Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2020-04-22

Saker killar föredrar att ljuga om på sina datingprofiler

2020-04-22
Logo
Ludvig Carlsson

När du är på en datingsida eller en app är det svårt att avgöra om vi är lämpade för människor under de första dagarna. Tyvärr görs detta ännu svårare av de lögner som killar berättar i sin datingsprofil. Här är några av de vanliga lögnerna som killar gör!

Avsikter

Topp lögn på Datingprofil

Även om detta inte är en fullständig regel, finns det en hälsosam del av killar som bara vill ha avslappnad sex och ett "inga strängar kopplade" -förhållande. I själva verket så mycket att de är nära nog att skapa en sexprofil där allt är utformat för att de ska verka attraktiva på den här arenan. I stället för att begå eller säga något som kan missuppfattas, kommer de att säga följande;

  • Jag är öppensinnad
  • Jag vill ha någon som är öppen
  • Jag gillar inte etiketter

Ålder och jobb

Trots två av de mest grundläggande detaljerna är det också saker som män verkar dölja. Om de säger att de är "runt 30" eller gör ett skämt om deras ålder utan att faktiskt bli rena, undvik. Idag kan "27ish" betyda allt upp till ett decennium högre. Om de inte kan vara ärliga här, var kommer de då att vara ärliga?

På andra håll kan lågutbildade arbetare eller arbetslösa också försöka dölja eller ljuga om deras anställningsstatus. Klär de sig som en VD för en spännande teknisk start? Ställ dem frågor och var uppmärksam på svaren så kanske du bara tar dem ut.

Utbildning och ekonomisk status

Återigen är detta mer av samma sak med en datingsida. Med sin datingprofil  kan de försöka imponera på dig med en extravagant grad. Om de har en examen från ett högsta universitet men på något sätt inte kan använda "din" och "du är" på rätt sätt, antyder detta lögner.

Tillsammans med utbildning ser vi detta med ekonomisk status. Normalt behöver män som har pengar inte berätta för världen. Ofta vill rika killar hålla det hemligt eftersom de inte vill att någon ska vara intresserad bara för den potentiella materiella vinsten.

Vanor och attityd

saker killar föredrar att ljuga om på deras datingsprofiler

Med dejting finns det en naturlig lutning att försöka imponera på vårt önskade kön. Vi borde dock inte behöva ljuga för att få uppmärksamhet. Om de "älskar att ha kul" eller "tycker om att hänga med mina kamrater", tyder detta normalt på en ohälsosam relation med att dricka. Det faktum att de tänkte på sin personlighet och omedelbart tänkte på dricksessioner visar att det är viktigt för dem.

När det gäller attityd såg vi nyligen en kille med en datingsprofil av följande; "Jag vill ha en traditionell kvinna som kan laga mat". För oss drog detta upp ett dussin röda flaggor i en enkel mening. I verkligheten betyder det att han inte kan laga mat så att någon behöver se om honom. Med ordet 'traditionell' antyder detta också att han nästan förväntar sig en måltid på bordet varje natt.

Kroppsform och storlek

Slutligen är en av de vanligaste lögnerna som män berättar i sin datingsprofil när det gäller deras höjd eller kroppsform. Ofta känner män mer självsäker när de har lagt till några tum och rakat av sig några kilo. Om de föreslår en "atletisk" livsstil måste du ifrågasätta om de pratar om nu eller för några år sedan.

Slutsats

Vi förstår att vi har varit lite hårda här, och vi vet att det finns massor av äkta män som söker kärlek snarare än att bara skapa en sexprofil. Men liggande män är också ständigt närvarande så var uppmärksam på våra råd!

8.7

Author profile

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Hej alla, jag heter Eva och jag älskar att skriva och lära mig språk! Förutom svenska talar jag även engelska, danska och tyska, och jag håller på att lära mig spanska. Som innehållsförfattare är jag ny, men jag får snabbt erfarenhet!

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

baarssonn, 28, Malmö

baarssonn

Ålder: 28
Malmö
hani75oqdeh75, 44, Södertälje

hani75oqdeh75

Ålder: 44
Södertälje
nicolle066, 31, Kristinehamn

nicolle066

Ålder: 31
Kristinehamn
Ros123, 19, Sigtuna

Ros123

Ålder: 19
Sigtuna
jeny01, 32, Hudiksvall

jeny01

Ålder: 32
Hudiksvall
karin12, 31, Borås

karin12

Ålder: 31
Borås
erikka06, 31, Stockholm

erikka06

Ålder: 31
Stockholm
dalona3411, 34, Jönköping

dalona3411

Ålder: 34
Jönköping
Lokso10, 47, Karlskrona

Lokso10

Ålder: 47
Karlskrona
caroline5, 32, Norrköping

caroline5

Ålder: 32
Norrköping
emmalindkvist1, 25, Nyköping

emmalindkvist1

Ålder: 25
Nyköping
anetta02, 30, Stockholm

anetta02

Ålder: 30
Stockholm

Totalt +11640 medlemmar i Sverige

Maj 14 - Juni 13, 2024

+6790

män

+4850

kvinnor

146

online nu

+388

registrerad idag


Vår blogg

6 bra idéer för en första dejten

6 bra idéer för en första dejten

Är du uttråkad av det klassiska datumet middag och film? I så fall är du på rätt plats. År 2020 borde dating vara spännande ... och det är därför vi har sammanställt sex coola idéer för ett första date.

13 2020
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Din guide till online-dating: 7 tips

Din guide till online-dating: 7 tips

När det gäller online-dating finns det två olika sidor; en spännande sida och en läskig sida. Ja, det är lättare än någonsin att kommunicera med potentiella partners. Ändå verkar vi också vara mer känsliga än någonsin tidigare. Med detta i åtanke har vi några fantastiska tips för att komma igång med online-dating idag!

10 2019
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar