Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2019-04-05

Hur hittar du den bästa datingsidan?

2019-04-26
Logo
Ludvig Carlsson

Jag kommer inte att ljuga för dig. Att komma tillbaka till datingplatsen är inte en promenad i parken. Det kan vara fantastiskt roligt, intressant, givande och spännande, men det kan också vara avskräckande, tidskrävande, frustrerande, känslomässigt utmanande och ibland lite löjligt. Är det värt det? Absolut.

När det gäller att kasta tillbaka i poolen börjar de flesta med online-dating. Är det ditt enda alternativ? Nej, men det skulle vara ett misstag att inte göra det. Det finns så många människor där ute som är singel och söker, precis som du. Internet är en underbar resurs för att ansluta enskilda personer och hjälpa dem att hitta personen som är rätt för dem.

Vad du behöver komma ihåg är att det här är en process. Och lite av en paradox också. Även om du är resultatorienterad (du vill träffa någon underbar) kan du inte investeras i resultat. Det finns några saker att komma ihåg när du kommer igång.

  • Förtydliga dina mål och leta efter webbplatser som hjälper dig att ansluta till personer som har samma relationsmål som du gör. Vill du till exempel vara online pennvänner eller träffas personligen? Om den senare vill du ha avslappnad, långsiktig, vänskap?
  • Var dedikerad till processen. Gör jobbet och försök att andas genom bakslag och frustration. Du kommer att ansluta till ett antal personer online. Du kommer att träffa några av dem. Och några kommer att vara förhållande material. Oddsen är mot den första personen du möter online är den du slutar med. (Som tidigare nämnts, var inte för investerad i resultat när du träffar varje person för första gången. Istället vara öppen för möjlighet ....)
  • När du slår ett vägspärr eller upptäcker att du inte har de resultat du vill ha, gör lite arbete-tweak din profil, svara på fler frågor, ändra dina bilder, oavsett hur det hjälper till att finjustera processen.
  • Kom ihåg att varje dag du går vidare är en möjlighet att antingen reglera någon eller utforska möjliga terminer. Om du är känslig och försiktig möter du fina, intressanta människor. Även om de inte är folk du vill se en andra gång, hade du en trevlig timme på en kafé som gjorde en anslutning. Bra för dig. Så vad är det med online-sidorna? Hur man väljer? Vad behöver du veta för att komma igång?
  • Prova dem. Du kommer att upptäcka att du gillar vissa och inte klickar med andra. Prova en i en månad eller så - du kan alltid stänga av den profilen och prova en annan webbplats. (Det är bra att vara på 2 eller 3 platser samtidigt, men mer än det är svårt eftersom det tar tid att stanna ovanpå detta.)
  • Tänk på geografi. De större sidorna tenderar att ha en bredare räckvidd i icke-urbana områden. Om du är över en timme från en stad, överväga de större platserna.
  • Kontrollera hur en webbplats fungerar. Om du är ganska självständig och vill vara aktivt involverad i processen, finns det webbplatser som är bra för dig. Andra människor vill ta en mer passiv roll, och det finns webbplatser som tar över något av arbetet, genom att skicka "flirtar" eller "meddelanden" när du klickar på en profil eller flaggar den. Då kan du se om personen når ut till dig.
  • Tänk på ditt ekonomiska engagemang. Om du kan investera lite pengar, kommer någon webbplats att vara bra för dig. Om du inte vill spendera pengar, ta reda på vilka webbplatser som ger mycket för lite. Vissa webbplatser erbjuder mycket till dem som inte betalar, andra mycket mindre och andra är bara betalda.

Min avsikt här är att hjälpa dig att se att det är värt att komma igång, inte att överväldiga dig. Professionella, som jag kan hjälpa dig att navigera i dating och relationer världen. Du kan alltid komma ut för hjälp eller råd eftersom du tar dina första steg ner denna väg. Men ta dessa steg, för att någon underbar väntar på dig!

9

Author profile

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Jag började skriva i en ganska mogen ålder, ursprungligen var det ett sätt att släppa ut ackumulerad energi och känslor, men gradvis förvandlades det till en hobby, och nu ger det till och med en liten inkomst, även om det inte är mitt huvudsysselsättning.

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

hani75oqdeh75, 44, Södertälje

hani75oqdeh75

Ålder: 44
Södertälje
wamad80779, 24, Motala

wamad80779

Ålder: 24
Motala
Annie30, 31, Stockholm

Annie30

Ålder: 31
Stockholm
cassycas36, 30, Stockholm

cassycas36

Ålder: 30
Stockholm
Shishy20175, 31, Gävle

Shishy20175

Ålder: 31
Gävle
rompanda512, 35, Karlstad

rompanda512

Ålder: 35
Karlstad
baarssonn, 28, Malmö

baarssonn

Ålder: 28
Malmö
asdsadasd, 34, Lidköping

asdsadasd

Ålder: 34
Lidköping
rebecca3, 30, Skellefteå

rebecca3

Ålder: 30
Skellefteå
https://rev.kkontakter.se/user/1075907/21, 35, Uppsala

https://rev.kkontakter.se/user/1075907/21

Ålder: 35
Uppsala
Tinak711, 37, Malmö

Tinak711

Ålder: 37
Malmö
irina7, 30, Stockholm

irina7

Ålder: 30
Stockholm

Totalt +11640 medlemmar i Sverige

Mars 22 - April 21, 2024

+6790

män

+4850

kvinnor

670

online nu

+388

registrerad idag


Vår blogg

Dating äldre kvinnor

Dating äldre kvinnor

Ålder ska aldrig stå i vägen för sann kärlek.Om du funderar på dating äldre kvinnor, här är de 8 sakerna du behöver veta först. Har du någonsin hört talesättet att ålder bara är ett nummer?

1 2019
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Hur man väljer de perfekta dating profilbilderna

Hur man väljer de perfekta dating profilbilderna

Människor skämtar att alla som bryr sig om att Dejting sidor är bilderna, och det är typiskt sant. Men du är inte bara dömd på en hotness skala - folk försöker känna dig som en person utan att läsa din bio.

25 2019
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar