Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2020-10-30

Bästa datumidéer inomhus

2023-07-18
Logo
Ludvig Carlsson

Har karantän gjort ditt kärleksliv till ett skrikande stopp? Ja, vi hör dig. Men gissa vad: Bara för att vi befinner oss i en global pandemi just nu betyder det inte att du måste stoppa alla kärleksfulla, roliga saker du brukade göra med din partner - även om du inte kan gå ut för att göra dem.

Bästa inomhusidéidéer

Det är kanske dags att göra något speciellt för ditt förhållande ... även om det innebär att du byter ut dina byxor? Om du är intresserad, kolla in de här enkla och underhållande datumidéerna som du kan dra nytta av i din lägenhet.

Skapa Fancy Cocktails tillsammans

Blanda saker genom att skapa en signaturcocktail - kan vi föreslå en kosmopolitisk? - och använda din timme för att spela bartender. Blanda det genom att skapa en cocktail med endast ingredienser som du har i ditt hushåll (det är okej att bli lite konstigt). Behöver du lite inspiration? Kolla in Cosmos Stir Crazy-videor av kändisar som gör det också.

Anordna en matlagningskurs

Du: Michelin-kocken som leder en en-mot-en session. Din partner: Den ivriga att lära sig beskyddaren ... som också råkar vara super sexig. Finns det ett hetare rollspel än något med mat?

Eftersom att äta utgör ungefär 80 procent av våra dagliga aktiviteter just nu, varför inte laga mat för ditt datum? Beroende på dina färdigheter i köket, välj en maträtt som båda tycker är läckra och relativt enkla. Om du och din sexpartner inte exakt är Top Chef-material, hoppa över livsmedelsbutiken och förenkla upplevelsen med ett måltids kit.

Gå semesterläge

Gillar du piña coladas? Eller fastnar i regnet? Eller använder du tropiska zoombakgrunder? Då är det dags att vrida Jimmy Buffet och damma av den solhatten. Ta en inomhusresa till säsongens hetaste destination: ditt vardagsrum. Ställ upp en limpinne, grilla några räkor eller bara ligga på din strandhandduk och prata om den bästa semestern du någonsin har tagit.

Do a Cute Throwback to Your First Date

Känner du dig allvarligt tråkig för att bli samlad i en lägenhet hela dagen? Återgå till enklare, pre-pandemiska tider och återskapa ditt första datum. Oavsett om du åkte minigolf, dansade på en konsert eller helt enkelt tog en drink, kan några enkla hacks hemma ge alla nostalgiska känslor till en slumpmässig torsdagskväll.

Även om minigolf kan vara lite svårt att återskapa i sin helhet kan du ta en boll (helst en golfboll, men vilken typ av boll som helst) och försöka sätta - eller sparka eller kasta - den i en röd solcup (som vi vet att du har). För en konsert, bländ musiken från din Spotify och lyssna på beats tillsammans i mörkret.

Starta en Game Night Double Date

Datingidéer under karantäns

Behöver du en natt för att undkomma stress och ångest i det nuvarande läget? Anordna en spelkväll för dig, din partner och dina andra tillsammans vänner. Möt praktiskt taget på Houseparty för en runda Heads Up !, trivia, Chips och Guac eller Quick Draw. Om du vill göra saker lite kryddigare, gå till Playingcards.io för en gratis version av Cards Against Humanity. Snarare köra dina egna spel? Aldrig har jag någonsin, vill du hellre, och sanningen eller vågen anses vara klassiker av en anledning.

Starta en bokklubb

Smälter din hjärna under isolering? Kommer det att bryta dig att lära dig en annan TikTok-dans? Håll dina tankar skarpa och konversationer livliga genom att skapa din egen bokklubb för dig och ditt kärleksintresse. När du väl har valt en bok (se några escapist-fiktion eller ett riktigt kriminellt thrilleralternativ), ställ in ditt läsplan. Gör det så ambitiöst eller enkelt som du vill - det är din personliga bokklubb, så du gör reglerna. Möt sedan i ditt vardagsrum (eller kök eller sovrum) med en köttbräda fylld med ost, kött och vin för att diskutera alla saker.

Värd en Fancy Soiree

Medan en av de bästa delarna av karantänen är kläderna med låg ansträngning, behöver du ibland en anledning att klä dig ut. Och varför inte påminna dem om hur du ser ut när du inte har på dig träningsbyxor? Tänd ett ljus och knäpp lite bubblande. Kom på humör för en sofistikerad kväll med ett Sinatra-soundtrack och ditt sassiest röda läppstift. Perfekt sexdate!

Svett ut all stress (och kåthet)

Ta med gymmet till din smolplats och få upp din puls hemma. Just nu erbjuder många studior och fitnessappar gratis lektioner och rabatter för att göra din träning ännu mer ekonomisk. Tänk på det här träningspasset för att uppnå en vansinnigt stark kärna med tillstånd av Women's Health and Men's Health, eller kolla in en av dessa YouTube-videor för fullkondition. Hur som helst, dra ut din yogamatta och få dessa endorfiner att flyta.

9

Author profile

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Jag började skriva i en ganska mogen ålder, ursprungligen var det ett sätt att släppa ut ackumulerad energi och känslor, men gradvis förvandlades det till en hobby, och nu ger det till och med en liten inkomst, även om det inte är mitt huvudsysselsättning.

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

jennyraaa, 36, Täby

jennyraaa

Ålder: 36
Täby
hafizwahedi459, 21, Borås

hafizwahedi459

Ålder: 21
Borås
Flaminia, 31, Stockholm

Flaminia

Ålder: 31
Stockholm
jeny01, 32, Hudiksvall

jeny01

Ålder: 32
Hudiksvall
mohamuddahir1233, 25, Örebro

mohamuddahir1233

Ålder: 25
Örebro
amaahm10, 25, Karlskrona

amaahm10

Ålder: 25
Karlskrona
Jabbiebless1, 35, Stockholm

Jabbiebless1

Ålder: 35
Stockholm
dolphine7910, 41, Varberg

dolphine7910

Ålder: 41
Varberg
jeniferr01, 32, Stockholm

jeniferr01

Ålder: 32
Stockholm
Kiflay, 36, Lidingö

Kiflay

Ålder: 36
Lidingö
corry21nee, 34, Skövde

corry21nee

Ålder: 34
Skövde
Korvensmamma9, 34, Göteborg

Korvensmamma9

Ålder: 34
Göteborg

Totalt +11206 medlemmar i Sverige

Juni 12 - Juli 12, 2024

+6536

män

+4670

kvinnor

141

online nu

+374

registrerad idag


Vår blogg

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar