Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2017-09-28

Att föra konversation innan man träffar någon från en dejtingsida

Logo
Ludvig Carlsson

Tack vare den senaste utvecklingen inom onlinedejtingens värld befinner vi oss nu i en riktigt spännande tid då vi kan träffa personer som är lika oss själva. Efter att ha träffat någon är det naturligt att skicka några mejl och få igång konversationen online. Dock är det en helt annan sak att förflytta denna relation till att träffas i verkligheten. Innan du träffar din dejt rekommenderar vi att du följer dessa råd.

Mejl är endimensionella

Först och främst kan det vara väldigt roligt att kommunicera via mejl, men det säger inte mycket om att du faktiskt kan klicka med den här personen. Med tanke på att vi kan (och förmodligen gör det) spendera lång tid på att formula varje meddelande online så låter vi dem bara se det vi vill att de ska se (och vice versa!). Öga mot öga kan det ge en helt annan uppfattning när man kan se hur man reagerar och vad man säger utan att hinna styra det på samma sätt. 

Håll koll

ETrots stora orosmoln kring onlinedejting de senaste året menar ComScore Networks att nästan 75% av alla profiler är sanna. Med detta sagt vill vi dock påpeka att du inte kan läsa av hur någon kommunicerar med dig. I en konversation är ansiktsuttryck och artighet två viktiga faktorer som du helt enkelt inte får i online-kommunikation. Ofta kan du få undra om de har en liknande kommunikationsstil som du själv, om de prata för fort eller för långsamt, om de svär mycket, om de avbryter ofta eller om de kanske har en trevlig röst. 

Var försiktig

Innan du träffar någon på riktigt rekommenderar vi att ni alltid lägger lite tid på att prata i telefon med varandra först. Om du oroar dig över personlig information kan du blockera ditt nummer, använda säkra program som Skype eller använda dejtingsidor som erbjuder röstchatter. Nu kan du svara på alla frågor vi ställt ovan, och försäkra att personen du pratar med finns på riktigt. Om du känner dig obekväm eller om de skulle säga något du inte gillar kan du bara avsluta samtalet och gå vidare.

Om ni däremot kommer överens via telefon kan ni planera in en riktig första dejt. Sålänge du är försiktig och följer stegen kan du träffa rätt person på rätt sätt, istället för att slösa tid eller utsätta dig själv för fara.

9.2

Author profile

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Hej alla, jag heter Eva och jag älskar att skriva och lära mig språk! Förutom svenska talar jag även engelska, danska och tyska, och jag håller på att lära mig spanska. Som innehållsförfattare är jag ny, men jag får snabbt erfarenhet!

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

erika061, 31, Malmö

erika061

Ålder: 31
Malmö
Ros123, 19, Sigtuna

Ros123

Ålder: 19
Sigtuna
nicolle067, 32, Katrineholm

nicolle067

Ålder: 32
Katrineholm
alice, 32, Skellefteå

alice

Ålder: 32
Skellefteå
https://rev.kkontakter.se/user/1075907/21, 35, Uppsala

https://rev.kkontakter.se/user/1075907/21

Ålder: 35
Uppsala
jenifer003, 32, Uppsala

jenifer003

Ålder: 32
Uppsala
giftuche859, 38, Helsingborg

giftuche859

Ålder: 38
Helsingborg
EmanAlahmad818, 39, Sundsvall

EmanAlahmad818

Ålder: 39
Sundsvall
oddiebuskatt5, 42, Lund

oddiebuskatt5

Ålder: 42
Lund
roxie, 35, Vänersborg

roxie

Ålder: 35
Vänersborg
Aliakbarrasoli177, 21, Göteborg

Aliakbarrasoli177

Ålder: 21
Göteborg
asdsadasd, 34, Lidköping

asdsadasd

Ålder: 34
Lidköping

Totalt +5856 medlemmar i Sverige

April 26 - Maj 26, 2024

+3416

män

+2440

kvinnor

74

online nu

+196

registrerad idag


Vår blogg

Orgasmer är svaret på alla stressiga situationer?

Orgasmer är svaret på alla stressiga situationer?

Samtidigt som det har ett väldig viktigt syfte så se många sex som en rolig aktivitet. Dock finns det vissa grupper som ser det som en nödvändighet… en daglig nödvändighet.

20 2017
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

5 anledningar till att du inte lyckas med onlinedejting

5 anledningar till att du inte lyckas med onlinedejting

Oavsett om du älskar onlinedejting eller föredrar att skicka kärleksbrev så är onlinedejting här för att stanna - och det är inget vi kan göra något åt. Därför måste du veta hur du ska lyckas. Innan vi kan hjälpa dig med det måste du dock veta varför du inte lyckas från första början. Om du är nära att ge upp ska du fortsätta läsa, för vi har de fem vanligaste anledningarna till att man misslyckas!

14 2017
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Att dejta utanför din egen hudfärg

Att dejta utanför din egen hudfärg

När det gäller rasism sker det fortfarande några chockerande händelser, men världen har kommit väldigt långt de senaste årtiondena. Idag vill vi diskutera ämnet om dejting med någon av annan hudfärg än dig själv. Detta för att jag själv alltid varit bekväm med det medan andra inte har det och det är intressant att se på de två olika grupperna.

5 2017
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar