Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2021-02-04

De hetaste dateringstrenderna 2021, från Astrolove till Hardballing

2021-02-04
Logo
Ludvig Carlsson

Världen förändrades, och det gjorde också dating. Zoomdatum blev normen. Dessutom ersattes de gamla datingsvanorna och fenomenen som vi skulle lära känna och hata, som spökande och pappersklippning, med COVID-eraversioner, inklusive apokalypsing (behandla varje förhållande som om det var ditt senaste) och wokefiske (när någon låtsas ha progressiva åsikter för att få läggas).

De hetaste datingtrenderna 2021

"Det senaste året har vi sett dateringslandskapet förändras på oväntade sätt - från nya digitala datakonventioner till helt nya tillvägagångssätt för relationer", säger Priti Joshi, Bumbles vice president för marknadsstrategi och verksamhet.

Men hon förutspår att fler förändringar kommer. När allt kommer omkring har 55% av datorerna en dateringsrelaterad upplösning för 2021, inklusive att ta saker långsammare och höja ribban när det gäller prövningsmatcher. Här är Bumbles förutsägelser för dejtingstrender vi kommer att se 2021.

Hårdboll

Den här termen betyder i huvudsak att "dejta som VD" och inte bråka med partners som inte tjänar dig. "Under det senaste året upplever nästan 70% att pandemin har gett dem ett överflöd av tid att fokusera på sig själva och 43% delade att de har mer självförtroende att säga vad som är och inte är rätt för dem i deras dejtingsliv", enligt en Bumble-släpp. Jag planerar definitivt att införliva hårdboll i mitt liv 2021.

Astrolove

Vi känner alla till en cancer som inte kommer att träffa en våga. Under nästa år kommer fler och fler människor att leta efter kompatibilitet enligt deras stjärntecken, förutspår Bumble. Efter att ha lagt till en "astrologimärke" -funktion i sin app noterade Bumble att personer som delade sitt tecken hade nästan 60% högre genomsnittligt antal matchningar. Och inte för att ytterligare mata sitt ego, men Leos fick flest matcher av alla stjärnor under 2020, enligt Bumble.

Långsam dejting

Sexdating trender 2021

Det är som att kasta din relation i en crockpot. Det kan ta lite att värma upp, men slutresultaten är så värda att vänta. Folk som "saktar datum" 2021 tar sig tid att lära känna varandra innan de träffas personligen och kommer att vara mer selektiva i allmänhet - en smart idé i COVID-tider, för att vara ärlig. De flesta matcher som går långsamt under pandemin börjar med ett videochat datum  innan de går vidare till ett socialt distanserat möte.

Ja, mer virtuell dejting

En Bumble-undersökning visade att 46% av datorerna föredrog virtuella första datum framför att träffas personligen direkt. I USA ökade användningen av appens eller webbplatsens funktioner för röstsamtal och videochatt med 70% efter att nödläget förklarades under våren. Naturligtvis, om du blir trött på Zoom-datum finns det sätt att blanda ihop det. Du kan spela trivia, ha en Netflix-fest eller spela ett onlinespel som Quiplash.

Uppkomsten av "New Dawn Daters"

Bumble säger att en av fyra av sina amerikanska användare kommer att klassificeras som "New Dawn Daters", eller folk som släppte upp med sin långvariga partner mitt i pandemin. De är nu singlar och redo att börja träffa igen, men många är helt ny på dejtingsajter och appar och förståeligt orolig för dejting just nu. Fingrarna korsade att dessa sötnos kommer att avstå från att prata om sina exer på första dejten.

8.1

Author profile

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Hej alla, jag heter Eva och jag älskar att skriva och lära mig språk! Förutom svenska talar jag även engelska, danska och tyska, och jag håller på att lära mig spanska. Som innehållsförfattare är jag ny, men jag får snabbt erfarenhet!

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

vallenttina07001, 34, Täby

vallenttina07001

Ålder: 34
Täby
gumiisabaa8, 40, Trollhättan

gumiisabaa8

Ålder: 40
Trollhättan
Jakhkeabdule16, 24, Jönköping

Jakhkeabdule16

Ålder: 24
Jönköping
Jabbiebless1, 35, Stockholm

Jabbiebless1

Ålder: 35
Stockholm
Lisanna, 22, Upplands Väsby

Lisanna

Ålder: 22
Upplands Väsby
caroline5, 31, Landskrona

caroline5

Ålder: 31
Landskrona
silviaerikssen, 34, Västervik

silviaerikssen

Ålder: 34
Västervik
karin12, 31, Eskilstuna

karin12

Ålder: 31
Eskilstuna
harambemyngga7, 38, Göteborg

harambemyngga7

Ålder: 38
Göteborg
allegria4, 31, Strängnäs

allegria4

Ålder: 31
Strängnäs
Ros123, 19, Sigtuna

Ros123

Ålder: 19
Sigtuna
aldiskrasovskis6, 45, Skellefteå

aldiskrasovskis6

Ålder: 45
Skellefteå

Totalt +11279 medlemmar i Sverige

Mars 28 - April 27, 2024

+6579

män

+4700

kvinnor

339

online nu

+376

registrerad idag


Vår blogg

Allt om öppen dejting

Allt om öppen dejting

Öppen dejting är en mycket lös term och många hittar olika definitioner som passar deras situation. Vad betyder termen egentligen? De flesta skulle säga att det

22 2021
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Dating under Lockdown: 6 tips för online dating

Dating under Lockdown: 6 tips för online dating

Online dejting har inte slutat mitt i koronaviruspandemin - så här är några tips för trevliga möten med nya människor online och via videochatt

2 2020
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar