Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2017-10-11

Frågor du aldrig ska ställa på en första dejt

Logo
Ludvig Carlsson

Oavsett om du träffar någon från internet eller om ni varit vänner ett tag är den första dejten väldigt viktig. Om den går bra kan du få ett nytt förhållande, och det kanske till och med blir den sista “första dejten” du går på. Du kanske skrattar när vi säger det här, men det kommer ju ske så småningom. Därför kommer du inte heller vilja fatta fel beslut, och med “fel ebslut” menar vi… sådana här frågor.

“Är jag attraktiv?’ - Eftersom fysisk attraktion är väldigt viktigt i alla förhållanden vill du såklart veta vad den andra personen tycker om dig. Dock finns det så många sätt att ge sig på det här förutom att fråga just detta. Det kommer inte bara överraska dem, det får också dig att verka rätt ytlig och ointressant.

“Vad har du för planer för de kommande fem åren?” - Om du är glad över att du hittat någon att spendera tid med under de kommande veckorna och månaderna så betyder inte det att din dejt känner samma sak riktigt än. Om de tar upp ämnen som deras framtidsplaner vad gäller deras karriär så är det toppen, men fråga dem aldrig vart de ser sig själva inom en viss tidsram, det kan kännas en aning för mycket. Istället för att fundera på framtiden kan du väl njuta av dejten i nuet?

“Varför tog ditt senaste förhållande slut?” - Självklart vill vi alla veta varför tidigare förhållanden tagit slut, men vi behöver inte ta upp det på första dejten. Varför? För det första kan det ha tagit slut väldigt dramatiskt, kanske genom ett dödsfall eller annan förödande orsak - om du då frågar dem om detta kommer din dejt förmodligen bli väldigt obekväm. För det andra visar det brist på känslighet och kan få det att verka som att vi letar efter något som vi kan döma dem efter. Om de inte är över sitt ex förstör det dejten och du kommer få ta en tidig taxi hemåt, ensam.

“Så, vem betalar?” - I nuläget är vi i en ganska svår tid för dejting, eftersom vissa kvinnor tycker att killen ska betala för första dejten medan vissa moderna kvinnor tycker att man ska dela på det, och de kommer bli förolämpade om du skulle betala för allting. Som man är det bäst att vänta tills kvinnan talar först när notan kommer. Om hon inte säger något förväntar hon sig nog att du ska betala. Om hon vill betala hälften tas det oftast upp rätt snabbt.

“Vem är det på din profilbild?” - Om du vill avsluta dejten på det läskigaste sättet som finns kan du säga detta. I annat fall ska du inte tänka på sociala medier och inte oroa dig över vad de kan ha hållit på med baserat på din uppfattning av deras profilbilder. Vissa kanske inte använder sociala medier så mycket längre och har därför en gammal bild, andra kanske har en bild med en släkting. Om de är på dejt med dig kan du vara rätt säker på att de inte skulle låta sin profilbild vara en med dem och deras partner.

8.7

Author profile

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Jag började skriva i en ganska mogen ålder, ursprungligen var det ett sätt att släppa ut ackumulerad energi och känslor, men gradvis förvandlades det till en hobby, och nu ger det till och med en liten inkomst, även om det inte är mitt huvudsysselsättning.

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

wamad80779, 24, Motala

wamad80779

Ålder: 24
Motala
celinaa, 31, Piteå

celinaa

Ålder: 31
Piteå
giva, 34, Värnamo

giva

Ålder: 34
Värnamo
giftuche859, 38, Helsingborg

giftuche859

Ålder: 38
Helsingborg
ingros742, 44, Lund

ingros742

Ålder: 44
Lund
karin12, 31, Borås

karin12

Ålder: 31
Borås
mohamuddahir1233, 25, Örebro

mohamuddahir1233

Ålder: 25
Örebro
jenifer002, 32, Hässleholm

jenifer002

Ålder: 32
Hässleholm
eveline01, 32, Göteborg

eveline01

Ålder: 32
Göteborg
ilikeballs1, 29, Göteborg

ilikeballs1

Ålder: 29
Göteborg
donadoy580, 31, Södertälje

donadoy580

Ålder: 31
Södertälje
sazdovigor17, 42, Göteborg

sazdovigor17

Ålder: 42
Göteborg

Totalt +14604 medlemmar i Sverige

November 06 - December 06, 2023

+8519

män

+6085

kvinnor

110

online nu

+487

registrerad idag


Vår blogg

Onlinedejting: 4 stora missuppfattningar

Onlinedejting: 4 stora missuppfattningar

Onlinedejting är ett fantastiskt verktyg för de som jobbar hemifrån eller inte riktigt har tid att interagera med andra människor utanför jobbet. Dock kan de vara svårt att lyckas när det inte tas på allvar. Det finns flera missuppfattningar om onlinedejting och det kan hindra många. Nedan har vi listat de fyra största missuppfattningarna av alla!

9 2017
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Är ett öppet förhållande en bra lösning?

Är ett öppet förhållande en bra lösning?

Låt oss vara djävulens advokat en stund: monogama förhållanden funkar inte. Om de gjorde det skulle vi inte ha helt löjliga antal skilsmässor och otrohetsaffärer. Är vi biologiskt utformade att vara med och samma partner hela livet ut? Börjar vi först nu förstå att det är otroligt lätt att få kontakt med mer än en person?

8 2017
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Att dejta en kort tjej: 10 saker du borde veta

Att dejta en kort tjej: 10 saker du borde veta

Hur kort är en kort tjej? Tja, det beror på din egen längd, allt är ju relativt. Dock ska vi inte djupdyka i vad “kort” betyder, Istället ska vi ge dig tio saker du borde veta om du dejtar en kort tjej!

6 2017
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar