Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2020-04-22

Saker killar föredrar att ljuga om på sina datingprofiler

2020-04-22
Logo
Ludvig Carlsson

När du är på en datingsida eller en app är det svårt att avgöra om vi är lämpade för människor under de första dagarna. Tyvärr görs detta ännu svårare av de lögner som killar berättar i sin datingsprofil. Här är några av de vanliga lögnerna som killar gör!

Avsikter

Topp lögn på Datingprofil

Även om detta inte är en fullständig regel, finns det en hälsosam del av killar som bara vill ha avslappnad sex och ett "inga strängar kopplade" -förhållande. I själva verket så mycket att de är nära nog att skapa en sexprofil där allt är utformat för att de ska verka attraktiva på den här arenan. I stället för att begå eller säga något som kan missuppfattas, kommer de att säga följande;

  • Jag är öppensinnad
  • Jag vill ha någon som är öppen
  • Jag gillar inte etiketter

Ålder och jobb

Trots två av de mest grundläggande detaljerna är det också saker som män verkar dölja. Om de säger att de är "runt 30" eller gör ett skämt om deras ålder utan att faktiskt bli rena, undvik. Idag kan "27ish" betyda allt upp till ett decennium högre. Om de inte kan vara ärliga här, var kommer de då att vara ärliga?

På andra håll kan lågutbildade arbetare eller arbetslösa också försöka dölja eller ljuga om deras anställningsstatus. Klär de sig som en VD för en spännande teknisk start? Ställ dem frågor och var uppmärksam på svaren så kanske du bara tar dem ut.

Utbildning och ekonomisk status

Återigen är detta mer av samma sak med en datingsida. Med sin datingprofil  kan de försöka imponera på dig med en extravagant grad. Om de har en examen från ett högsta universitet men på något sätt inte kan använda "din" och "du är" på rätt sätt, antyder detta lögner.

Tillsammans med utbildning ser vi detta med ekonomisk status. Normalt behöver män som har pengar inte berätta för världen. Ofta vill rika killar hålla det hemligt eftersom de inte vill att någon ska vara intresserad bara för den potentiella materiella vinsten.

Vanor och attityd

saker killar föredrar att ljuga om på deras datingsprofiler

Med dejting finns det en naturlig lutning att försöka imponera på vårt önskade kön. Vi borde dock inte behöva ljuga för att få uppmärksamhet. Om de "älskar att ha kul" eller "tycker om att hänga med mina kamrater", tyder detta normalt på en ohälsosam relation med att dricka. Det faktum att de tänkte på sin personlighet och omedelbart tänkte på dricksessioner visar att det är viktigt för dem.

När det gäller attityd såg vi nyligen en kille med en datingsprofil av följande; "Jag vill ha en traditionell kvinna som kan laga mat". För oss drog detta upp ett dussin röda flaggor i en enkel mening. I verkligheten betyder det att han inte kan laga mat så att någon behöver se om honom. Med ordet 'traditionell' antyder detta också att han nästan förväntar sig en måltid på bordet varje natt.

Kroppsform och storlek

Slutligen är en av de vanligaste lögnerna som män berättar i sin datingsprofil när det gäller deras höjd eller kroppsform. Ofta känner män mer självsäker när de har lagt till några tum och rakat av sig några kilo. Om de föreslår en "atletisk" livsstil måste du ifrågasätta om de pratar om nu eller för några år sedan.

Slutsats

Vi förstår att vi har varit lite hårda här, och vi vet att det finns massor av äkta män som söker kärlek snarare än att bara skapa en sexprofil. Men liggande män är också ständigt närvarande så var uppmärksam på våra råd!

8.7

Author profile

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Hej alla, jag heter Eva och jag älskar att skriva och lära mig språk! Förutom svenska talar jag även engelska, danska och tyska, och jag håller på att lära mig spanska. Som innehållsförfattare är jag ny, men jag får snabbt erfarenhet!

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

ellatomsson, 39, Göteborg

ellatomsson

Ålder: 39
Göteborg
erika061, 31, Malmö

erika061

Ålder: 31
Malmö
Sofia9546, 30, Söderköping

Sofia9546

Ålder: 30
Söderköping
sony54ma, 32, Kalmar

sony54ma

Ålder: 32
Kalmar
yohanesgoitom, 27, Östersund

yohanesgoitom

Ålder: 27
Östersund
genevaaa, 30, Västerås

genevaaa

Ålder: 30
Västerås
gumiisabaa8, 40, Trollhättan

gumiisabaa8

Ålder: 40
Trollhättan
jojoselahn4, 30, Hudiksvall

jojoselahn4

Ålder: 30
Hudiksvall
Tindralundinbbk0410, 29, Piteå

Tindralundinbbk0410

Ålder: 29
Piteå
luciennedupuis, 39, Karlshamn

luciennedupuis

Ålder: 39
Karlshamn
anetta02, 30, Stockholm

anetta02

Ålder: 30
Stockholm
carllaforyu89, 33, Stockholm

carllaforyu89

Ålder: 33
Stockholm

Totalt +10700 medlemmar i Sverige

Januari 30 - Februari 29, 2024

+6241

män

+4459

kvinnor

81

online nu

+357

registrerad idag


Vår blogg

6 bra idéer för en första dejten

6 bra idéer för en första dejten

Är du uttråkad av det klassiska datumet middag och film? I så fall är du på rätt plats. År 2020 borde dating vara spännande ... och det är därför vi har sammanställt sex coola idéer för ett första date.

13 2020
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Din guide till online-dating: 7 tips

Din guide till online-dating: 7 tips

När det gäller online-dating finns det två olika sidor; en spännande sida och en läskig sida. Ja, det är lättare än någonsin att kommunicera med potentiella partners. Ändå verkar vi också vara mer känsliga än någonsin tidigare. Med detta i åtanke har vi några fantastiska tips för att komma igång med online-dating idag!

10 2019
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar