Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2020-04-17

Hur du får ut det du vill ha av ditt förhållande

2020-04-17
Logo
Ludvig Carlsson

Tyvärr slutar ett stort antal förhållanden i dessa dagar i ett uppbrott. Oavsett om det når äktenskap och skilsmässa eller slutar innan vi har chansen, är vi i en tid där det är kanske lättare att lämna en relation än att göra ett arbete. Med detta i åtanke har vi sammanställt några råd för att undvika problem och få vad du vill från en relation.

Ge och ta

Bästa relations

Först och främst, oavsett om du träffade på en avslappnad datingsida  eller personligen, är en av nycklarna till en lång och hälsosam relation att ge och ta. Precis som du gör med vänner, familj och kollegor, kommer du helt klart inte att hålla med en partner. Därför måste du lära dig att kompromissa och vara flexibel när du stöter på problem. Lyssna på varandra, arbeta tillsammans (det är inte en tävling) och kompromissa.

Placera ansträngning i rätt områden

Till och med i en avslappnad relation tar vi dig tillbaka till idén att relationer inte är tävlingar. Slösa inte din energi med att diskutera saker som i slutändan inte spelar någon roll. Så snart du börjar lägga energi på lösningar snarare än problem, kommer du att märka skillnaden.

Lyssna aktivt

Vi kan inte berätta hur många relationer som slutar eftersom en partner slutar lyssna. När du pratar på en dejtingsajt för vuxna  är det enkelt att lyssna på att vi måste läsa vad de säger innan vi skickar ett svar. Bara för att du är i en relation slutar det inte plötsligt. Speciellt när du har en viktig diskussion, aktivt lyssnar gör att du kan se deras perspektiv och uppskatta dem mer.

Fysisk kontakt är nyckeln

casual relations

Från avslappnade relationer till intensiva romanser kan du inte underskatta vikten av fysisk kontakt. När ord misslyckas, tar våra handlingar över. Kram dem, håll händerna; faktiskt bara ha knäna vidrör när du sitter tillsammans. I många misslyckade relationer är en av de första sakerna att gå den fysiska aspekten. Om du kan hålla gnisten vid liv har du en bättre chans än många.

Var öppen och ärlig

När du tänker på det, att hålla fast vid en partner för livet är ett stort engagemang. Med tiden är det naturligt att hitta saker vi inte gillar eller inte håller med om. I stället för att prata bakom ryggen om sina brister eller negativa attribut, prata direkt med din partner. Så länge du närmar dig det på rätt sätt är det ett problem du kan hantera.

Undvik att skylla

Du börjar med en avslappnad relation från en dejtingsida och går fram till äktenskapet. Kärlek bär dig så långt, men dessa tips kommer att fortsätta medan andra människor kämpar. Vårt sista tips är att inte engagera sig i spelet. När vi skylls på något blir vi defensiva och känner förakt för den person som talar.

Exempel: I stället för att säga "du förstör Jessica för mycket" kan du ta upp ämnet med "Jag tror att det är dags för Jessica att få mer självständighet". Plötsligt diskuterar du problemet snarare än att skrika åt varandra.

Med dessa enkla tips kan du få vad du vill från din relation och inte bara bli en annan statistik!

7.3

Author profile

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Jag började skriva i en ganska mogen ålder, ursprungligen var det ett sätt att släppa ut ackumulerad energi och känslor, men gradvis förvandlades det till en hobby, och nu ger det till och med en liten inkomst, även om det inte är mitt huvudsysselsättning.

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

eveline06, 32, Halmstad

eveline06

Ålder: 32
Halmstad
Leeangelina7, 39, Stockholm

Leeangelina7

Ålder: 39
Stockholm
mesaxa, 34, Linköping

mesaxa

Ålder: 34
Linköping
5midomody584, 35, Tumba

5midomody584

Ålder: 35
Tumba
gumiisabaa8, 40, Trollhättan

gumiisabaa8

Ålder: 40
Trollhättan
zandra, 32, Luleå

zandra

Ålder: 32
Luleå
jennyraaa, 36, Täby

jennyraaa

Ålder: 36
Täby
akiko38, 30, Jönköping

akiko38

Ålder: 30
Jönköping
rebecca4, 30, Örnsköldsvik

rebecca4

Ålder: 30
Örnsköldsvik
vallenttina07001, 34, Täby

vallenttina07001

Ålder: 34
Täby
katerinalundstrom45, 34, Malmö

katerinalundstrom45

Ålder: 34
Malmö
wamad80779, 30, Nässjö

wamad80779

Ålder: 30
Nässjö

Totalt +5856 medlemmar i Sverige

April 26 - Maj 26, 2024

+3416

män

+2440

kvinnor

74

online nu

+196

registrerad idag


Vår blogg

6 bra idéer för en första dejten

6 bra idéer för en första dejten

Är du uttråkad av det klassiska datumet middag och film? I så fall är du på rätt plats. År 2020 borde dating vara spännande ... och det är därför vi har sammanställt sex coola idéer för ett första date.

13 2020
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Din guide till online-dating: 7 tips

Din guide till online-dating: 7 tips

När det gäller online-dating finns det två olika sidor; en spännande sida och en läskig sida. Ja, det är lättare än någonsin att kommunicera med potentiella partners. Ändå verkar vi också vara mer känsliga än någonsin tidigare. Med detta i åtanke har vi några fantastiska tips för att komma igång med online-dating idag!

10 2019
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Vad INTE för att meddela en flicka online

Vad INTE för att meddela en flicka online

Bör du eller ska du inte skicka det meddelande? Om du måste fråga, läs detta! Teknik har gjort våra liv enklare och med avseende på att träffa människor på ett datum har det varit en välsignelse på vissa sätt medan det är frustrerande för andra.

14 2019
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar