Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2020-07-23

En detaljerad guide till video Telefonsex

2020-08-12
Logo
Ludvig Carlsson

Sex har förändrats. Beroende på din levnadssituation, med de flesta platser i världen fortfarande under någon form av sociala distansbegränsningar, kanske du inte kan se din betydande andra alls nu.

videotelefonsexel

I själva verket tittar du kanske på nya sätt att upprätthålla intimitet långt ifrån. Visst, du kan lätt göra detta med lite kinky telefonsex, men i dagens dag och ålder, varför inte överväga en uppgradering?

Under låsning och social distansering kan telefonkamsex eller telefonsamtal sexchat vara ett bra sätt att ha kul med din partner. Faktum är att om du inte kan vara med dem fysiskt är det verkligen det nästa bästa med faktiskt sex.

Uppgradera din telefonsex

Om du är ny när det gäller hela telefonsex, föreslår vi att du börjar med vår nybörjarguide för telefonsex innan du hoppar på ett videosamtal. Om du och din partner aldrig har gjort telefonsex förut, bör vår guide hjälpa till att lösa eventuella nerver och samtidigt ge dig många användbara tips och tricks.

Kanske är du en rutinerad proffs när det gäller sexting och telefonsex? I så fall kan det vara dags att öka saken. Nästan alla smartphones har både högra upplösningskameror framför och bakifrån idag. I grund och botten, om du är en smarttelefonanvändare, vad väntar du på?

Vilka är fördelarna med videosamtalsex?

Det finns många fördelar med videotelefonsex som du inte skulle få med vanligt telefonsex. Bortsett från den uppenbara fördelen med att faktiskt kunna se din partner finns det många alternativ du kan utforska via video som du bara inte kan replikera i ett röstsamtal ensam. Dessa kan inkludera följande:

  • Ge din partner en striptease
  • Hoppa i ett bad för lite ånga
  • Upplev visuellt din partners orgasm
  • Presentera leksaker i ekvationen

Om du ställer in din näve sexsamtal med din partner kan det förstås att det finns några nerver. Om så är fallet kanske du inte vill ringa samtalet helt naket för att du oavsiktligt har ringt fel nummer.

guide till video telefonsex

En bra lösning på detta är att starta videosamtalssessionen helt klädd. När du kommer på samtalet och båda är bekväm kan du börja ta bort kläderna. Ett bra sätt att göra detta är att införliva en striptease. Detta kommer inte bara att göra humöret lättare, utan det kommer också att se till att din partner värms upp helt innan du ens kommer till sexdelen.

Hoppa i ett bad samtidigt för lite ånga

När du funderar på videokamsex med din partner, skulle tanken på att hoppa i badkaret under sessionen troligen inte komma till minnet. Det kan dock vara ett bra sätt att öka upplevelsen.

Så ladda upp badet med bubblor och badsalt, tända några ljus och förbered dig för lite ånga via videochatt - var bara försiktig så att du inte tappar telefonen i mitten av orgasm.

Upplev visuellt sin orgasm

Den uppenbara fördelen med videokamsex är att du kan se vad din partner gör och be dem att uppfylla dina fantasier där på skärmen. Även om vanlig telefonsex kan vara ett bra ersättare för detta, kan röstchatt ensam inte replikera upplevelsen av att faktiskt se din partnerorgasme.

Vid videotelefonsex, bör du inte ha några bekymmer om att missa pengar som skjutits. Oavsett om det är det ögonblick som din flickvän höjdpunkten eller när din pojkväns onani kommer till sin explosiva slutsats, kan du vara säker på att du kommer att ha en främre rad för att titta på allt!

10

Author profile

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Jag började skriva i en ganska mogen ålder, ursprungligen var det ett sätt att släppa ut ackumulerad energi och känslor, men gradvis förvandlades det till en hobby, och nu ger det till och med en liten inkomst, även om det inte är mitt huvudsysselsättning.

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

Selda19841010, 20, Stockholm

Selda19841010

Ålder: 20
Stockholm
nifc, 43, Norrköping

nifc

Ålder: 43
Norrköping
cassycas36, 30, Stockholm

cassycas36

Ålder: 30
Stockholm
valentina6969, 34, Helsingborg

valentina6969

Ålder: 34
Helsingborg
anjeska, 39, Trollhättan

anjeska

Ålder: 39
Trollhättan
dalona3411, 34, Jönköping

dalona3411

Ålder: 34
Jönköping
carllaforyu89, 33, Stockholm

carllaforyu89

Ålder: 33
Stockholm
nabilkhlefi, 47, Kalmar

nabilkhlefi

Ålder: 47
Kalmar
allegria4, 31, Strängnäs

allegria4

Ålder: 31
Strängnäs
karro123, 31, Stockholm

karro123

Ålder: 31
Stockholm
asdsadasd, 33, Stockholm

asdsadasd

Ålder: 33
Stockholm
agatanilsson186, 40, Eslöv

agatanilsson186

Ålder: 40
Eslöv

Totalt +11206 medlemmar i Sverige

Juni 12 - Juli 12, 2024

+6536

män

+4670

kvinnor

169

online nu

+374

registrerad idag


Vår blogg

Europas kärleksliv

Europas kärleksliv

Sex är krisbeständigt. Åtminstone när det gäller ekonomiska kriser. Eftersom förra året hade dessa knappt något inflytande på européernas kärleksliv

3 2020
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Hur ditt kön garanteras bli bättre!

Hur ditt kön garanteras bli bättre!

I stället för att låta sexuella blockeringar uppstå från okommunikerade önskemål är det bra att öppet kommunicera ens konkreta behov och önskemål till partneren

25 2020
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Flirta som en expert

Flirta som en expert

Flörtar inte din forte? Har tidigare flirtationsförsök leda till förlägenhet eller förnedring? Om så är fallet, använd följande förslag för att perfekta ditt flirta spel

17 2020
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar