Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2020-06-02

Är vi mer än vänner?

2020-06-03
Logo
Ludvig Carlsson

Dessa fem ord uttalas miljoner gånger per år över hela världen på dussintals språk; "Är vi mer än vänner". Oavsett om det är till vänner, familjemedlemmar eller till och med att fråga oss själva leta efter svaret, är det verkligen ett knepigt ämne att närma sig. Men kanske finns det en utgångspunkt och det är "varför?". Om du ställer den här frågan har du säkert bestämt dig för att du ska bli något mer, eller hur?

Är vi mer än vänner?

Som vi alla vet börjar några av de starkaste och bästa relationerna med två vänner så intresse och tillgänglighet leder till långvarig lycka. Du kan dock inte bara närma dig ämnet utan att vara säker på att förhållanden är en förvirrande sak. Idag har vi några tips för att bekräfta dina egna känslor och förhoppningsvis göra framsteg mot deras känslor också.

Du tänker på dem bort från ett platoniskt förhållande

Först och främst, har du drömt om dem på ett romantiskt sätt snarare än bara det förhållande du har för tillfället? I så fall tyder detta på känslor på din sida. Naturligtvis betyder det inte att du har gått in i det nya territoriet ännu men det betyder att du överväger förhållandet och vad den personen betyder för dig.

Om någon av er är i ett förhållande, bör du återföra förhållandet till ett platoniskt tillstånd. Om det behövs, ta dig lite tid från dem och fundera på varför du tänker på det här sättet (även om du är i en långdistansförhållanden ). Vanligtvis tenderar de som kämpar regelbundet med sin partner att finna tröst i denna typ av vän och som de säger ser gräset grönare ut på andra sidan eftersom en omedelbar jämförelse görs. Kanske du ansluter på en mer emotionell nivå och undrar varför du och din partner inte är samma?

Innan du gör någonting måste du vara försiktig eftersom att flytta från vänner till sexpartners är riskabelt och ofta skadligt. Om du är övertygad om att du båda känner på samma sätt, se till att ingen kommer att bli skadad i korsbranden, vilket innebär att inga partners fortfarande är knutna till någon av er. Om ingen av er är singel bör det inte finnas några tester och Sexdates ; bara gå bort och förstör inte det du redan har.

Du har redan kysst

Relationer med vän

Ibland kommer två vänner att kyssa regelbundet (ibland när de är berusade eftersom drinken blir en enkel ursäkt) eller till och med sova tillsammans. Om detta är du, är det rättvist att säga att din relation är på gränsen. Du bör dock aldrig förväxlas över vad som händer så du måste bestämma vart förhållandet går. Om de inte är intresserade av ett förhållande, måste du känna samma eller annars gå bort. Om de inte är engagerade och du vill ha förhållandet mer än någonting i världen, kommer du att bli skadad och den andra parten kan inte ens skyllas för att du led dig på vilse.

Du flirar alltid

Som vi alla vet är flirting ett tecken på att vi lockas till den andra personen. Du bör dock vara försiktig om de har en partner eftersom du inte skulle vilja det om rollerna omvändes. Om ni båda inte har några band, kan detta vara början på något som är värt att le om, men det kommer att kräva en rörelse från endera sidan för att verkligen få något att hända.

Ofta är självreflektion det bästa sättet att verkligen utvärdera en situation. Om du kan vara ärlig mot dig själv blir de suddiga gränserna plötsligt tydliga och du inser vad som händer, vad du vill och vad de vill ha från ditt företag. Ibland kommer den andra parten inte att vara intresserad och ibland kommer de att göra det. När du tittar i dig själv för att hitta denna information kan du antingen gå bort eller ta den beräknade risken som kan förändra ditt liv till det bättre!

7.7

Author profile

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Jag började skriva i en ganska mogen ålder, ursprungligen var det ett sätt att släppa ut ackumulerad energi och känslor, men gradvis förvandlades det till en hobby, och nu ger det till och med en liten inkomst, även om det inte är mitt huvudsysselsättning.

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

roxie, 35, Vänersborg

roxie

Ålder: 35
Vänersborg
Aliakbarrasoli177, 21, Göteborg

Aliakbarrasoli177

Ålder: 21
Göteborg
amaahm10, 25, Karlskrona

amaahm10

Ålder: 25
Karlskrona
bajskorv9, 26, Sigtuna

bajskorv9

Ålder: 26
Sigtuna
idabengtsson378, 34, Stockholm

idabengtsson378

Ålder: 34
Stockholm
Naifat12214, 21, Trollhättan

Naifat12214

Ålder: 21
Trollhättan
Shishy20175, 31, Gävle

Shishy20175

Ålder: 31
Gävle
alice5, 31, Gävle

alice5

Ålder: 31
Gävle
Flaminia, 31, Stockholm

Flaminia

Ålder: 31
Stockholm
womanboos10, 34, Södertälje

womanboos10

Ålder: 34
Södertälje
althea2, 31, Kristianstad

althea2

Ålder: 31
Kristianstad
LeifWennberg3, 25, Umeå

LeifWennberg3

Ålder: 25
Umeå

Totalt +11712 medlemmar i Sverige

Mars 22 - April 21, 2024

+6832

män

+4880

kvinnor

674

online nu

+391

registrerad idag


Vår blogg

Fjärr-relationer och sexchatt

Fjärr-relationer och sexchatt

Fungerar verkligen långa avstånd? Tidigare kan vi ha sagt till dig att det inte var möjligt att hålla romantiken vid liv när en partner är borta för stora delar

22 2020
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Online Dating-upplevelse

Online Dating-upplevelse

Är inte online-dejting underbart? I stället för att lämna huset och ha den besvärliga dejtingupplevelsen som har torterat oss i generationer

19 2020
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Roliga berättelser med online-datering

Roliga berättelser med online-datering

Har du någonsin sett en romantisk komedi och skrattat åt hur felaktigt det är? Killen ser flickan över ett trångt rum, presenterar sig själv

15 2020
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar