partners storlek, nästan hälften av alla män tror att den är för liten, 70% av alla män är “normalstora”. Denna statistik visar att män oroar sig mer över det än nödvändigt, så förhoppningsvis kan vi lägga ner det här nu. 

Hon kom inte före mig? - Det tar längre tid för kvinnor att bli upphetsade och ofta kan det ta runt 20 minuter för kvinnor att komma till en nivå där de är redo för penetration. Därför kan du bli bedömd på hur du gjorde henne upphetsad genom att fingra och ge oralsex. Kvinnor förväntar sig att bli tillfredsställda och det är inte själviskt, det är naturligt. 

Vad tänker hon när jag kommer för fort? - När det gäller det första sexuella mötet mellan två personer är det vanligt med för tidig utlösning och det händer en tredjedel av alla män. Oavsett om det händer för att det var ett tag sen du senast hade sex, om tjejen är otroligt snygg och du har byggt upp den här första gången i huvudet, eller om du är lite nervös och ivrig - det spelar ingen roll, det kan hända alla. Så länge du förklarar varför, får det att låta som en komplimang och försäkrar henne att hon ska bli tillfredsställd så kommer hon inte hålla det emot dig.

Vad tänker hon om jag inte kan få upp den? - Det är liknar att komma för fort, samma anledningar gäller och det händer en tredjedel av alla män. Ibland kan det vara så att det är kvinnan det beror på, men vi är intresserade av problemlösning och inte skuldbeläggande. Många män tror att detta är slutet på allt, men kvinnor är mer förlåtande i sådana hör situationer än man kan tro. Så länge du testar olika positioner och hon är genuint intresserad av dig så kommer hon vara glad över att hjälpa dig tills du får det rätt (till en viss grad). 

8.3

Author profile

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Jag började skriva i en ganska mogen ålder, ursprungligen var det ett sätt att släppa ut ackumulerad energi och känslor, men gradvis förvandlades det till en hobby, och nu ger det till och med en liten inkomst, även om det inte är mitt huvudsysselsättning.

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

karin12, 31, Eskilstuna

karin12

Ålder: 31
Eskilstuna
bajskorv9, 26, Sigtuna

bajskorv9

Ålder: 26
Sigtuna
jojoselahn4, 30, Hudiksvall

jojoselahn4

Ålder: 30
Hudiksvall
Alessia34566, 30, Karlstad

Alessia34566

Ålder: 30
Karlstad
quepasacabron7, 23, Gävle

quepasacabron7

Ålder: 23
Gävle
eveline06, 32, Halmstad

eveline06

Ålder: 32
Halmstad
alice, 32, Skellefteå

alice

Ålder: 32
Skellefteå
Jolly78, 42, Upplands Väsby

Jolly78

Ålder: 42
Upplands Väsby
zandra, 32, Luleå

zandra

Ålder: 32
Luleå
idaand067, 30, Eskilstuna

idaand067

Ålder: 30
Eskilstuna
jasminexu881, 29, Söderhamn

jasminexu881

Ålder: 29
Söderhamn
vallenttina07001, 34, Täby

vallenttina07001

Ålder: 34
Täby

Totalt +13520 medlemmar i Sverige

September 05 - Oktober 05, 2023

+7886

män

+5634

kvinnor

474

online nu

+451

registrerad idag


Vår blogg

Öppna förhållanden - Tips för att hantera dina förväntningar

Öppna förhållanden - Tips för att hantera dina förväntningar

Öppna förhållanden kan vara farliga. Inte bara för att det finns en risk att finna vänner kommer få reda på det, men också för att det kan vara svårt att vara realistisk. Öppna förhållanden kan vara otroligt roliga och spännande, men kan du inte ha terapi dina förväntningar kan det fort gå snett.

14 2017
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Dejtingtjänster underlättar otrogenhet

Dejtingtjänster underlättar otrogenhet

Låt oss hoppas att alla heliga män, rabbis, fotbollsmammor och barn sover nu. Varför? För om du fortfarande är vaken nu så funderar du förmodligen på att vara otrogen, att påbörja en affär.

26 2017
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar