Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2021-06-08

4 tips för att vara intressant i meddelanden på en dejtingsajt

2021-06-08
Logo
Ludvig Carlsson

Om det finns en dejtingkompetens som du måste behärska under 2021 är det hur du skriver meddelanden som är attraktiva och intressanta.

Du vill vara den person som får någon att le när ditt namn blinkar upp på deras skärm. Du vill inte bli lämnad på läst, eller arkiverad till glömska, för att du skickar för många tråkiga meddelanden. Tråkigt är verkligen en viktig orsak till varför vissa meddelanden inte får något svar. Det har aldrig varit viktigare att skapa meddelanden som får någon att vilja investera (det är känslomässigt, inte kontant!).

Om du kan börja skapa en budskapsstil som är mer lekfull och rolig kommer du också att ha den dubbla fördelen att du finner nätdejting mindre jobbigt och mer energigivande.

Hur man är intressant i meddelanden på en dejtingsajt

Så låt oss ta en titt på 4 sätt som du kan göra dina meddelanden mer intressanta att läsa och ta emot.

Fråga inte hur deras dejtingliv går

Ingen behöver någonsin, någonsin höra frågan "Så hur går det med dejtinglivet?" någonsin igen. Förutom att det är repetitivt, kastar det också ett stort pinsamt ljus på frågan "Så varför är du singel?". Detta är ett meddelandefel som du gör klokt i att undvika.

Fråga inte folk hur de hittar appen, hur deras dejtande går under covid och hur länge de har varit singel. Ta upp dessa ämnen personligen där du kan nyansera hur du formulerar saker och ting, i stället för att gå på det här släggan av ett första meddelande.

Och när vi ändå är inne på det här ämnet skulle jag också undvika att fråga hur många andra personer som de messar. På dejtingsajter är det säkert att anta att alla messar ganska många människor. Detta är okej.

Att fråga om hur många personer någon skickar meddelanden till innan ni har träffats i verkligheten (eller ens haft en videodate) kommer att verka osäkert, så det budskapet bör du också undvika.

Skapa en unik meddelandestruktur

Med risk för att det låter lite som en engelsklektion i skolan, men strukturen på dina meddelanden är avgörande för hur spännande de verkar när de tas emot.

Låt mig förklara detta lite grann!

Om du börjar ditt meddelande med "Hej (namn), hur går det med veckan..." så presenterar du dig själv precis som alla andra: och om det finns en regel för online dejting så är det att vara annorlunda!

Istället vill du blanda om ordningen i vilken du presenterar information och börja med den bästa informationen du kan få fram ur deras profil. Om du till exempel är en ivrig yogafantast och ser att de också är det, zooma in på den informationen och låt den bli början på ditt meddelande:

"Yoga! Det gillar jag också..." Gå direkt till den roliga delen av ditt meddelande.

Var inte "För lång, jag läste inte"

Hur man skriver meddelanden om nätdejting

Ibland, när vi verkligen vill uttrycka vårt intresse för någon, kan det sluta med att vi skickar långa meddelanden för att visa att vi är uppriktigt intresserade och för att ge lite bakgrundshistoria om oss själva.

I den snabba världen av nätdejting kan detta dock verka som för mycket intresse för tidigt. Precis som om du skulle bjuda ut någon på det första meddelandet du skickar kan du oavsiktligt telegrafera: "Du behöver inte göra något för att vinna mig, det är redan ett ja från mig...".

Och någon borde ALLTID behöva vinna dig över. Du vill aldrig välja att investera din tid och energi i någon på grund av deras utseende.

Så håll ditt öppningsbudskap till ett lågt tryck på 2-3 rader och vänta sedan på deras svar. Om de återkommer till dig kan du bygga upp saker och ting därifrån, och om de inte gör det kan du spara din ansträngning och gå vidare.

Välj en unik detalj från deras profil att kommentera.

En stor del av att lyckas med nätdejting är att vara annorlunda. Så när du skannar igenom någons profil och försöker komma fram till vilket första meddelande som är bäst att skicka till dem, välj en unik detalj.

Unika detaljer är vanligtvis när någon uttrycker sig i en ordvändning eller säger något ovanligt om sig själv. Låt oss föreställa oss att någon har skrivit en profil som ser ut så här:

En boll av energi! Jag gillar resor, läsning och en bra ursäkt för att fly från staden!

Här skulle de mindre bra detaljerna att fästa sig vid vara "resor" och "läsning", eftersom det är mycket vanliga saker som folk gillar. De bättre delarna av den här profilen att kommentera är i själva verket den del där de säger "energiboll" och "en bra ursäkt".

Och kom ihåg att genom att hålla dina meddelanden intressanta ger du inte bara dig själv de bästa möjligheterna att fånga deras intresse, du ser också till att nätdejting blir roligt för dig också.

8.6

Author profile

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Jag började skriva i en ganska mogen ålder, ursprungligen var det ett sätt att släppa ut ackumulerad energi och känslor, men gradvis förvandlades det till en hobby, och nu ger det till och med en liten inkomst, även om det inte är mitt huvudsysselsättning.

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

jasminexu881, 29, Söderhamn

jasminexu881

Ålder: 29
Söderhamn
jenifer002, 32, Hässleholm

jenifer002

Ålder: 32
Hässleholm
marvinsuur97, 24, Falun

marvinsuur97

Ålder: 24
Falun
Susanmalm2, 44, Oskarshamn

Susanmalm2

Ålder: 44
Oskarshamn
irina7, 30, Stockholm

irina7

Ålder: 30
Stockholm
hejhej9, 22, Ludvika

hejhej9

Ålder: 22
Ludvika
Jennyvalborg, 28, Norrtälje

Jennyvalborg

Ålder: 28
Norrtälje
kersticarlsson9, 38, Borlänge

kersticarlsson9

Ålder: 38
Borlänge
ariannagommelo, 39, Stockholm

ariannagommelo

Ålder: 39
Stockholm
Aliakbarrasoli177, 21, Göteborg

Aliakbarrasoli177

Ålder: 21
Göteborg
larsand2, 40, Göteborg

larsand2

Ålder: 40
Göteborg
korinax6, 36, Linköping

korinax6

Ålder: 36
Linköping

Totalt +11495 medlemmar i Sverige

Mars 26 - April 25, 2024

+6705

män

+4790

kvinnor

230

online nu

+384

registrerad idag


Vår blogg

Fem bedrägerier på nätet att undvika

Fem bedrägerier på nätet att undvika

Nätdejting är en del av dagens kultur, och är ofta behäftad med samma frustrationer och konstigheter som när man söker kärleken personligen.

21 2021
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar