Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2020-04-24

Effekten av moderna medier på Vuxen dating

2020-04-24
Logo
Ludvig Carlsson

Idag finns det fler människor på vuxen dating och vuxen chatt än någonsin tidigare. Oavsett om det är Kkontakter.se eller något annat, de är otroligt populära. För vissa kommer detta till media och vi vill undersöka hur media har förändrat hur vi inte bara träffar människor utan också börjar dejta.

Tidningar och litteratur

Effekten av moderna medier på Vuxen dating
För det första har tidningar funnits i många decennier, men det betyder inte att de tidningar vi läser idag är desamma som för 100 år sedan. Tror du att en tidning från 1919 skulle berätta om kändisar? Nej, det skulle bara baseras på de viktiga händelserna och politiken. Vi älskar att läsa om sexliv för människor som vi inte ens känner, vi kan inte få nog.

Genom att läsa dessa berättelser känner vi behovet att följa i deras fotspår och leva upp våra egna sexkontakter och liv. Enligt Marital Affair hade nästan en fjärdedel av alla deltagare i en studie en enda inspiration för att förbättra sina sexliv; kändis förebilder.

På andra håll är det rättvist att säga att författare tar allt fler risker med sina berättelser. Medan sexscener en gång var reserverade för olagligt innehåll och författare, hittas de nu som en del av vardagsromaner. När samhällets krav förändras svarar författare, vilket driver efterfrågan ännu högre, och så vidare.

Sociala medier och online

Därefter har vi det faktum att vi alla kan komma åt internet inom några sekunder på våra små mobila enheter. I stället för att åka till ett bibliotek (vem vill engagera sig i vuxen-datering i ett bibliotek?) Kan vi ladda ner en app utan att någon vet det. Med diskretion och integritet pressar vi gränserna för chatt för vuxna och dejting för vuxna.

Film och TV

Vuxen Dating i media
Slutligen borde vi också nämna rollen som film och TV eftersom det har skett en uppåtgående trend i sexscener inte bara i fiktion utan även med realityshows. Vi behöver bara titta tillbaka till Fifty Shades of Grey som bevis på detta. Under månaderna som följde ville miljoner runt om i världen gnista deras relation och komma i kontakt med sexkontakter för att prova något nytt.

Naturligtvis är debatten här att TV och film överdriver och nästan glamoriserar sexuella relationer och affärer. De betraktas som spännande möten där konsekvenserna sällan visas eller förklaras, så vi måste vara försiktiga i detta avseende. För dem som är singlar är det lättare än någonsin att skapa ett tillfälligt möte och experimentera utan att potentiellt skada ett förhållande.

Sammanfattning

Om vi ​​ser tillbaka bara ett decennium har dejtingsamhället för vuxna vuxit exponentiellt. Även om det verkligen finns andra faktorer att tänka på, har media haft ett stort inflytande oavsett om det är tidningar, sociala medier eller filmer. Om du inte gillar den roll som media spelar finns det allt större bevis på att din åsikt blir mer populär, så det är bra nyheter när du letar efter någon hittills.

Om du inte bryr dig något sätt, ta dig dit och fortsätt att njuta av vuxendejting!

9

Author profile

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Jag började skriva i en ganska mogen ålder, ursprungligen var det ett sätt att släppa ut ackumulerad energi och känslor, men gradvis förvandlades det till en hobby, och nu ger det till och med en liten inkomst, även om det inte är mitt huvudsysselsättning.

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

brooka, 34, Göteborg

brooka

Ålder: 34
Göteborg
Josefine55, 31, Malmö

Josefine55

Ålder: 31
Malmö
Sofiau564, 30, Västerås

Sofiau564

Ålder: 30
Västerås
oddiebuskatt5, 42, Lund

oddiebuskatt5

Ålder: 42
Lund
Samson452, 31, Stockholm

Samson452

Ålder: 31
Stockholm
roxie, 35, Ängelholm

roxie

Ålder: 35
Ängelholm
Kiflay, 36, Lidingö

Kiflay

Ålder: 36
Lidingö
harambemyngga7, 38, Göteborg

harambemyngga7

Ålder: 38
Göteborg
Sami77, 43, Malmö

Sami77

Ålder: 43
Malmö
caroline5, 32, Norrköping

caroline5

Ålder: 32
Norrköping
donadoy580, 31, Södertälje

donadoy580

Ålder: 31
Södertälje
Lisanna, 22, Upplands Väsby

Lisanna

Ålder: 22
Upplands Väsby

Totalt +9037 medlemmar i Sverige

April 08 - Maj 08, 2024

+5271

män

+3766

kvinnor

317

online nu

+302

registrerad idag


Vår blogg

6 bra idéer för en första dejten

6 bra idéer för en första dejten

Är du uttråkad av det klassiska datumet middag och film? I så fall är du på rätt plats. År 2020 borde dating vara spännande ... och det är därför vi har sammanställt sex coola idéer för ett första date.

13 2020
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar