Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2019-04-01

Dating äldre kvinnor

2019-04-26
Logo
Ludvig Carlsson

Ålder ska aldrig stå i vägen för sann kärlek. Om du funderar på dating äldre kvinnor, här är de 8 sakerna du behöver veta först

Dating äldre kvinnor
Har du någonsin hört talesättet att ålder bara är ett nummer? Tja, om du är en yngre man som hittills tittar på en äldre kvinna, vet du att det finns sanning i det. Förhållanden som korsar generationer är inte längre en social tabu, och par med stora åldersskillnader sprider sig överallt. Men vad kan en ung man förvänta sig om de hittar kärlek med en äldre kvinna? Här är de 8 sakerna du behöver veta.

1. Olika livsstilar

När du deltar äldre kvinnor är det viktigt att komma ihåg att du kan vara på mycket olika stadier i dina liv. Du kan fortfarande etablera din karriär, bo i delat boende eller spara upp till resan. Hon å andra sidan kan redan lösas, finansiellt säker, kanske till och med en mamma. Detta gäller inte för alla självklart. Men om du lever en annan livsstil till den person du träffar kommer det sannolikt att leda till konflikter. Försök att fastställa vad du letar efter från relationen i de tidiga dagarna, så du kan vara säker på att du vill ha samma saker.

2. Familj

Om du har en familj är viktig för dig så är det något att tänka på när du äter en äldre kvinna. Hon kanske redan har barn, som kommer att ge sina egna utmaningar och belöningar. Ett ansvar som barn kommer att begränsa spontanitet och du kommer inte alltid att vara prioriterade i hennes liv. På samma sätt, om du drömmer om att ha barn av egen karaktär, kanske en mogen kvinna kanske inte vill återvända till den delen av hennes liv. Eller du kanske behöver flytta snabbare än du vill se de bästa chanserna för framgång. Tänk på vad du vill ha från ett långsiktigt förhållande och kontrollera att dina värden är anpassade.

3. Sex

De kallar inte dem cougars för ingenting! Kvinnor når sin sexuella topp senare i livet än män, så en äldre kvinna och en yngre man kan tycka att de är helt synkroniserade sexuellt. Äldre kvinnor vet vad de vill ha, så var beredd på att hon berätta för dig - avstå från kontroll och gå med det.

4. Styrka

dating cougar kvinna
En äldre kvinna som träffar kommer sannolikt att ha några relationer under hennes bälte och så kommer att få en bra bild av vad hon gör och inte vill ha från några nya relationer - och kommer inte vara rädd att säga det. Du vet alltid var du står och du kan glömma spelspel.

5. Sociala referenser

Att ha sociala referenser gemensamt kan låta som en liten sak, men det kan vara överraskande viktigt. Vid eharmoni vet vi att gemensamma värderingar och personlighetsdrag är de saker som verkligen är viktiga när det gäller att vara kompatibla på lång sikt men intressen spelar fortfarande en roll. Människor använder ofta referenser från det förflutna för att uttrycka sig i nutiden, så om du regelbundet kämpar för att förstå dem kan det visa sig mycket irriterande.

6. Hälsa

Hälsa och åldrande kommer inte att vara en angelägen fråga för många yngre män som äldre kvinnor, men om du letar efter ett långsiktigt förhållande är de bra att vara medvetna om. Hur kommer du att känna om din partner går i pension medan du fortfarande står inför många års arbete? Är du beredd att ta hand om en äldre partner i stället för att njuta av din pension resa och ha nya erfarenheter? Du kommer sannolikt att offra många saker för någon du älskar, men det är värt att överväga vad framtiden kan hålla så att du är fullt förberedd.

7. Flings

Inte alla mogna kvinnor letar efter ett långsiktigt förhållande med en yngre man. Hon kan bara leta efter en fling med någon sorglös, som inte letar efter någonting seriöst heller. Om det låter bra för dig, gå till det. Men om du letar efter något lite mer allvarligt, gör det klart från början. Det är bäst att vara ärlig och undvik hjärtstopp längre nerför linjen.

8. Visdom

En äldre kvinna kommer att ha lärt sig av sin erfarenhet och vara klok på några knep. Hon har hört alla de trötta chattstegen och berättelserna, och kan lätt upptäcka om du är något mindre än äkta. Om dina avsikter för att äta äldre kvinnor är uppriktiga, kommer du inte att ha något problem. Hon kommer att uppskatta dig för vem du verkligen är och vara ärlig med dig också.

8.3

Author profile

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Hej alla, jag heter Eva och jag älskar att skriva och lära mig språk! Förutom svenska talar jag även engelska, danska och tyska, och jag håller på att lära mig spanska. Som innehållsförfattare är jag ny, men jag får snabbt erfarenhet!

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

alice, 32, Lidingö

alice

Ålder: 32
Lidingö
skitnerdejsnabela6, 48, Falkenberg

skitnerdejsnabela6

Ålder: 48
Falkenberg
nicolle066, 31, Kristinehamn

nicolle066

Ålder: 31
Kristinehamn
jeanettepettersson4, 22, Täby

jeanettepettersson4

Ålder: 22
Täby
idaand067, 30, Eskilstuna

idaand067

Ålder: 30
Eskilstuna
ellatomsson, 39, Göteborg

ellatomsson

Ålder: 39
Göteborg
Sofiau564, 30, Västerås

Sofiau564

Ålder: 30
Västerås
kersticarlsson9, 38, Borlänge

kersticarlsson9

Ålder: 38
Borlänge
jeny01, 32, Hudiksvall

jeny01

Ålder: 32
Hudiksvall
elphabazz, 19, Stockholm

elphabazz

Ålder: 19
Stockholm
janfilipfilip76, 20, Lerum

janfilipfilip76

Ålder: 20
Lerum
atemregina5, 38, Göteborg

atemregina5

Ålder: 38
Göteborg

Totalt +15255 medlemmar i Sverige

Oktober 30 - November 29, 2023

+8898

män

+6357

kvinnor

954

online nu

+509

registrerad idag


Vår blogg

Hur man väljer de perfekta dating profilbilderna

Hur man väljer de perfekta dating profilbilderna

Människor skämtar att alla som bryr sig om att Dejting sidor är bilderna, och det är typiskt sant. Men du är inte bara dömd på en hotness skala - folk försöker känna dig som en person utan att läsa din bio.

25 2019
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Rural Dating: Tips för dating i en liten stad

Rural Dating: Tips för dating i en liten stad

Till skillnad från att navigera nyanser av att dö i storstäder, är det enklare att dö i en liten stad. Mindre buller. Mer hälsosamma attityder. Inte så många pretentiösa kaffebutiker att träffas vid. Men som alla dating situationer, har landsbygdsdatering fortfarande sina upp och nedgångar.

9 2019
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar