Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2019-05-28

6 provade sätt att lyckas med online dating

2019-05-28
Logo
Ludvig Carlsson
Online dating framgång
Det är ingen tvekan om det dags datingsvärlden upptäckte att Internet var enastående. Någon som känner till bekvämligheten med att surfa på webbplatser från sitt eget hem hade plötsligt möjlighet att se igenom oändliga profiler. Lite som online shopping för potentiella partners.

Precis som vanlig dating, har online dating också sin egen uppsättning regler för att skydda dig från att falla i någon farlig situation. Sedan starten av online dating har det varit bara dåliga historier. Men med nödvändiga försiktighetsåtgärder kan man undvika det dåliga och hitta det bra. Efter att ha gjort lite forskning och använder rätt slags datingsida eller app kan man sluta hitta sin livspartner.

Profil fotografi

Det finns ett gammalt ordstäv om att första intryck är den mest varaktiga och det här är så sant när det gäller dating online Kom ihåg, till skillnad från det traditionella sättet att organisera datum - svara på ensamma hjärtannonser, eller närma sig potentiella partners på en social arena - det här är mycket mer av en tävling. Den attraktiva kvinnan du meddelar kan hitta din kommunikation bland många andra i sin in-tray. Så du måste sticka ut från mängden.

Intressant profil

Håll din beskrivning lös och konversation. Ingen vill läsa din livshistoria, och du gör inte heller ett CV. Skryta inte bara om dina prestationer. Du kommer att imponera genom att hålla det informellt och betona din roliga sida. För maximal effekt, be en vän att bevisläsa om det finns skarpa misstag som du inte har märkt.

Var medveten om falska profiler

Var alltid medveten om kvinnan som ser ut som en kalendermodell är utan tvekan inget sådant. Om det bara finns en bild på hennes profil, skannar information i hennes beskrivning, och många omnämnanden av hur mycket hon älskar sex kan du ha snubblat på en sexarbetare. Det här är förmodligen inte den typ av relation du planerade att starta på.

Öppningsmeddelande

Det är viktigt att skräddarsy dina öppningsbudskap till din kärleksintresses profil. Undvik fina komplimanger och i den andra änden av skalan flör inte överdrivet med blygna individer. Till att börja med, försök hitta om personen mer och fråga dem några frågor som kan tyckas vara relevanta för er båda.

Framgång online Dejting
Att skicka meddelanden kan vara enkelt, men om den andra personen fortsätter samtalet tar det ett plustecken. Upptäck inte dina uppgifter på en gång, håll lite tillbaka. Trots att du är ärlig, läck inte ut hela din livshistoria och speciellt drömmarna och målen.

Övergången från online till offline

Online kommunikation handlar om att bygga en rapport. När du byter meddelanden är det viktigt att utveckla en känsla av kemi, och ett sätt att expandera på detta är att föreslå att du går bort från datingsidan och börjar använda en mer intim form av kommunikation, som WhatsApp eller Facebook messenger. Med den senare kan du också bli bekant med sin sociala cirkel, vilket är ett steg mot att ordna en sexkontakt.

Första dejten

När du kommer att träffa, välj inte någonstans där du inte kommer att möta varandra, som en biograf. Barer är alltid bra eftersom drycker kan underlätta samtalet. När du pratar, lyssna uppmärksamt, svara på humor med hjärtligt skratt. Pitch-in med anekdoter om tidigare datingsupplevelser som slutade illa. Var taktil ibland. Datum två kommer att finnas på korten långt före slutet av din natt.

Det första datumet kräver aktivitet från båda sidorna som de säger att första intrycket varar för alltid. Innan vi möter någon ny är det viktigt att man vet att inte alla män kryper, men vi föreslår att du går någonstans ut istället för att bjuda in till middag.

Gör & Gör inte

  • Fortsätt och betala för drycken, erbjud inte eller fråga om att betala. När som helst, om de invänder, be dem att betala för nästa runda.
  • Dela upplevelsen du hade med online dating-webbplatser - skratta högt medan du kolla in de konstiga konversationerna.
  • När du har träffat ditt online-datum, ta det som ett andra datum och undvik att ställa massor av frågor, starta konversationer som om du pratar med din vän.
  • Avslöja inte antalet personer du har träffat genom datingsidor över en period av 1 år Även om du delar numret, behåll det mindre än 5.

9

Author profile

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Hej alla, jag heter Eva och jag älskar att skriva och lära mig språk! Förutom svenska talar jag även engelska, danska och tyska, och jag håller på att lära mig spanska. Som innehållsförfattare är jag ny, men jag får snabbt erfarenhet!

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

irina7, 30, Stockholm

irina7

Ålder: 30
Stockholm
cvcxxc, 34, Stockholm

cvcxxc

Ålder: 34
Stockholm
sweetlove50, 33, Alingsås

sweetlove50

Ålder: 33
Alingsås
Moniq5650, 35, Stockholm

Moniq5650

Ålder: 35
Stockholm
Zhmuhra39, 22, Malmö

Zhmuhra39

Ålder: 22
Malmö
EmanAlahmad818, 39, Sundsvall

EmanAlahmad818

Ålder: 39
Sundsvall
adrianna, 36, Lerum

adrianna

Ålder: 36
Lerum
adona, 32, Täby

adona

Ålder: 32
Täby
zjinseok, 34, Göteborg

zjinseok

Ålder: 34
Göteborg
Jabbiebless1, 35, Stockholm

Jabbiebless1

Ålder: 35
Stockholm
jorm85, 35, Östersund

jorm85

Ålder: 35
Östersund
emmalindkvist1, 25, Nyköping

emmalindkvist1

Ålder: 25
Nyköping

Totalt +10556 medlemmar i Sverige

Januari 24 - Februari 23, 2024

+6157

män

+4399

kvinnor

607

online nu

+352

registrerad idag


Vår blogg

Tips för dejting utlänningar

Tips för dejting utlänningar

Att gå in i ett romantiskt förhållande med en man eller kvinna som kommer från ett främmande land kan skapa en spännande, tvärkulturell upplevelse - men det finns också några inneboende utmaningar för denna typ av arrangemang.

8 2019
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Hur hittar du den bästa datingsidan?

Hur hittar du den bästa datingsidan?

Jag kommer inte att ljuga för dig. Att komma tillbaka till datingplatsen är inte en promenad i parken. Det kan vara fantastiskt roligt, intressant, givande och spännande, men det kan också vara avskräckande, tidskrävande, frustrerande, känslomässigt utmanande och ibland lite löjligt.

5 2019
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Dating äldre kvinnor

Dating äldre kvinnor

Ålder ska aldrig stå i vägen för sann kärlek.Om du funderar på dating äldre kvinnor, här är de 8 sakerna du behöver veta först. Har du någonsin hört talesättet att ålder bara är ett nummer?

1 2019
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar